Миналата година срещу Роналдо

Вчера

за "специалистите" да върнат финала на олимпиадата и какво се даде в последната минута!!!
При 100% нарушение срещу Пацо се дава дузпа за Гората :geek:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Извън съдийството на Кабака, за мен Генчо загуби този мач. Ненужни смени, странна позиция на Сангаре с поддържаща роля вместо таран. Хареса ми много как стояхме на терена до смените. След мача вика Иккена не бил готов. Чакай бе, мен, защо го пускаш в толкова важен мач като не е готов? Имаше ли дузпа според мен? Да! Той му нарушава равновесието. Независимо, че не беше с лице към вратата. Имаше поне още две скандални отсъждания на Кабаков за нарушения в близост до наказателното им поле. Предвид акцента, който Генчев поставя над статичните положения, това са ключови решения.
С кого спорих? С двама трима човека за точките, давани на Лудогорец през сезона. Дотук са две. За три изиграни техни мача. Нарочно ще гледам разширени репортажи до края на разградчани. Да видим няма ли да минат 20 подарени точки. Що се отнася до тях. Нищо особено не са. Продължаваме по план. Нищо не се е случило.
koisa написа:Нищо кой знае какво не е станало, Вторенството продължава... Свалиха ни от облаците по обичайно за нас левашки начин.
Кабаков ме изкефи как ще се пребие да свири несъществуваща дузпа при явна засада. :lol: Това ясно показа на всички, че не бива да се надяват на нещо повече от второ място.
mikata написа:И ние играехме така при Чорни и Батков когато имаше пари със съдии и купени мачове.
koisa написа:mikata написа:И ние играехме така при Чорни и Батков когато имаше пари със съдии и купени мачове.
Абе, чак така не сме играли със съдии и купени мачове. Не ставахме по 13 поредни пъти шампиони. Не свиреха дузпи срещу нас веднъж на 10 години. Тогава и други отбори ставаха шампиони. Това, което прави Лудогорец може да се равнява донякъде на 9-те поредни на цска през комунизма.
И въпреки всичко вината си е изцяло и само в нас, че не можем да направим достатъчно конкурентен отбор, който въпреки съдиите да си взима мачовете и най-малкото да не губи от Лудогорец.
Serafim написа: Но тая дузпа ще е като изсмукана от пръстите.
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler и 77 госта