Миятович е удар в 10-та. Той спокойно може да играе и като централен защитник.Вдъхва доверие в защитата.Колкото до Мазурек нека изчакаме след като го наблюдаваме поне в един, два цели мача, въпреки че и най-беглите впечатления вдъхват оптимизъм.За гърка мога да кажа че наистина е рисков, но да не забравяме че до този момент той не е играл в отбор с големи претенции???Поне откъм желание не може да го упрекнем.
Да не забравяме че том опции за промяна не липсват.Остава да видим потенциала на австриеца, но имайки в предвид че австрийското първенство в никакъв случай не е по-слабо от нашето - очакванията са че в края на сезона спокойно може да очакваме поне 10-12гола и от него??????????
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Скаутите къде блеят

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
- Michael_Buble
- Контакти:
vvessel написа:Michael_Buble написа:Момчето се опита да ти обясни, че щом не го е казал някой от клуба, е излишно да го цитираш като факт, а ти го използваш като аргумент точно срещу хората в клуба. Същите хубостници бяха написали при идването на Божков, че ще има селекция за 10 млн. Спомняш ли си?! Аз предлагам сега да "обесим" ръководството и да попитаме къде са потънали останалите 9.85 млн евро!
Момчето се опитва да се прави на острумен неуспешно. Ако искаш да обясниш нещо го обясняваш, а не задаваш безумни въпроси считайки ги за риторични и изживявайки се като говорител на ръководството.
Виждам, че ти вече си застъпил на смяна на първа линия в защита на ПК и незнайно защо приемаш поста ми като нападка към него. Късогледството ти стига до там, че тръгваш да правиш нелепи сравнения с "новината" за десетте милиона, която аз съм цитирал непосредствено преди твоя пост и за коята ме питаш дали си я спомням![]()
Жалкия ти опит за черен хумор с обесването на ръководството не може да изтрие усещането, че заедно с Тристанчо и още един герой сте на една хранилка и скачате с голи гърди да браните едно дървено човече.
Vvessel, извинявай, ако съм те обидил! Всичко, което изказвам като мнения, се подчинява на един едничък постулат: Да изразявам мнение за всяка личност във ФК Левски (София), независимо дали ръководител или футболист, на базата на достатъчно време картбланш за доказване на своята състоятелност или несъстоятелност. Трансферната политика закуца заради едни румънкси парашутисти спуснати от най-високо ниво. Трябваше да се докаже с действия, че с тях няма да стане, за да не се разсърди големия бос. За Павел Колев казах, че неговата оценка ще я дам късна есен, когато видя какви промени ще се направят по 1.) инфраструктурата- терени, медицински център за възстановяване и прочие, 2.) кадрите и методиката в ДЮШ и 3.) намирането на спортен директор и неговата работа.
Сега смятам дори, че късна есен е рано, понеже и по трите точки реални резултати ще се видят късна пролет догодина.
Важното за мен е, че засега и по трите точки се върши ключова работа. Предстои да я оценим след някой и друг месец.
Явно в моята и твоята ценностна система хората се оценяват по различен начин. При мен всеки започва с оценка 10. Ако е перфектен(което е почти невъзможно) си остава там. При издънки започва да намалява. Стигне ли под 3, приготвям моят черен фулмастер. Колев засега при мен е някъде 8,5! Падна с пункт и нещо заради доктора, който ни напусна, защото няма да получи модерния медицински център, за който е настоявал. Това за мен бе притеснителен знак, но не бързам да правя тагедии, защото не сме в кухнята. Може да имало издънки на докторчето. А по отношение на лъжите, които явно ти не можеш да преглътнеш:
Не те знам на колко си години, но явно гледаш на нещата много идеалистично. Погледни политици на най-високо световно ниво в какви лъжи се оплетоха, ти си с е хванал за Павел Колев. Запомни, че всеки, който заема ръководен пост прави определена политика. А политиката е едно одеяло, под което е пълно с лъжи. Това е по дефиниция откак свят светува. Лъжите на Павел Колев бява неизбежни!
Извинявай, не съм ти видял мнението с 10-те милиона в по-горен пост. Не мога да отговарям за другите, но аз не търся заяждане и не съм на хранилка. И не съм си сложил плакат на Павел Колев над леглото, уверявам те!
ikar написа:Миятович е удар в 10-та. Той спокойно може да играе и като централен защитник.Вдъхва доверие в защитата.Колкото до Мазурек нека изчакаме след като го наблюдаваме поне в един, два цели мача, въпреки че и най-беглите впечатления вдъхват оптимизъм.За гърка мога да кажа че наистина е рисков, но да не забравяме че до този момент той не е играл в отбор с големи претенции???Поне откъм желание не може да го упрекнем.
Да не забравяме че том опции за промяна не липсват.Остава да видим потенциала на австриеца, но имайки в предвид че австрийското първенство в никакъв случай не е по-слабо от нашето - очакванията са че в края на сезона спокойно може да очакваме поне 10-12гола и от него??????????
На Гърка му трябва още малко.Нека се успокои и получи подкрепа особено от агитката и ще се превърне във прекрасен играч.Нека се скандира името му по често и това ще е достатъчно....
Между другото, вчера Хубчев не потвърди за отдаването под наем на младИте, каквато информация се завъртя тия дни из сайтове и вестници.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Вчера Здравко ми направи страхотно впечатление. Тоя изглежда като бъдещото ни титулярно крило. Бърз, млад, нахален и перде. Дано успеят да развият качествата му. Според мен талантът му е огромен.
110 години любов!
groti написа:Вчера Здравко ми направи страхотно впечатление. Тоя изглежда като бъдещото ни титулярно крило. Бърз, млад, нахален и перде. Дано успеят да развият качествата му. Според мен талантът му е огромен.
Абсолютно! Само дето малко ме разтревожи коментара на Хубчев за личностните му качества, но все пак хлапето е младо и има време да му се набива канчето.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:groti написа:Вчера Здравко ми направи страхотно впечатление. Тоя изглежда като бъдещото ни титулярно крило. Бърз, млад, нахален и перде. Дано успеят да развият качествата му. Според мен талантът му е огромен.
Абсолютно! Само дето малко ме разтревожи коментара на Хубчев за личностните му качества, но все пак хлапето е младо и има време да му се набива канчето.
Хубчев има рецепта за подобен вид "заболяване". Това го показа в Ст.Загора с Берое. Тези които го разбраха /Г.Костадинов, Каядо и особено Мапуко/му бяха благодарни и му благодариха.Тези които не искаха да го разберат /Венци Христов и Караджов/ си тръгнаха безславно през задния вход.......
Компромиси свързани с дисциплината при този треньор са мираж!
-
Serafim
- Контакти:
ikar написа:TristaNNN написа:groti написа:Вчера Здравко ми направи страхотно впечатление. Тоя изглежда като бъдещото ни титулярно крило. Бърз, млад, нахален и перде. Дано успеят да развият качествата му. Според мен талантът му е огромен.
Хубчев има рецепта за подобен вид "заболяване". Това го показа в Ст.Загора с Берое. Тези които го разбраха /Г.Костадинов, Каядо и особено Мапуко/му бяха благодарни и му благодариха.Тези които не искаха да го разберат /Венци Христов и Караджов/ си тръгнаха безславно през задния вход.......
Компромиси свързани с дисциплината при този треньор са мираж!
Имаш право. Мапуку и до днес говори за Хубчев. Вярно, че черния е ексцентрична личност, но го нарече футболния му баща. Дано успее да изгради личностни качества в някои от играчите. Може би ще помогне много, особено на младите.
- Michael_Buble
- Контакти:
groti написа:Вчера Здравко ми направи страхотно впечатление. Тоя изглежда като бъдещото ни титулярно крило. Бърз, млад, нахален и перде. Дано успеят да развият качествата му. Според мен талантът му е огромен.
Спринтьорска генетика с дълги крака и мощна крачка. Някой го сравни с Ю. Болт, за мен основателно. Хубчев намекна, че е зле тактически, но това се коригира. Споделям мнението ти и смятам, че догодина ще е титуляр. Този сезон ще е аклиматизиращ с приоритет тактическо ограмотяване и свикване с напрежението в голям клуб като Левски.