Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот zlobul » 04 яну 2014 19:01

turbogena написа:
ralka_levskarka написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=465451

Това какво общо има с Левски ,Рали?

Има общо с тия дето днес се срещнаха с мустакатия голмайстор (на цска) .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 яну 2014 19:44

Рали, това на вниманието на твоята дружинка

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 04 яну 2014 19:49

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 04 яну 2014 19:54

Щом се стига до продажбата на Вутов все още неналожил се играч,но иначе страшно талантлив,да ни връзва бюджета значи Тонев и Сираков(за малкото време)съвсем са ни е..ли мамата!!!Лично мое мнение че продажбата на Вутов не трансфер а чист подарък на клуба който ще го вземе.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 яну 2014 19:56

C&A_MALE написа:Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Че вие по принцип си акате прави :lol:
Вървите по нашите стъпки-към мизерията. Добре че поне стадиона ни е цял. Но най-големият проблем на Левски, е "фенството"!Това не са фенове, а, честно казано и аз не знам кво?! Дано разрухата при вас продължи, желая ви го искрено, а не да се правя на любезен :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 яну 2014 20:07

шивача написа:
C&A_MALE написа:Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Че вие по принцип си акате прави :lol:
Вървите по нашите стъпки-към мизерията. Добре че поне стадиона ни е цял. Но най-големият проблем на Левски, е "фенството"!Това не са фенове, а, честно казано и аз не знам кво?! Дано разрухата при вас продължи, желая ви го искрено, а не да се правя на любезен :idea:

Няма как да ви настигнем ,бъди спокоен. А и Лупи много добре си знае работата. Стадиона ви е цял? Аз ли бъркам или сектор гей е затворен вече повече от година? :lol: Вашите "фенове" също няма как да бъдат настигнати. Как беше? За пица и вода, продадохте се на Сидер ага! :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 04 яну 2014 20:19

santi_santi написа:Щом се стига до продажбата на Вутов все още неналожил се играч,но иначе страшно талантлив,да ни връзва бюджета значи Тонев и Сираков(за малкото време)съвсем са ни е..ли мамата!!!Лично мое мнение че продажбата на Вутов не трансфер а чист подарък на клуба който ще го вземе.

За тези пари на ръце трябва да го занесете. А и по-добре е за него да напусне сега, докато някой не е погубил кариерата му в този отбор на Левски. Вие на изграден играч не може да вземете тези пари, а за това момче 500 хил. евра си е много добра сума. Много бързо се сдобихте с нашите проблеми, което ме кара да си мисля за още по-лоши неща в съвсем кратък срок при вас. Не е хубаво, когато това се случва с грандовете, но каквото човек сам си направи, никой друг не може да му направи. Прекалено дълго държавата се грижеше за вас, време е да порастнете :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 яну 2014 20:26

Поредната малоумна среща на "феновете" с батков. Нямало време да се говори за стадиона.........Боже мой, това е фамозна простотия. За какво тогава говорихте ? Преговаряхте за размера на издръжката ви от батков и тонев ли ?
Вие сте тумор за Левски, колкото батков и тонев.

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 04 яну 2014 20:32

milen.hristov написа:

Рали, това на вниманието на твоята дружинка

Г-н Христов, ГОРНИТЕ ДВЕ мнения от форума на Левски ли са? Явно за хора като Вас, Левски е с публика от някакви... дружинки ?!? Ивайло Петев е ТВЪРДЕ ВАЖЕН играч в нечии схеми, но НЕ И В ТЕЗИ НА ЛЕВСКИ !!! Сектор Б знае СЪВСЕМ ТОЧНО, кой колко струва... дори той да се казва Наско Сираков !!! :arrow:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 яну 2014 20:52

Нищо добро не Ви чака ,не е нормално феновете да диктуват трансфери и назначения в даден клуб.Тези срещи между Батков и определени фенове не са нищо повече от "бракове" по сметка,по-интелигентите ще ме разберат.А днес четох и една статия от журналист,стар левскар за войната между Батков от една страна и Боримиров/Таки/ от друга ,а знаем част от ръководството на фенклуба на Левски на кой са приближени.За доброто на Левски е да се оттърват от Батков и нормалните фенове да са в ръководството на фенклуба,а не сегашните съмнителни елементи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”