efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.

Мнениеот alexdb » 02 мар 2025 16:47

honda написа:Имаше ли засада при гола на Джемили? На живо според мен ситуацията беше чиста , беше точно пред очите ми.
От това,което видях на телефона не можа да ме убеди ,че е засада , според мен линията не беше изтеглена през последния защитник на припоците, а той изглежда по-близо до линията на пенала.

Пусках ги го на стоп няколко пъти от различни ъгли. ВАР не убеждава, че има засада. По-скоро точно в момента на паса няма. От разчертаните чертички на ВАРа обаче топката вече е в движение - т.е. това не е точния момент и там Джемили е с един палец в засада. Става дума за стотни и това позволява манипулация. Стотни по-рано и засада няма, стотни по-късно и хоп засада. Такива положения за мен трябва да се дават за нападателя. Логиката на засадата не е да се мери палец или милименър, а да няма предимство извън правилата за играча в засада

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 02 мар 2025 16:48

honda написа:Имаше ли засада при гола на Джемили? На живо според мен ситуацията беше чиста , беше точно пред очите ми.
От това,което видях на телефона не можа да ме убеди ,че е засада , според мен линията не беше изтеглена през последния защитник на припоците, а той изглежда по-близо до линията на пенала.

Джемелото си изреже ноктите на краката и няма да има проблем......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

djoker1978
Контакти:

Мнениеот djoker1978 » 02 мар 2025 16:50

На стоп кадър се вижда че линията е крива никаква засада !!! 100 % дузпа не е ли време да покажем на БФС , че не може да се гаврят с отбора на народа ? До кога ще се караме помежду си , вместо да видим , че никой няма да ни остави да играем футбол !!! Само които не е играл футбол не разбира влиянието на съдията , последните два мача съдийството е скандално . Докато това продължава няма значение , собственика , отбора , българи , чужденци , треньори .
Браво на момчетата и Левски завинаги !!!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 02 мар 2025 16:50

honda написа:
Serafim написа:
honda написа:
W84me написа:
honda написа:Момчета, гледам от стадиона. в 5-та минута съдията даде игра с ръка в нападение , имаше ли такава.

Даде нарушение на Цунами, нямаше такова.

Нарушение на Цнами? Той посочи игра с ръка в нападение.

Обърка се съдията, какво да се прави... Почуди се как да не дава дузпа още в 5-та минута

Сега виждам и ,че в дспорт са писали ,че съдията е дал игра с ръка в нападение, а не фаул на Цунами. Той и това отсъди -посочи игра с ръка в нападение. Само ,че играта с ръка в защита беше първа.

да. и аз мисля, че свири някакъв фал след ситуацията за дузпата. Останах с това убеждение, защото нетиретата подновиха играта от границата на наказателното. Не знам кво е гледал и гледал ли е изобщо ВАР

Като цяло съдията свири прилично, не бих търсил кой знае какво теле под тоя вол, може би пусна една идея по груба игра от тирейци, но в сравнение с това на Тича тука си беше песен.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 мар 2025 16:50

kostko написа:Останах с чувството, че не се сбихме достатъчно. Статистиката казва, че онези имат 17 фала, а ние 6.

Веласкес въвежда европейски стандарти в играта по отношение нарушенията. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 мар 2025 16:51

kostko написа:
vvessel написа:Трябва ни истински плеймейкър, защото Джемили си е по скоро крило, но го пускат зад нападателя. Трябва ни и истински нападател.
Но пък треньора е горд с това дето разполага.

Мисля, че си пропуснал част от развитието на играта, но пък може и да не ти харесва този начин на игра. Плеймейкър по скоро няма от този тип който играеше зад нападателят, вече единият от централните халфове поема тази роля, а вратаря е длъжен да играе наравно със защитниците.

Това го гледах още по времето на Костов, и то не не впечатли тогава, както и сега. От тези разигравания пред наказателното ни вкараха единия от головете, а Джемили, който реално е нагърбен да организира атаката не си върши работата както трябва, въпреки че той подаде на Стефанов за първият гол. Трябва ни човек като Мариани, който играеше на същата позиция, но хем имаше чудесни извеждащи подавания, хем много добър удар отдалеч.
А освен това ни трябва и голаджия, който да реализира ситуациите, докато Сангаре има трагично ниска ефективност.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 02 мар 2025 16:52

Противопоставяне на мнението, че ако отбор играе слабо, то той нищо не заслужава, и обективното, че слабата игра не задължава съдиите да нарушават правилата. Колкото и да си зле, правилата са си правила, не е казано, че ако играеш трагично, трябва всеки мач да ти вкарват по 5 гола от засада. Сбъркана логика на много хора. Ако имаш един удар в мача и той стане гол, какво лошо има? Ако ще и съперника да е уцелил 10 греди. Ти биеш. Това е съдбата.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 мар 2025 16:54

alexdb написа:

Пусках ги го на стоп няколко пъти от различни ъгли. ВАР не убеждава, че има засада. По-скоро точно в момента на паса няма. От разчертаните чертички на ВАРа обаче топката вече е в движение - т.е. това не е точния момент и там Джемили е с един палец в засада. Става дума за стотни и това позволява манипулация. Стотни по-рано и засада няма, стотни по-късно и хоп засада. Такива положения за мен трябва да се дават за нападателя. Логиката на засадата не е да се мери палец или милименър, а да няма предимство извън правилата за играча в засада

Моето мнение е, че ако некадърният страничен не беше дал засада вар нямаше да се намеси. Имаше пасивна засада и оня шаран страничният я вдигна. На практика е супер съмнителна. 3 пъти я спирам на пауза и всеки път ми изглеждат на една линия.
С две думи - единствената цел на ВАР беше да оправдае решението на съдиите
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 мар 2025 16:55

W84me написа:Бойко Величков с микро инфаркт! Кавал умрял!

Мед ми капе като го слушам как се опитва да се самоубеди, че Литекс са победители, но ще вземат само една точка.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 мар 2025 16:56

Колеги, втори мач не играем на топ ниво и втори мач съдиите се гаврят с нас.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”