Всеки може само не и Гонзо, тоя филм вече сме го гледали 3 години. По-некадърен треньор от него не е имало в цялата ни история. Аз лично се надявам да му дойде акъла на Тонев и да доведе Наско и Мъри, като разкара тия дето 3 години само други са им виновни. Но се съмнявам много. А за И.Илиев също се съмнявам защото и той и Мъри имат едно условие Гонзо да се разкара на секундата от Левски. За да се спре отравянето и интригите в съблекалнята, които именно идват от него чрез някои футболисти.
Най-вероятно тоя некадърник пак ще го сложат за треньор и тогава каква титла, та с него дори в Европа може да не се класираме. Като му знаем треньорските умения, дано поне някой се сети за Ясен Петров ако другите треньори откажат. Поне Ясен малко разбира от футбол и може да доизкара сезона. Докато с Гонзо ще гледаме футбола от есента само дето за разлика от Костов при който нямаше футбол, но имаше победи като гост. При Гонзо ще има само загуби. Абе кво се обяснявам повече като всеки разбиращ поне малко от футбол и гледал отбора под ръководство на Гонзо само му се смее, или му се плаче!!!
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Георги Иванов-фен тема
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
ПОТВЪРДЕНО ДИРЕКТНО ОТ КАНТОРАТА НА АДВОКАТ БАТКОВ !!!!!
ГОНЗО Е НОВИЯ-СТАР ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ !!!!!
ГОНЗО Е НОВИЯ-СТАР ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ !!!!!

Гонзо да се маха от Левски

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Георги Иванов не само, че трябва да бъде изгонен, но и трябва да му се забрани да стъпва на Георги Аспарухов, заради това, в което превърна Левски. Знам какво е направил като футболист, но той го правеше преди всичко заради собственото си его, а и отдавна миналото му при нас избледня и се заличи благодарение на действията му през последните години. Болшинството левскари го ненавиждат, не малка част направо го мразят. Това е човек без една капка достойнство, без никаква чест, това е едно безмозъчно същество. Да съсипваш перманентно един велик клуб и с цялата си наглост и безочие да искаш и да го довършиш, като го завлечеш до такава степен в калта, че да не може да се измъкне от там с години. Еми ако тоя поеме Левски, просто не знам.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
- metodito
- Контакти:
Gateca написа:Георги Иванов не само, че трябва да бъде изгонен, но и трябва да му се забрани да стъпва на Георги Аспарухов, заради това, в което превърна Левски. Знам какво е направил като футболист, но той го правеше преди всичко заради собственото си его, а и отдавна миналото му при нас избледня и се заличи благодарение на действията му през последните години. Болшинството левскари го ненавиждат, не малка част направо го мразят. Това е човек без една капка достойнство, без никаква чест, това е едно безмозъчно същество. Да съсипваш перманентно един велик клуб и с цялата си наглост и безочие да искаш и да го довършиш, като го завлечеш до такава степен в калта, че да не може да се измъкне от там с години. Еми ако тоя поеме Левски, просто не знам.
Човек срам ме е от това, което си написал! Не е истина просто що за неблагодарно племе сме. И по-силни думи бих използвал, но не искам. Не си виновен обаче. Нещата са по-големи за съжаление. Но твоят пост олицетворява много добре що е то като цяло българският футболен фен.
Засрамете се!!!
Заради такива хора ще страдат хиляди! Бяло няма да видим, заради подобни хора, понеже на вас все ви е черно пред очите!
Неблагодарници и псувняри!Семкаджии!
Хак да ни е и футбола, хак да ни е и държавата, и всичко!
metodito написа:Човек срам ме е от това, което си написал! Не е истина просто що за неблагодарно племе сме. И по-силни думи бих използвал, но не искам. Не си виновен обаче. Нещата са по-големи за съжаление. Но твоят пост олицетворява много добре що е то като цяло българският футболен фен.
Засрамете се!!!
Заради такива хора ще страдат хиляди! Бяло няма да видим, заради подобни хора, понеже на вас все ви е черно пред очите!
Неблагодарници и псувняри!Семкаджии!
Хак да ни е и футбола, хак да ни е и държавата, и всичко!
+15
Бях против напускането на Костов, но то вече е факт и който и от спряганите треньори да го замени, ще му пожелая успех.
От трън та на глог.
-
- Контакти:
Честито Гонзовисти Идолът ви се завърна на бял кон и ще завърши успешно мисията си да закопае отборът който му даде всичко и го направи футболист!!!!
Ако бие Литекс насред Ловеч, и то с игра, ще обърне настроенията и ще ликвидира варианта Литекс да се намеси за титлата или евентуално да изхвърли Левски от евротурнирите. Но за съжаление вероятността това да се случи е 1%.