Кировец написа:Така - разбрахме, че финансовото положение в Левски е много зле. Интересно с колко милиона е назад Тодор и в частност касата на самия клуб?
Кое му е интересното?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кировец написа:Така - разбрахме, че финансовото положение в Левски е много зле. Интересно с колко милиона е назад Тодор и в частност касата на самия клуб?

alexveselinov написа:boabbb написа:Гледам, че се е разразила сериозна дискусия за Байлов и НКП ... Изявление на НКП от рода "Вярваме на господин Тонев" и заплахи към БатковТоньо плаща ли им на тия? Или са киорави и не виждат, че мазния перчем ви направи Локо Сф
Ама то като няма пари ...
Сто процента им плаща, това стана ясно преди изборите, когато въпросния НКП призова да се Гласува за Една Разумна България. Иначе как се получава така, че те застават зад най-големият футболен некадърник- Иво Тонев. От както Иво Атанасов Тонев пое нещата в свои ръце Левски претърпя най-големия спортен, морален и финансов провал в своята история, спокойно може да се каже, че предстоят изключително тежки времена за нас- сините фенове. Иво Тонев бе изпратен в Левски от мистични инвеститори, чийто имена той така и не разкри, реши да наложи собствен модел на управление, не броеше за жив притежателя на акциите Тодор Батков и всъщност приложи схемата, която съсипа Локомотив. Тонев и дружинката му изхарчиха по груби сметки 7 милиона евро. Теглени са и кредити на името на футболния клуб.Тези пари не отидоха в инфраструктурни проекти като стадион, игрища, школа, а бяха „пръснати” в привличането на 24 футболисти за години и половина, техните заплати и комисионни за агентите им. За същия период на треньорския пост се изредиха пет имена. Не бива да забравяме и грандиозният проект за стадиона, който, ако се сгромоляса, ще повлече със себе си и Левски като клуб. Според този проект догодина през май Левски трябваше да има готови два сектора от стадиона си. Някак си тихомълком обаче се получи така, че днес всички говорят за Сектор А, а като гледам как се развиват нещата и той сигурно няма да бъде построен.
Levskar_90 написа:Кировец написа:Така - разбрахме, че финансовото положение в Левски е много зле. Интересно с колко милиона е назад Тодор и в частност касата на самия клуб?
и като разбереш какво ще стане ? Нищо, мен ме интересува мойта каса да е пълна, Ганя, боклуците, Лупи не ми дреме за тях.
Stahlgewitter написа:Кировец написа:Така - разбрахме, че финансовото положение в Левски е много зле. Интересно с колко милиона е назад Тодор и в частност касата на самия клуб?
Кое му е интересното?
Levskar_90 написа:Кировец написа:Така - разбрахме, че финансовото положение в Левски е много зле. Интересно с колко милиона е назад Тодор и в частност касата на самия клуб?
и като разбереш какво ще стане ? Нищо, мен ме интересува мойта каса да е пълна, Ганя, боклуците, Лупи не ми дреме за тях.
BadBoy написа:Томислав Русев: Чувам, че Левски не си е платил лагера в Австрия
milen.hristov написа:BadBoy написа:Томислав Русев: Чувам, че Левски не си е платил лагера в Австрия
Това кога го е казал. Наистина не съм го чул, възможно е да съм го изпуснал разбира се
ralka_levskarka написа:zlobul написа:ralka_levskarka написа:Аз не съм облъченаПознавам някои хора, но всеки сам си избира какъв да бъде
На тебе ще ти пожелая един ден да станеш журналистка и да задаваш правилните въпроси)
Айде дано, благодаря.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 25 госта