ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kempesmario
Контакти:

Re: ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45

Мнениеот kempesmario » 07 окт 2023 23:08

С този врата балерина, нищо добро не ни чака. Втори мач с прасетата ни прецаква. Само го гледай как ходи точно като балерина. Без вратар и централен нападател няма победи, няма голове.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 08 окт 2023 00:00

Пореден мач на Локото гледам, в който Хоркаш вади невероятни положения. Срещу нас колко изкара, срещу тирето също. И ме хваща още повече яд на Андреев. Айде, за нападател е ясно, че пари няма. Ама защо, по ангелите, да не можем да имаме качествен вратар? Традиционно имаме най-силната вратарска школа в България и пак нищо

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 00:01

kempesmario написа:С този врата балерина, нищо добро не ни чака. Втори мач с прасетата ни прецаква. Само го гледай как ходи точно като балерина. Без вратар и централен нападател няма победи, няма голове.

Да бе, а онзи удар в последните минути?
Скандално играем в дефанзивен план. Това е истината. Играем по-офанзивно от при Мъри, но супер по-недисциплинирано в дефанзивен план. Неприятно впечтление ми направи как Рикардиньо на два пъти се уплаши да влиза в единоборство. Определено това не е Гонзо. Рики е елегантен футболист, следи играта и се движи много без топка. На него му трябват две докосвания и да вкара два гола. Но не е човек, който ще се сбори със защитата, ще дрънне един лакът, ще гнъси защитниците.
И това с изнасянето с къси пасове е хубаво Костов да го забрави. Това е ретоградно. И не се прави винаги и постоянно. Те ги научиха и ходят да ги натискат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 00:14

Serafim написа:...докато Краев никакъв го нямаше

Краев беше най-добрият в този мач. Заедно с техния ляв бек.
Иначе браво на Асенчо и два пъти браво на Костов за топките да го пуска титуляр.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 00:23

honda написа:Между другото много пъти съм казвал,че титулярната позиция на Роналдо е ЦН,а не крило.

И аз това съм мислел. Той е борбен, има добра техника и игра с глава, но няма ускорението за крило и линейната скорост, като на Уелтън.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 окт 2023 00:30

Рикардиньо не е толкова лош просто не му правят положения,а той почти не изпуска излезе ли на позиция.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 окт 2023 00:36

Blue_Blood84 написа:Сдружение Левски на левскарите да мрат в лайна, заради тях сектор б не може да се напълни, хората ходят във В Сектор, с лудогорец най-малко билети се продадоха за уж свещения някога сектор Б.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Майкооооооо милаааа. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 08 окт 2023 01:37

mikata написа:Рикардиньо не е толкова лош просто не му правят положения,а той почти не изпуска излезе ли на позиция.

Как така не пропуска? Рикардиньо има слаба успеваемост за централен нападател, ако ме питаш мен. Той е много подобен тип нападател като Бари. Много тичане, преса, но почти никаква успеваемост напред.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 08 окт 2023 02:30

levskarcheto96 написа:
mikata написа:Рикардиньо не е толкова лош просто не му правят положения,а той почти не изпуска излезе ли на позиция.

Как така не пропуска? Рикардиньо има слаба успеваемост за централен нападател, ако ме питаш мен. Той е много подобен тип нападател като Бари. Много тичане, преса, но почти никаква успеваемост напред.

Какво?
Наистина гледате ли мачовете ?
Рикардиньо с 26 мача и 13 гола в клетото ти първенство, не съм гледал статистиката за асистенциите но и там би трябвало да не е зле за 26 мача!
Оставям на страна колко топки изобщо достигат до него и колко положение има на мач ... а, не мачка част от головете му са при правилно позициониране .
Рикардиньо ако беше в тире или новобранците в клуб 7 от Разград, сигурно щеше да е дубъл при головете ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 окт 2023 08:42

Ако преди 25-27 години някой тиквеник се беше вслушал в приказките на "капацитети" като тук пишещите Митко Иванков нямаше да е легенда на Левски.
Пацо Андреев трябва да си играе всеки мач, както го правеше Митко навремето. Без значение колко грешки прави. Пуснете си някои мачове от 90-те и ще видите, че Митко на младини беше много по-слаб вратар от Андреев.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”