plamenst7 написа:Абе не знам защо, но на мен ми се струва, че не са лоши футболистите ни, но просто някой не могат да покажат това което могат. Основна причина за мен е липсата на креативни халфове, играчи които да могат да правят извеждащи пасове, двойни подавания, самостоятелни пробиви. Единия с по-дефанзивни функции-тип Ричард или Грийн, другия по-офанзивен като Бардон или Тасевски. От липсата на такива футболисти страда играта на целия отбор, а от там и на отделни други футболисти. Защо Генков вкарваше като луд в Локо Сф, а сега не може? Макриев също е футболист с над около 100 гола в кариерата си досега. Сега ли им се изпариха головите умения. Просто тук няма кой да им създава головите положения, кой да им дава извеждащи подавания. Бързината на Гари също можеше да се използва много по-ефективно при тези обстоятелства. Защитата също страда от пробойните в средата на терена. Перес за мен не е никак лош защитник-има добър дълъг пас и не лошо пласиране. Д. Димов също го харесвам-играе с много хъс и желание и рядко допуска груби грешки. Мюлдер също не е лош футболист, Туре също. Остана Гаджев, който също е добър футболист, но е самотник в средата на терена и от там страда и неговата игра. В някой от мачовете в които Старокин се представи на едно прилично ниво като халф и отбора изглеждаше по съвсем различен начин и резултатите бяха на лице. В случая голямото разочарование е Бру, за който много хора казват, че е добър футболист, но не показва дори 20% от това което може-въпроса е защо и въобще ще покаже ли някога нещо повече.
И треньор трябва