Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 06 яну 2014 20:51

Кировец написа:Така - разбрахме, че финансовото положение в Левски е много зле. Интересно с колко милиона е назад Тодор и в частност касата на самия клуб?

Кое му е интересното?
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 06 яну 2014 20:52

Кировец написа:Така - разбрахме, че финансовото положение в Левски е много зле. Интересно с колко милиона е назад Тодор и в частност касата на самия клуб?

и като разбереш какво ще стане ? Нищо, мен ме интересува мойта каса да е пълна, Ганя, боклуците, Лупи не ми дреме за тях.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 06 яну 2014 21:07

alexveselinov написа:
boabbb написа:Гледам, че се е разразила сериозна дискусия за Байлов и НКП ... Изявление на НКП от рода "Вярваме на господин Тонев" и заплахи към Батков :? Тоньо плаща ли им на тия? Или са киорави и не виждат, че мазния перчем ви направи Локо Сф :( Ама то като няма пари ...

Сто процента им плаща, това стана ясно преди изборите, когато въпросния НКП призова да се Гласува за Една Разумна България. Иначе как се получава така, че те застават зад най-големият футболен некадърник- Иво Тонев. От както Иво Атанасов Тонев пое нещата в свои ръце Левски претърпя най-големия спортен, морален и финансов провал в своята история, спокойно може да се каже, че предстоят изключително тежки времена за нас- сините фенове. Иво Тонев бе изпратен в Левски от мистични инвеститори, чийто имена той така и не разкри, реши да наложи собствен модел на управление, не броеше за жив притежателя на акциите Тодор Батков и всъщност приложи схемата, която съсипа Локомотив. Тонев и дружинката му изхарчиха по груби сметки 7 милиона евро. Теглени са и кредити на името на футболния клуб.Тези пари не отидоха в инфраструктурни проекти като стадион, игрища, школа, а бяха „пръснати” в привличането на 24 футболисти за години и половина, техните заплати и комисионни за агентите им. За същия период на треньорския пост се изредиха пет имена. Не бива да забравяме и грандиозният проект за стадиона, който, ако се сгромоляса, ще повлече със себе си и Левски като клуб. Според този проект догодина през май Левски трябваше да има готови два сектора от стадиона си. Някак си тихомълком обаче се получи така, че днес всички говорят за Сектор А, а като гледам как се развиват нещата и той сигурно няма да бъде построен.

Не догодина, а тази година.Наистина трябваше да са два сектора. Тонев ще води преговори със строителите другия месец за "GBS Arena" :lol: или "Трибуна Тонев" :mrgreen:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 яну 2014 21:32

Levskar_90 написа:

и като разбереш какво ще стане ? Нищо, мен ме интересува мойта каса да е пълна, Ганя, боклуците, Лупи не ми дреме за тях.

А всъщност е хубаво да се знае, защото Батков рядко говори за пари, освен да споменава колко е дал до конкретния момент. Да не стане ей така от нищото да каже, че няма пара и Левски отива на никъде...

Очевидно е много зле, щом се натиска да продава Родригес толкова силно за 700-800к евро. Явно строежа ли, не знам, ама много дръпнаха Левски назад. А и очевидно в предховдните години се надяваха с някакви куци коне да влязат в ЛЕ, където поне малко пара да падне...
Последна промяна от Serafim на 06 яну 2014 21:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 яну 2014 21:33

Stahlgewitter написа:

Кое му е интересното?

Levskar_90 написа:

Много сте скучни. Преди 4-5 месеца човек не можеше да ви спре фантазиите, а днес думите ви с ченгел трябва да се вадят... :|

Лека нощ!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 яну 2014 23:22

Томислав Русев: Чувам, че Левски не си е платил лагера в Австрия :roll:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 яну 2014 00:03

BadBoy написа:Томислав Русев: Чувам, че Левски не си е платил лагера в Австрия :roll:

Това кога го е казал. Наистина не съм го чул, възможно е да съм го изпуснал разбира се

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 яну 2014 00:15

milen.hristov написа:
BadBoy написа:Томислав Русев: Чувам, че Левски не си е платил лагера в Австрия :roll:

Това кога го е казал. Наистина не съм го чул, възможно е да съм го изпуснал разбира се

Тази вечер в предаването "Пред банята", когато коментираха Левски и видимо здраво беше му кипнало от аматьорщината в клуба и беше болезнено прав, та почна да изрежда доста неща, които са му стигнали до ушите и не само на него и едно от това беше за лагера в Австрия, като сподели, че до момента никой от ръководството не е опровергал този слух, за който те много добре знаят, че се носи.

Също така даде пример, с какво един футболист неиграл 6-7 месеца и е бил СВОБОДЕН агент през цялото време е по-добър от Мики Орачев. Този наистина ако беше дОбър нямаше 7 месеца да е свободен агент и щеше отдавна да е прилапан.

Иван Горанов ваш кадър, който играе хелф-бек от ляво и при положение, че Пинто си тръгна, а Родригез ще бъде продаден, същия е младежки национал и беше свободен агент не го взехте и отиде в Ловеч, та ето това е аматьорщината, ясно е, че пари няма, но в такива времена трябва да си гъвкав и рационален, но явно в Левски на ръководно ниво не са и тук не е виновен Батков, а всички под него надолу, Батков е виновен, че все още ги държи на работа.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 яну 2014 02:30

ralka_levskarka написа:
zlobul написа:
ralka_levskarka написа:Аз не съм облъчена :mrgreen: Познавам някои хора, но всеки сам си избира какъв да бъде :)

На тебе ще ти пожелая един ден да станеш журналистка и да задаваш правилните въпроси :))

Айде дано, благодаря.

Ралке,такива с ''правилните въпроси'' много много не ги допускат,по принцип! Или папаш парата,която ти дават да мълчиш..или друго...! :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 яну 2014 08:12

Не вярвам да е на зад .Може би е на 0 , но не е на минус .

Върни се в “Левски”