efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 20:00 ч.

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2025 23:27

Попрегледах отново мача на запис и с чиста съвест го слагам в графата "съмнителни".
Всички сме гледали мачовете на любимия ни отбор при сеньоро, но такова "неможене" аз не си спомням.
Благодарете на Ваш Сираков за позора!
Пък и не е като да нямаме миризливи мачове с пловдивския Локомотив. Веднага се сещам за една мафиотска обръщалка на Герена при герберасткия перчем, де нашите се бутаха един в друг да правят коридори на смърфовете...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 28 сеп 2025 23:56

Bet_Expert написа:
vvessel написа:
Bet_Expert написа:Бая глупости си написал и не смятам да ти опонирам.
...

Оставаше и да ми опонираш. Ето малка извадка от това , което написа снощи за мача и прецени сам кой пише глупости:
Левски този мач няма да го загуби.
Дали ще е Х или 2-ка не знам.
Но, ако е 2-ка, ще е с разлика.
Няма да е само с един гол победа.
Изключвам 1-ца като знак.
Локомотив няма ресурс да бие Левски.
Не и в момента.

Второто вероятността да изгонят играч на Локо е голяма.
Имат доста жълти картони.
А няма как да сменят всички.
За мен мачът е 2 или Х.
Казах го и преди мача.
Няма да е 1-ца.

Самият факт, че с 3 жълти картона, треньорът на Локо Пд не прави никакви смени на почивката, какво ви говори?
За мен нещата са ясни:)
Локо няма да завърши мача с 11 човека.

Натискайте над 1.5 гола.
Този мач няма да е 1:0.

Това дето пишеш срещу Сираков разбирам, обаче не разбирам защо се напъваш да даваш прогнози, че и караш хората да залагат.

Пич, ЦЕЛИЯТ ПРОБЛЕМ В ЛЕВСКИ Е СИРАКОВ!
ТОЙ Е ПРИЧИНАТА ЗА ТЕЗИ "СТРАННИ" РЕЗУЛТАТИ!
Разбери го, този Левски с този състав нямаше никакъв проблем поне за Х с тоя скопен Локомотив.
Просто се играят яко схеми с отбора, а ние се ядем помежду си, докато Сирака пълни джобчето.
Ти разбираш ли, че Левски е поне класа над тоя сбиротак Локо Пд?
И да, АКО трябваше да дам прогнози, пак ЩЯХА да са същите.
Не ти ли звучи шантаво от 33 мин до 95 Левски да няма ЕДНО читаво положение?
Значи можем да бием Сабах 0:2, можем да направим 0:0 с Брага, а не можем да вкараме на селското Локо от Лаута?!
На АЗ Алкмаар вкарахме в Холандия, но на Локо Пд не можем цели 60 мин да вкараме?
Пак ти заявявам, отказвам да приема, че Левски на такъв едва събран отбор, дето беше пред изпадане, не може да му вкара гол!
Хайде с Ботев Вр беше между мачове в ЕКТ и умора, а сега??
Сираков върти далавери с отбора, в това съм сигурен.
И съм 100% убеден, че тези 451000 лв липси, които Манолов установи покрай мачовете ни в ЕКТ, са истина.
Защото Сираков и Боримиров са хора, на които не може да се вярва.
Убеден съм, че Левски можеше да вземе вчера поне Х, просто така е трябвало да стане.
Че не сме Реал или Байерн е ясно, ама чак да не можем 60 мин да вкараме гол на Локо Пд, заеби.
Цялото ни първенство е бетинг пародия. Такива като Цеката милиардери станаха от мачовете в Първа Лига. Какво забелязвам, всеки път като отида да плащам нещо на изипей, зад мен на опашката са момчета, които вкарват пари в инбет, уинбет, 8888, ефбет и т.н.
Как пък един не плаща тел, ток, вода, тв, нет?
Всичко живо набива пари за хазарт!
Умря лотарията на Божков с търкането на талончета, сега обирът продължава с мачовете в Ефбет Лига.
Ако днес играем с Локо Пд, пак щях да дам същите прогнози.
Като им гледам състава, това е едва събран и закрепен отбор, с президент пияница.
Апропо, същото забелязвам и при Арда, като при нас.
Свърши емоцията в ЕКТ, и дружно Левски и Арда, два сериозни отбора, изведнъж почнаха да правят "странни" мачове.
Това нищо ли не ти говори?
Лека вечер!

Сериозно ли ? Значи Лудогорец може да бият в ЛЕ като гост, но се мъчат 90 мин. срещу Враца, и срещу "скопения" Локо Пд. Сигурно и Сираков е виновен, че Атлетико вкараха 5 на Реал.
Хайде малко по -сериозно. Левски изигра най-слабия си мач от доста време. Това че сме били Сабах и направили добри мачове в ЕКТ, не означава , че няма спад във формата, която я има във всички отбори.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 сеп 2025 08:19

TristaNNN написа:Попрегледах отново мача на запис и с чиста съвест го слагам в графата "съмнителни".
Всички сме гледали мачовете на любимия ни отбор при сеньоро, но такова "неможене" аз не си спомням.
Пък и не е като да нямаме миризливи мачове с пловдивския Локомотив. Веднага се сещам за една мафиотска обръщалка на Герена при герберасткия перчем, де нашите се бутаха един в друг да правят коридори на смърфовете...

Неможенето е базово за този отбор, специално в атака. Добре затвърдено и не е ново. Нищо съмнително няма в мача

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 сеп 2025 16:30

TristaNNN написа:Попрегледах отново мача на запис и с чиста съвест го слагам в графата "съмнителни".

И колко хора освен Сираков и Дон Хулио трябва да са в играта за да се загуби мач. Високи ли бяха коефицентите навън ,че да се играе симулативно. Кои играчи според теб направиха загубата реална.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 сеп 2025 20:51

Това е изключително грозно и грубо да се съмняваш ,че собственик на такъв отбор да играе против него. Без доказателства просто пасувай...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2025 23:55

Уф, как не ме е срам и мен значи да се усъмня в морала на този собственик. :oops: :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 сеп 2025 17:21

metodito написа:
alexdb написа:Говоря за първия мач с азерите - гол в последните секунди, който ако не беше влязъл реванша щеше да е съвсем различен. Числото ни направиха смешни второто полувреме и само късмета ни покри да не ни изравнят (заслужено). А срещу Септемри можем да благодарим само на дърварското отиграване за втория гол щото и два часа за бяхме играли още не се виждаше как ще вкарат.
Отборът е зле и от мач на мач това личи все повече. Но ти ако искаш си стой със сините очила и кълни съдиите, терена, че противниците ни играели антифутбол и това са причините да не сме шампиони.

Оф, тя ако баба имаше дръжка... Ако, ако, ако...
Важен е крайният резултат. Локо играят много грамотен футбол, а Вельо за този мач не си беше написал домашното. Това е. Има притеснителни неща. Дано са инцидентни. Непускането на алжирците, застопоряването на Цунами на пейката. И още има. Тъпото е, че не е инцидентно, че забуксуваме все по това време на годината. А ако Крушата не продава мачове в края, Локо ще са в ЕКТ според мен. Това е трети мач, който им гледам. Не ме учуди издънката. Учуди ме загубата, но допусках хикс.

Крайният резултат естествено, че е най-важния. Но главната ми мисъл е, че баш тоя сезон от липса на късмет не можем да се оплачем. Другото си е от нас

Върни се в “Левски”