Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
TB1957

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот TB1957 » 27 мар 2012 17:45

santi_santi написа:Честито Гонзовисти Идолът ви се завърна на бял кон и ще завърши успешно мисията си да закопае отборът който му даде всичко и го направи футболист!!!!

Последната ни титла я донесе Гонзо с 2-та гола срещу Литекс през пролетта 2009. Благодаря за честитката
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 мар 2012 18:05

Това чувствам, че ще стане най-посещаваната тема в следващите дни, седмици и месеци.

Не одобрявам поредният експеримент - "Гонзо" треньор !
Освен всичко, това ВЕЧЕ се доказа като - НЕРАБОТЕЩО решение ...

И въпреки всичко, от цялото си сърце и душа се моля, "Гонзо" да е прихванал нещичко от Костов, та да не развали добрите качества на хората, които бяха в най-добра форма от началото на пролетта !!

Моля се, някак си да потръгнат нещата ...
Моля се, да не ставаме за подигравка и бъзици на куцо, кьораво и сакато, така както беше в предишните сезони, когато Иванов се изживяваше като треньор.

От все сърце пожелавам успех на "Гонзо" !
Колкото и да не ми допада, като човек, футболист, треньор и ръководител, желая му най-искренно успех :!:
За доброто на ЛЕВСКИ ... За доброто на всички ни !!! ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 мар 2012 18:54

[quote="THE G.A.M.E"]Това чувствам, че ще стане най-посещаваната тема в следващите дни, седмици и месеци. ....

За жалост!Тъкмо мислех,че ще мине към архив...Неведоми са интригите Баткови...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 27 мар 2012 19:01

metodito написа:
Gateca написа:Георги Иванов не само, че трябва да бъде изгонен, но и трябва да му се забрани да стъпва на Георги Аспарухов, заради това, в което превърна Левски. Знам какво е направил като футболист, но той го правеше преди всичко заради собственото си его, а и отдавна миналото му при нас избледня и се заличи благодарение на действията му през последните години. Болшинството левскари го ненавиждат, не малка част направо го мразят. Това е човек без една капка достойнство, без никаква чест, това е едно безмозъчно същество. Да съсипваш перманентно един велик клуб и с цялата си наглост и безочие да искаш и да го довършиш, като го завлечеш до такава степен в калта, че да не може да се измъкне от там с години. Еми ако тоя поеме Левски, просто не знам.

Човек срам ме е от това, което си написал! Не е истина просто що за неблагодарно племе сме. И по-силни думи бих използвал, но не искам. Не си виновен обаче. Нещата са по-големи за съжаление. Но твоят пост олицетворява много добре що е то като цяло българският футболен фен.
Засрамете се!!!
Заради такива хора ще страдат хиляди! Бяло няма да видим, заради подобни хора, понеже на вас все ви е черно пред очите!
Неблагодарници и псувняри!Семкаджии!
Хак да ни е и футбола, хак да ни е и държавата, и всичко!

Добре де, може би използвах малко по-силни думи, но по същество верни. Разбери, след като разбрах, че новият треньор ще е Гонзо позеленях, изгубих и ума и дума. Като казах, че не трябва да стъпва на Герена, нямах предвид буквално, а просто исках да кажа, че колкото по далеч от Левски стои "ръководителят" Георги Иванов, толкова по-добре. Със действията си като треньор и изпълнителен директор, нима самият той не накара спомените за големият голмайстор от близкото минало да започнат да избледняват, а на тяхно място в главите на хората да се загнездва некадърният директор и треньор, който само РУШИ, РУШИ, РУШИ. Можеше ли да остане в сърцата на феновете казвайки - Не ми е работа да съм директор, нищо не разбирам. Не мога да бъда треньор, отборът не играе добре при мен и върви надолу. Аз можех да вкарвам голове и го правех, вече не мога да помогна, ако остана само ще навредя. Нека дойде човек за треньор и директор, който ще тегли Левски нагоре. Що не го каза това? - Защото е лаком егоцентрик, явно е безмозъчен. Кой нормален човек ще скверни по-този начин клубът, който го направи човек??? Нормално много левскари започнаха да го ненавиждат. Разбира се, натъпканите с хероин и водка поддръжници от сектор Б няма да го освиркат.
Предпочитам да беше останал Костов, пак щеше да има искрица надежда, но се сега - само безугледен мрак.
ВЪН от Левски некадърника и наглец Гонзо.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 27 мар 2012 19:02

"Левски" ще загуби в Ловеч с 5:0. Повтарям, реалният резултат от мача е 5:0 за "Литекс". Искам да ни разгромят исторически!
Положението може да бъде различно ако мачът е "купен". С тези играчи и треньор "Левски" не може да бие дори "Калиакра" Каварна.
Ако "Левски" стане шампион, титлата не трябва да присъжда на никого, защото ще е била "манипулирана."
Всичките успехи на Гонзо до излаза му във Франция бяха фалшиви. В Европа го разкриха що за стока е.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 27 мар 2012 19:07

Христов, разкарай ги тея келеви анкети стига се излага бре :!: Какво сега да отчитаме, че влезли 11 панчаревци в темата и гласували?! Кой нормален фен в България ще желае този "треньор" за отбора си, па ако ще и "Горно уйно" да се казва този отбор. Много си се филмирал и ти с тия анкети :x :x
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 27 мар 2012 19:09

Че Гонзо не става за треньор на Левски, не става. Въпреки всичко дано има късмет.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 мар 2012 19:25

Че по-срамно от това да паднем от Миньор на Герена, има ли?
Костов свали летвата на срама и Иванов, който между другото има само победи в София като треньор!!!, ще трябва бая да се потруди, за да се червим.
Към настоящият момент и Капело да дойде и него ще шитнат.
Относно предният ми пост: "Гонзо, айде в Турция", Гонзо заминава в Турция. "Гонзо, не ни трябваш, я ходи до Францата", бръмчи Гонзо до Рен. "Гонзо, пак не ни трябваш, що не ходиш в Хърватия", ходи Гонзо в Хърватия. А офертата от Фулъм са я скрили от Гонзо, знаехте ли го това? А за Реал (Сосиедад)? Само, че турските мениджъри работят по балкански, а в Англия всичко се отчита, нали? След това "Гонзо, идвай, че нямаме кой да вкарва голове". Идва Гонзо и прави Емил Велев треньор. Хората забравят, че без тая титла сушата щеше да е бая повече от три сезона. Ма, нейсе! "Айде, Гонзо нямаме директор - да им дърпаш ушите на тея нехранимайковци", Гонзо слуша. "Айде, Гонзо, нямам пари за тренер - ти нали не искаш много?", слушка Гошко и идва. "Я, Гонзо, ти не познаваш ли някой тей, по-евтиничък?" Води Гонзо Ясен. Правим чудесна Лига Европа. "Ма, не не, то не взехме ШЛ. Я, Гошко, я ходи намери друг балък." Търси Гошко, търси. Оп, Костов. Да бе, ма, после Тошко казва: "Я, Гоше стига си бил директор, ей тука, едно момче има, много харабия - Ивчо. Той ще прави нещата, ти ще обираш пешкира. Искаш ли?" Вдига Гошко рамене. На Ивчо Костов му не харесва. Сменя Костов. Гонзо се муси, уж казва нещо наопаки, ама с половин уста.
"Айде, Гонзо. Пари нема, шъ ли да та цаним едно тренерче, а?" Тича Гошко като добро момче.

... Мислата ми е, че Батко-Матко, Иво-Пиво, Наско... всеки се еб**ва с Гонзо. И вие тука някои от вас като някакви селски госпожички кудкудякат и се гаврят с него. На основата на какво?
Не се справял добре. И? Щото някои искат да влиза в треньорските стаи на полувремето, нали? Да праща здрави момчета на неудобните футболисти, да се червя аз как с две измислени дузпи до равен не можем издрапа?
Така, че: добър-лош, смотан или не, той прави каквото може, а не им е теглил майната още. И на мен, и на вас, и на Батко, и на всички.
На негово място щях да бягам от Герена и да не поглеждам назад.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 мар 2012 19:32

:o :shock: :(
Относно новият ни "треньор"- без думи. Няма кой да се занимава с глупости вече.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 27 мар 2012 19:41

По-добре да бяха ангажирали Ясен Петров. Също така съм учуден, че Тонев не предложи в краен случай Стефан Грозданов. Докато те двамата бяха в Доко, този отбор беше в най-добрия си период за последните 20 години.

Върни се в “Левски”