Мнениеот metodito » 27 мар 2012 19:25
Че по-срамно от това да паднем от Миньор на Герена, има ли?
Костов свали летвата на срама и Иванов, който между другото има само победи в София като треньор!!!, ще трябва бая да се потруди, за да се червим.
Към настоящият момент и Капело да дойде и него ще шитнат.
Относно предният ми пост: "Гонзо, айде в Турция", Гонзо заминава в Турция. "Гонзо, не ни трябваш, я ходи до Францата", бръмчи Гонзо до Рен. "Гонзо, пак не ни трябваш, що не ходиш в Хърватия", ходи Гонзо в Хърватия. А офертата от Фулъм са я скрили от Гонзо, знаехте ли го това? А за Реал (Сосиедад)? Само, че турските мениджъри работят по балкански, а в Англия всичко се отчита, нали? След това "Гонзо, идвай, че нямаме кой да вкарва голове". Идва Гонзо и прави Емил Велев треньор. Хората забравят, че без тая титла сушата щеше да е бая повече от три сезона. Ма, нейсе! "Айде, Гонзо нямаме директор - да им дърпаш ушите на тея нехранимайковци", Гонзо слуша. "Айде, Гонзо, нямам пари за тренер - ти нали не искаш много?", слушка Гошко и идва. "Я, Гонзо, ти не познаваш ли някой тей, по-евтиничък?" Води Гонзо Ясен. Правим чудесна Лига Европа. "Ма, не не, то не взехме ШЛ. Я, Гошко, я ходи намери друг балък." Търси Гошко, търси. Оп, Костов. Да бе, ма, после Тошко казва: "Я, Гоше стига си бил директор, ей тука, едно момче има, много харабия - Ивчо. Той ще прави нещата, ти ще обираш пешкира. Искаш ли?" Вдига Гошко рамене. На Ивчо Костов му не харесва. Сменя Костов. Гонзо се муси, уж казва нещо наопаки, ама с половин уста.
"Айде, Гонзо. Пари нема, шъ ли да та цаним едно тренерче, а?" Тича Гошко като добро момче.
... Мислата ми е, че Батко-Матко, Иво-Пиво, Наско... всеки се еб**ва с Гонзо. И вие тука някои от вас като някакви селски госпожички кудкудякат и се гаврят с него. На основата на какво?
Не се справял добре. И? Щото някои искат да влиза в треньорските стаи на полувремето, нали? Да праща здрави момчета на неудобните футболисти, да се червя аз как с две измислени дузпи до равен не можем издрапа?
Така, че: добър-лош, смотан или не, той прави каквото може, а не им е теглил майната още. И на мен, и на вас, и на Батко, и на всички.
На негово място щях да бягам от Герена и да не поглеждам назад.