efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCochino
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.

Мнениеот ElCochino » 15 сеп 2025 14:17

tmanolov написа:
rhaegar написа:Оф, един път да паднем вече, че да се изчерпи тоя късмет и да си влезнем в руслото на посредствеността. Нямам търпение.

сус бре, не знам що се отрича реалността - ми тя си е таква, каквато е. Все едно да кажем, че Ливърпул не минава на луд късмет вече 4-ти мач подред? Или (айде нарочно) за онези 11 (уж) поредни - ми и там беше липса на малшанс. Но пък футболът (и животът) са това, което са, щото са такива, каквито са, както би казал Божинката :mrgreen:

радваме се на успеха и се надяваме на още, но някак си не мИчтаем - глей колко малко билета са продадени за мача с делиорманци, а сме водачи в класирането, сефте сме над тях преди директен мач, цените са ниски, времето са очертава доста прилично и кво - засега гредЪ. Ако беше мач с онези, дето не ги припознаваме, досега щяха да са купени 20К билета, ама на, с делиорманци не се получава (засега)

Мачът е чак в петък, не знам защо трябва всичко вече да е изкупено. Чак е проблем, че имало много абонаментни карти.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 сеп 2025 14:21

SANSIRO7 написа:
tmanolov написа:
SANSIRO7 написа:Бием ли Лудогорец, очаквам вече масово сепуко пред надписа СИРАКОВ ВЪН.

сепуку се прави само от жени, мъжете си правят харакири, ако са мъже. Раев редовно си прави секуру с феновете, ама те са вманиачени по георгиатанасовщината, та не го забелязват :oops:

Браво, значи съм го написал вярно.

Направих един гугъл сърч, няма такова нещо, поредната манипулация. Сепуку е ритуалът, харакири - самият акт на самоизкормване, поне според уикито, по-задълбочени проверки не смятам да правя.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 15 сеп 2025 14:32

Левски побеждава, превзема еднолично върха в класирането, а няколко дребни душички режат вени. Какво повече да иска човек?

Иначе мачът се разви по сравнително предвидим начин. Локо София са добър отбор тази година и резултатите им срещу силните отбори го доказват. Имахме тотално игрово превъзходство и трябваше да победим с по-голяма разлика, но познатият ни недостатък в завършващата фази ни лиши от това удоволствие. Важното е, че в отбора има страхотен колектив и момчетата са готови да се борят за всеки сантиметър терен, до последната секунда.

След няколко дни нов син празник на Герена! Само Левски!

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 сеп 2025 14:48

futbolqga написа:Левски побеждава, превзема еднолично върха в класирането, а няколко дребни душички режат вени. Какво повече да иска човек?

Иначе мачът се разви по сравнително предвидим начин. Локо София са добър отбор тази година и резултатите им срещу силните отбори го доказват. Имахме тотално игрово превъзходство и трябваше да победим с по-голяма разлика, но познатият ни недостатък в завършващата фази ни лиши от това удоволствие. Важното е, че в отбора има страхотен колектив и момчетата са готови да се борят за всеки сантиметър терен, до последната секунда.

След няколко дни нов син празник на Герена! Само Левски!

Да не говорим, че това не се е случвало от десетина години.... Обаче мрънкането е повсеместно. Резултатът лъже, ние изтървахме много през второто полувреме, а те вкараха единствения си шанс.

Искам да добавя, че не ми е ясно кой раздава лицензите за стадионите - как по-точно стадиона в Свобода е взел такъв, щом е опасен и защо бяхме натъпкани като скотове и не можехме да влезем десетки минути след началото на мача (миналата година със сигурност бяхме на доста по-широко)? Да не говорим, че касите не работеха и билетите бяха свършили, но това не беше драма, защото нямаше кой да ги проверява, Септември например си продаваше билетите онлайн за домакинство на същия този стадион. Бих могъл да похваля тоалетните и течащата вода там - от соца са, но бяха чисти и изпълняваха функцията си както трябва. Искам да уточня, че пуснатите от нас 5 димки не бяха единствената причина да прекъснат мача - в този момент и Железните запалиха една, която със сигурност също пречеше на камерите на ВАР-а.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 сеп 2025 15:36

metodito написа:
tmanolov написа:
rhaegar написа:Оф, един път да паднем вече, че да се изчерпи тоя късмет и да си влезнем в руслото на посредствеността. Нямам търпение.

сус бре, не знам що се отрича реалността - ми тя си е таква, каквато е. Все едно да кажем, че Ливърпул не минава на луд късмет вече 4-ти мач подред? Или (айде нарочно) за онези 11 (уж) поредни - ми и там беше липса на малшанс. Но пък футболът (и животът) са това, което са, щото са такива, каквито са, както би казал Божинката :mrgreen:

радваме се на успеха и се надяваме на още, но някак си не мИчтаем - глей колко малко билета са продадени за мача с делиорманци, а сме водачи в класирането, сефте сме над тях преди директен мач, цените са ниски, времето са очертава доста прилично и кво - засега гредЪ. Ако беше мач с онези, дето не ги припознаваме, досега щяха да са купени 20К билета, ама на, с делиорманци не се получава (засега)

Чух го от един умен българин: Случайността (чети го "късмет") е непроверена закономерност.
___________Трябваше да се трудя и не гледах мача. Към вразите на Маринча... нищо.
Относно леко шизофреничната вълна тук... тъпо. Но го разбирам. Години наред, като ми се случеше нещо хубаво и почвах да се страхувам, че идва нещо лошо.И то идваше. Вместо да се радвам на момента. Тези ги бихме без централен нападател. Смятайте с такъв. :lol: Играем мач за мач. Отпускане ще дойде. Ювентус, Байерн, всеки отбор има такъв период в сезона. Важното е да сме натрупали достатъчно актив, че този период да не се отрази.
Мислех, че Вельо ще си утрепе помощниците на скамейката след мача. Видно е, че човекът изживява най-хубавото от кариерата си досега. Ако имам критика към него е, че все още не е докарал семейството си в София (защо?). Другото - като му свърши престоя при нас. Дано не е скоро.

Оше една мисъл за случайността. Нещо ако се случи един път е случайност. Два пъти е съвпадение. Три пъти вече е закономерност :)
Факт е, че в повечето случаи момчетата се борят до край и търсят победата. Някой път се получава, някой не. Но не може да им се отрече желанието и отдадеността, което в края на краищата е това, което е важно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2025 15:40

tiamat написа:Оше една мисъл за случайността. Нещо ако се случи един път е случайност. Два пъти е съвпадение. Три пъти вече е закономерност :)
Факт е, че в повечето случаи момчетата се борят до край и търсят победата. Някой път се получава, някой не. Но не може да им се отрече желанието и отдадеността, което в края на краищата е това, което е важно.

Мда, то и Ники Жадното се бореше, пък и беше левскар. И Божката Митрев. И Бисер Легендата. И кой ли още не, ама без кАсмет си остават просто едни дървари с претенции.

П.С. Аз например намразих Фърги и Юнайтед по този повод
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 сеп 2025 16:09

Не може да изискваш от някой повече от това което може.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 сеп 2025 16:28

Тъй като някои продължават да внушават, че всичко е на "късмет" за това ще го онагледя - един мач да не спечелиш е случайност, два мача е съвпадение, а 11 мача е закономерност. :P

Ако трябва да използвам друг пример - един път да цитираш Шиши е случайност, два пъти е съвпадение, но много пъти е ...закономерност. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2025 16:33

tiamat написа:Не може да изискваш от някой повече от това което може.

абсолютно си прав, затова, въпреки първоначалния ми скептицизъм към Хулио, към момента му слагам оценка около Много добър, с оглед наличната среда, дори по-скоро към 5+. Ама сбиращйанът, дето го тренира, си е сбирщайн и е виновен, че не си поиска играчи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 17:17

realno написа:Тъй като някои продължават да внушават, че всичко е на "късмет" за това ще го онагледя - един мач да не спечелиш е случайност, два мача е съвпадение, а 11 мача е закономерност. :P

Ако трябва да използвам друг пример - един път да цитираш Шиши е случайност, два пъти е съвпадение, но много пъти е ...закономерност. :)))

Едно време учехме по Философия термините случайност, закономерност, необходимост, възможност...
Та, запомнил съм една мисъл - Случайността е кръстосване на две необходимости.
А Хегел е казал, че Случайността е все още неопозната закономерност.

Върни се в “Левски”