W84me написа:metodito написа:W84me написа:SiirStenleyRoise написа:От мачовете срещу първите седем отбора имаме 4 загуби,равен и победа с клизма на Герена.Не знам какви съдии,конспирации и титли се бълнуват тук , слезте на Земята.Генчев ,където не е бил,там не се е издънил,шампион с Лудогорец ще стане и Памеца.
И от тия 4 загуби, в колко получихме нормално съдийство? Сещам се за мача с Ботев Пловдив, там всичко беше в реда на нещата.
Аве "млеката" са виновни. Тъпите Маринчо и Асенчо. И въобще с българи е ясна работата. Чужденци си требе, Чакай. Ма ние излязохме с един българин и без Маринчо и Асенчо. Както и да е. Те са виновни по дефолт. Вън от "Левски"!
Темата за съдйството е убаво да не я засягаме. Щото помним едни години, в които съдиите не ни бяха врагове. Но те ни помагаха основно при 3-0 да ни дадат дузпа. Примерно. Инак, както в Европа са ни рязали, и Железов не ни е рязал. Сега, брат толкова ли нечестен, че си затваряш очите, че срещу онова и срещу Славия можеха да ни свирят по друг начин? Що сте такива? Вкараваш им 5 парчета, да дават дузпи.
Прав си, срещу Славия също не ни дадоха 250% дузпа.
Абе, човек, разбирам те. Но ти им вкарай три гола пък те да правят каквото искат. Вчера "Левски" пое инициативата второто полувреме. Срещу варненци се играе с хъс и злоба от първата до последната минута.
Иначе вчера бих отличил само двама - Цунами и Охене. Бях скептичен към трансфера на втория, но той ме опроверга напълно. Страхотно КПД. Имаше сигурно над 10 успешни борби и не спря да тича. Евала!