Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот alexveselinov » 07 яну 2014 11:21

boabbb написа:
BRF написа:
alexveselinov написа:Е, не съм ги трил аз коментарите... ;)
Топката сега е в спортните журналисти, или поне тези, които се пишат големи левскари. Сега трябва да разкатаят Батков, Тонев и всички около тях, а не да траят и да се подсмихват под мустак.

Първо трябва да започнете вие-феновете на отбора!Организирайте се и действайте,ако мислите че има нужда от някаква промяна в клуба ви разбира се! :?

Това остава, още събличания :mrgreen: Или като нас - гробокопачи да стават :lol: На първия мач напролет се събират колкото се може повече на стадиона и 90 минути терапия на Батков, пък дано се усети :mrgreen:

Сред феновете има разделение, вижда се ясно, че НКП стои зад Тонев по неясна поне за мен причина. Напълно възможно е напролет да има атака срещу Батков, с цел да напусне клуба и да го продаде на занижена цена на митичните ''инвеститори'' стоящи зад Тоньо :?
Последна промяна от alexveselinov на 07 яну 2014 11:29, променено общо 1 път.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 яну 2014 11:23

BRF написа:
boabbb написа:
BRF написа:
alexveselinov написа:Е, не съм ги трил аз коментарите... ;)
Топката сега е в спортните журналисти, или поне тези, които се пишат големи левскари. Сега трябва да разкатаят Батков, Тонев и всички около тях, а не да траят и да се подсмихват под мустак.

Първо трябва да започнете вие-феновете на отбора!Организирайте се и действайте,ако мислите че има нужда от някаква промяна в клуба ви разбира се! :?

Това остава, още събличания :mrgreen: Или като нас - гробокопачи да стават :lol: На първия мач напролет се събират колкото се може повече на стадиона и 90 минути терапия на Батков, пък дано се усети :mrgreen:

Не съм казал да се съблича някой или да се копае гроб,въпреки че второто свърши някаква работа :lol: !
Да си заявят позиция,да искат обяснения,да знаят състоянието на клуба и такива работи!

И какво като искат информация. Оня излиза " Ей Богу, аз съм шефа и собственика, извадил съм 50 милиона досега за отбора и давам по 15 хилки на НКП " - а, кажи му нещо, нищо, че на строежа никой не се мярка :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 07 яну 2014 12:03

ЕМИЛ написа:
Кировец написа:Така - разбрахме, че финансовото положение в Левски е много зле. Интересно с колко милиона е назад Тодор и в частност касата на самия клуб?

Не вярвам да е на зад .Може би е на 0 , но не е на минус .

Не е на 0, Батков не е дал една стотинка собствени пари за Левски, само е вземал, но дълговете на Левски са към Батков ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 07 яну 2014 12:10

И незнам що всички на Батков скачате, като Тонев е човека , който събори стадиона и подаде оставка. Байлов оня ден при Крум , покани ББ а точно от там ви дойдоха проблемите. Приоритетите ви са сбъркани, Байловци Гугутки и разни подобни утки и овци са вредни за Левски, а се допусна те да вземат властта в клуба, макар и една стотинка да не са дали за този клуб. Били "обичали" Левски, те обичат парите на ФК Левски, а обикновените левскари вече не са на стадиона заради тях и техният глас не се чува, а той е много по-важен от гласа на утките и овците
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 яну 2014 13:27

пратих едно смс че дано да отиде кадето трябва ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 07 яну 2014 13:37

blue atak написа:пратих едно смс че дано да отиде кадето трябва ;)

На мен много повече ми допада идеята за Тръста, дано там нещата се развият в положителна посока.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 яну 2014 14:04

да и там е добре ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 яну 2014 14:16

donDiego написа:И незнам що всички на Батков скачате, като Тонев е човека , който събори стадиона и подаде оставка. Байлов оня ден при Крум , покани ББ а точно от там ви дойдоха проблемите. Приоритетите ви са сбъркани, Байловци Гугутки и разни подобни утки и овци са вредни за Левски, а се допусна те да вземат властта в клуба, макар и една стотинка да не са дали за този клуб. Били "обичали" Левски, те обичат парите на ФК Левски, а обикновените левскари вече не са на стадиона заради тях и техният глас не се чува, а той е много по-важен от гласа на утките и овците

специално владимиров, байлов и тези около тях са в Левски ,по същата причина поради която и Тодор Батков се натиска още да е в Левски, не става въпрос само за любов и пари. Става въпрос и за легитимация на едни хора и техните бизнеси и т.н.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 07 яну 2014 14:33

milen.hristov написа:
donDiego написа:И незнам що всички на Батков скачате, като Тонев е човека , който събори стадиона и подаде оставка. Байлов оня ден при Крум , покани ББ а точно от там ви дойдоха проблемите. Приоритетите ви са сбъркани, Байловци Гугутки и разни подобни утки и овци са вредни за Левски, а се допусна те да вземат властта в клуба, макар и една стотинка да не са дали за този клуб. Били "обичали" Левски, те обичат парите на ФК Левски, а обикновените левскари вече не са на стадиона заради тях и техният глас не се чува, а той е много по-важен от гласа на утките и овците

специално владимиров, байлов и тези около тях са в Левски ,по същата причина поради която и Тодор Батков се натиска още да е в Левски, не става въпрос само за любов и пари. Става въпрос и за легитимация на едни хора и техните бизнеси и т.н.

Очаквах да ме цензурираш, не да ми отговориш. Аз много добре виждам какво се случва, но въпроса е вие как си избирате какво да виждате, а един път не сте задали един въпрос на гробокопачите си...Днес ще ме баннеш, утре пост ще ми цензурираш, а проблемите ви са като лавина...заливат ви с пълна сила. Да си затвориш очите, да напишеш на "чорбар", колко е заблуден, да си мислиш че живота е само щастие и Левски е неговата еманация...са нещата , които ви убиха клуба, умерените привърженици и морала. Футболен клуб Левски, какъвто аз го помня и какъвто е във вашите мечти е отдавна умрял, предстои да се потвърди и фактически - документално. Бог да прости невежите и да направлява заблудените :!:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 07 яну 2014 15:07

http://gong.bg/view_article.php?article_id=395653
Хайде вземайте го, няма лидер в Левски, този играч е идеален за ролята на лидер. И си направете отбор съобразяващ се с него. Той, още 2-3 опитни и само юноши с ниски заплати ..аз ли да ви отварям очите, нямате друга алтернатива

Върни се в “Левски”