efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот Kotooshu » 18 авг 2024 09:24

Кое не е ясно?

Миналата година срещу Роналдо
Изображение

Вчера
Изображение

за "специалистите" да върнат финала на олимпиадата и какво се даде в последната минута!!!

При 100% нарушение срещу Пацо се дава дузпа за Гората :geek:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 авг 2024 09:30

metodito написа:Извън съдийството на Кабака, за мен Генчо загуби този мач. Ненужни смени, странна позиция на Сангаре с поддържаща роля вместо таран. Хареса ми много как стояхме на терена до смените. След мача вика Иккена не бил готов. Чакай бе, мен, защо го пускаш в толкова важен мач като не е готов? Имаше ли дузпа според мен? Да! Той му нарушава равновесието. Независимо, че не беше с лице към вратата. Имаше поне още две скандални отсъждания на Кабаков за нарушения в близост до наказателното им поле. Предвид акцента, който Генчев поставя над статичните положения, това са ключови решения.

С кого спорих? С двама трима човека за точките, давани на Лудогорец през сезона. Дотук са две. За три изиграни техни мача. Нарочно ще гледам разширени репортажи до края на разградчани. Да видим няма ли да минат 20 подарени точки. Що се отнася до тях. Нищо особено не са. Продължаваме по план. Нищо не се е случило.

Генчо обърка мача още със стартовия състав. Когато нещата ти се получават най-добре не пипай нищо.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 авг 2024 10:02

koisa написа:Нищо кой знае какво не е станало, Вторенството продължава... Свалиха ни от облаците по обичайно за нас левашки начин.
Кабаков ме изкефи как ще се пребие да свири несъществуваща дузпа при явна засада. :lol: Това ясно показа на всички, че не бива да се надяват на нещо повече от второ място.

Тук съм абсолютно съгласен с теб. Посланието от този мач е ясно - "Надежда всяка забравете" . Нека да не си правим илюзии - за нас целта трябва да бъде второ място и Купата .
Нямаше такъв филм в ,който ние печелим вчерашния мач. Просто ни показаха какво ни чака ,ако си помислим да погледнем към първото място , то е заето.
Загубихме с гол след рикошет, малко нещастно но и това е част от играта. Аз лично от една страна не съм доволен от играта в никакъв случай не бих казал ,че играхме добре, но от друга страна съм много доволен от това ,което видях като желание за победа и че нашите се "сбиха" .
Най-добрите играчи на Лудогорец бяха Кабаков и ВАР съдията. Сериозно ли има някой ,който си мисли ,че сме толкова добри та да победим Лудогорец при подобно съдийство?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 авг 2024 10:07

И ние играехме така при Чорни и Батков когато имаше пари със съдии и купени мачове.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 авг 2024 10:16

Кабака обърка много неща. Първо даваше някакви леки бутания, като това на Келиян срещу Рик, което беше комично, но после подминаваше настъпвания и бутания, като тези срещу Сангаре. Сбърка няколко тъча, включително една ситуация за нас, където Фадига изкара топката извън терена, но не видяха. Но тая дузпа ще е като изсмукана от пръстите. Истината е, че и двата отбора бяха слаби и не заслужаваха победата с играта си, но такива мачове се вземат след грешки или с късмет, както стана.
Малко странно беше, че въпреки ръста и мощта на Сангаре и Колев, високите топки не ги печелехме толкова често.
Видя се и друго - илюзията, че разполагаме със широчина и конкуренция. На вратата може би да, в защита сигурно да, но не и на бековете. Сангаре като е титуляр няма кой да влезе с такава енергия и мощ. В халфовата линия е тежко положението. Митков и Фадига няма да са жокерите за решаване на такива мачове, Икенна още е загадка.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 авг 2024 10:21

mikata написа:И ние играехме така при Чорни и Батков когато имаше пари със съдии и купени мачове.

Абе, чак така не сме играли със съдии и купени мачове. Не ставахме по 13 поредни пъти шампиони. Не свиреха дузпи срещу нас веднъж на 10 години. Тогава и други отбори ставаха шампиони. Това, което прави Лудогорец може да се равнява донякъде на 9-те поредни на цска през комунизма.
И въпреки всичко вината си е изцяло и само в нас, че не можем да направим достатъчно конкурентен отбор, който въпреки съдиите да си взима мачовете и най-малкото да не губи от Лудогорец.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 авг 2024 10:27

Кабака, а и съдиите като цяло в Кенефбет лига отдавна са научени как лекото побутване на даден отбор всъщност да му носи голями предимство.
Например вчера на нас ни спести няколко леки нарушения, а след това спести на Лудогорец няколко, които можеха да бъдат и жълт картон. Но Кабака така го изигра, че отстрани изглежда сякаш пуска еднакво свободна и за двата отбора игра. Подобни дребни детайли са камъчето, което обръща каруцата.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 авг 2024 10:56

koisa написа:
mikata написа:И ние играехме така при Чорни и Батков когато имаше пари със съдии и купени мачове.

Абе, чак така не сме играли със съдии и купени мачове. Не ставахме по 13 поредни пъти шампиони. Не свиреха дузпи срещу нас веднъж на 10 години. Тогава и други отбори ставаха шампиони. Това, което прави Лудогорец може да се равнява донякъде на 9-те поредни на цска през комунизма.
И въпреки всичко вината си е изцяло и само в нас, че не можем да направим достатъчно конкурентен отбор, който въпреки съдиите да си взима мачовете и най-малкото да не губи от Лудогорец.

Ние да си вземем мачовете със слабаците, па накрая ще видим.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 авг 2024 10:57

Serafim написа: Но тая дузпа ще е като изсмукана от пръстите.

Не на 100, на 1000% съм сигурен, че ако резултатът беше 0:0 и ситуацията беше за Лц , Кабаков щеше да даде дузпа за тях. Само виж каква дузпа искаше да даде по-рано,но добре че вдигнаха засада. И сега щяха да обясняват как Андреев бил излязъл неразчетено.
А такова блъскане в гръб и вадене от равновесие, което беше срещу Колев навсякъде на игрището ще се свири фал, както имаше едно пипане по гърба от Икена на един от Лц в центъра, който се строполи и веднага се свирна, но понеже е в наказателното ти се струва прекалено за дузпа. Да прекалено ни се струва, защото срещу Лудогорец такива дузпи не се свирят е България. Нито се дават картони в България каквито се дават в международните мачове. Не ми се търси колко червени картони са получили Лц последните 13 години в България, но съм сигурен, че са по-малко от червените картони получени в евротурнирите само през последните 3 години, въпреки че съотношението на мачовете е 1:10.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 18 авг 2024 11:18

Виждали сме много такива дузпи да се свирят, та дори и в ШЛ, но беше ясно, че този съдия е дошъл с мисия в Разград. Мисията, която изпълни повече от успешно. Проблема е друг. Проблема е, че нямаме халфова линия. Оставате, че нямаме дефанзивен халф, ние нямаме и читава офанзивен такъв. Нали имаше един лаф, кажи ми кои са ти халфовете, да ти кажа какъв ти е отбора. Джемили толкова нищо не игра, сякаш беше невидим, а това което отиграваше беше грешно. Сякаш бяхме с човек по-малко. Марин Петков не е халф, Стара се момчето, даде блестящ пас на Колев, но нападателя ни отправи супер анемичен удар във вратаря. Охене горе долу играеше, като след смяната му с Икена центъра ни тотално се срина. Като влезнаха Митков и Фадига беше направо катастрофа, особено Митков беше гола вода, въпреки че успя да даде един хубав пас какъвто Джемили не даде за цял мач. Бала за Сангаре не беше хич сполучлива смяна, Сангаре ни беше най-добрия и остър футболист от първата минута, до момента в който беше изваден. Вече и Генчев не уцели нито състав, нито тактика направи, нито смените му се получиха този път. И накрая гол след рикошет в края на мача, като това си беше дори автогол. Нищо не вървеше в мача, съдията беше 12-я играч на Лудогорец, а нямахме и никакъв късмет.

Върни се в “Левски”