Черно море-ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море-ЛЕВСКИ
Ейййй , много ме радват тия подуенците ... В един момент вече започвам да се питам аз кой мач съм гледал - Черно море - Левски или някой друг. Това е уникално дебелокожие и безочие ... И съм много доволен , че ПФК Левски ще играе в ЕКТ и там ще има нови географски открития. Че пари няма да вземат от участието е ясно , щото няма как да влязат в групите. Страхотно самозалъгване има в тоя отбор ... Никой не работи друго , освен да се чудят кои ще са им сателитите за догодина. Правят , струват , единия сателит да пусне на другия или обратното и догодина да са по - безпроблемни мачовете. Тоя съдия , оня съдия , шефа на БФС , Наско в националния , Мъри ще се връща , съдийската комисия , спортно - техническата , кой отбор да прекараме и да му откраднеме през лятото футболистите ... Не чух веднъж Касандриньо да излезе и на някоя пресконференция да каже - имаме проблеми , футболистите ни нямат качества , безпаричие е , само за идеята не се играе , но не. Футболистите на ПФК Левски били най - добрите в България , нямало по - добри от тях и затова няма нужда от селекция. Догодина ще си вземем определени още от сега мачове без проблем и ще станем шампиони. Поне от кумова срама да каже - мача с Монтана ще ни е много труден , ще направим всичко възможно , за да го вземем , но до последния съдийски сигнал нищо няма да е ясно ... Ама не ... Слушам го оная шушумига - треньора на Монтана ... Започна още от сега - Миро Иванов му се поду глезена , някой друг бил наказан за мача с ПФК Левски и т.н. ... Абе кой лъжете бре хора ? Феновете ли , някой друг ли , кой ... Циркаджии сте вие , не футболисти и в ЕКТ за пореден път ще ви го кажат на ушенце и тая година ... 

Levskar_90 написа:Здравейте !!! Днес бях на мача, но в публиката на Черно море. Ква да ви кажа жалка публика освен да псуват и да викат от време на време Тича, друго неправиха ... Докато Левскарите даказаха, че са най-великата публика цял мач песни и пълна подкрепа даже при 1:0. Жалко можехме да обърнем мача, а до колкото Йовов и Телкийски по-добре да се пенсионират.
Най-мощната ви фракция е от Варна, а сте софийски отбор...

И ти кво: тайничко за Левски си мислиш,ама нали си сред публиката на Черно море не смееш да гъкнеш? Няма начин да не си извикал "Тича" поне 2-3 пъти-иначе си си левскарче нали?Levskar_90 написа:Здравейте !!! Днес бях на мача, но в публиката на Черно море. Ква да ви кажа жалка публика освен да псуват и да викат от време на време Тича, друго неправиха ... Докато Левскарите даказаха, че са най-великата публика цял мач песни и пълна подкрепа даже при 1:0. Жалко можехме да обърнем мача, а до колкото Йовов и Телкийски по-добре да се пенсионират.

- Levskar_90
soilwork написа:И ти кво: тайничко за Левски си мислиш,ама нали си сред публиката на Черно море не смееш да гъкнеш? Няма начин да не си извикал "Тича" поне 2-3 пъти-иначе си си левскарче нали?Levskar_90 написа:Здравейте !!! Днес бях на мача, но в публиката на Черно море. Ква да ви кажа жалка публика освен да псуват и да викат от време на време Тича, друго неправиха ... Докато Левскарите даказаха, че са най-великата публика цял мач песни и пълна подкрепа даже при 1:0. Жалко можехме да обърнем мача, а до колкото Йовов и Телкийски по-добре да се пенсионират.![]()
Еми чоплех семки и не виках за никого. Нито се радвах нагола на морето нито на Левски по обясними причини

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Levskar_90 написа:Здравейте !!! Днес бях на мача, но в публиката на Черно море. Ква да ви кажа жалка публика освен да псуват и да викат от време на време Тича, друго неправиха ... Докато Левскарите даказаха, че са най-великата публика цял мач песни и пълна подкрепа даже при 1:0. Жалко можехме да обърнем мача, а до колкото Йовов и Телкийски по-добре да се пенсионират.
ЕВАЛА ФЕН! Виждам си от Варна и въпреки всичко подкрепяш ЧУЖД отбор, който идва да бие отбора на твоя град! Е евала на тая ФЕНЩИНА! ЕВАЛА ТИ КАЗВАМ БАТЕ!
ВСИЧКИ ПОДОБНИ ФЕНОВЕ СТЕ СРАМ ЗА ФУТБОЛА!!!
YA GUNNERS YA
- bigbonusprize
- Контакти:
crap написа:Levskar_90 написа:Здравейте !!! Днес бях на мача, но в публиката на Черно море. Ква да ви кажа жалка публика освен да псуват и да викат от време на време Тича, друго неправиха ... Докато Левскарите даказаха, че са най-великата публика цял мач песни и пълна подкрепа даже при 1:0. Жалко можехме да обърнем мача, а до колкото Йовов и Телкийски по-добре да се пенсионират.
ЕВАЛА ФЕН! Виждам си от Варна и въпреки всичко подкрепяш ЧУЖД отбор, който идва да бие отбора на твоя град! Е евала на тая ФЕНЩИНА! ЕВАЛА ТИ КАЗВАМ БАТЕ!
Какво пречи да е за Левски? Какъв си ти, че ще определяш футболните пристрастия на хората и ще ги определяш като срам за футбола?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
Blue_Girl написа:Слаб мач.
Единственото хубаво е попадението на Гаджев.
Все още сме в играта.
Нещо подобно си мислих и аз след мача .....много точен анализ в 2-3 изречения .....направо ти взимам мнението назаем .....

П.П.
Ще добавя само, че друг е въпроса ....дали с подобна игра, заслужаваме да играем в Европа.
bigbonusprize написа:crap написа:Levskar_90 написа:Здравейте !!! Днес бях на мача, но в публиката на Черно море. Ква да ви кажа жалка публика освен да псуват и да викат от време на време Тича, друго неправиха ... Докато Левскарите даказаха, че са най-великата публика цял мач песни и пълна подкрепа даже при 1:0. Жалко можехме да обърнем мача, а до колкото Йовов и Телкийски по-добре да се пенсионират.
Какво пречи да е за Левски? Какъв си ти, че ще определяш футболните пристрастия на хората и ще ги определяш като срам за футбола?
Не мислиш ли, че малко позьорско де*ба?
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
crap написа:Levskar_90 написа:Здравейте !!! Днес бях на мача, но в публиката на Черно море. Ква да ви кажа жалка публика освен да псуват и да викат от време на време Тича, друго неправиха ... Докато Левскарите даказаха, че са най-великата публика цял мач песни и пълна подкрепа даже при 1:0. Жалко можехме да обърнем мача, а до колкото Йовов и Телкийски по-добре да се пенсионират.
Няма нищо лошо, да не си фен на местният си отбор, в града, в който живееш.
Поне аз така разсъждавам.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Естествено, че няма нищо лошо.
Но комплексарщината яко гони някои хора.
Но комплексарщината яко гони някои хора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!