efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Мнениеот mrw8 » 22 фев 2020 16:42

Това мач ли беше или корида на картофена нива.
Холмар и бай Спиро показаха в този мач, защо взимат тия заплати, Мазурек също се включи добре по мое мнение.
Втория картон на Горанов ми се видя неправилен, с оглед на това, че играча на ЧМ май се спъна сам, което разбира се не беше показано достатъчно добре от диемката.
Не знам, защо въобще тия излъчват мачовете ни, то бива пристрастност, глупави коментари, непоказване на ключови за нас повторения от нормална камера, пълен шкарп....
България !!!!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 фев 2020 16:42

wilge написа:Не средства липсват на Левски, класа липсва. С риск да се повторя, баражите ще са успех на селектираните в момента играчи. Предишният мач го загуби треньора, този- играчите. Каргас, Юруков, Лозев, Димитров и Паулиньо с чиста съвест могат да ги преотстъпят. Ако Костов и Горанов не си върнат формата, по- добре без тях. Не може да вземеш мач на Тича само с Миятович, Холмар и Спиерингс. Тиам вече е на друга вълна. А Хубчев? Просто Хубчев...

Ами то с класата е видно. Нали затова се привлече Спиерингс, плюс Славчев да вдигат класата. Ама на виш как се случиха нещата - фактически най-твърдите ни играчи в центъра са аут днес и трябва да играем с хърбавия Юруков, Мазурек и Найденов :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 фев 2020 16:44

W84me написа:
alexdb написа:
koisa написа:Не се ядосвайте, нали резултатите, играта и класирането нямаха значение? ;)
Както можеше да го спечелим, така можеше и да го загубим мача... Бяхме по-близко до първото, но... типично в наш стил накрая се оакахме. :oops: Мисля, че равенството е справедливо предвид видяното на терена от нашите. Бавни, тромави, неориентирани, всеки втори пас напред сгрешен. Сигурно 80% от пасовете бяха назад, защото ги е страх да не сгрешат напред. Повечето играчи оцъклени, сякаш за първи път се виждат и излизат срещу Барса на Камп Ноу. :oops:
Иначе сега съм сигурен, че ще се оправдаем с контузиите... Но за мен е видно, че проблема е в класата. В този отбор на Левски има трима човека, които заслужават да носят фланелката. Това за мен са Миятович, Холмар и като трети слагам Спиерингс (нищо, че му е първи мач, но си личи, че е класа). Това е! :geek:

Абе предвид дереджето ни резултатите ни от една страна са без голямо значение, но от друга не е така. Ако си бяхме взели тези два мача еуфорията щеше да нарасне значително и спасяването на отбора щеше да е много по-близо. За съжаление къде от глупост и липса на класа, къде от малшанс като днес след гола ни в 92 мин. не се случи.

И що два равни трябва да променят нещата? Ще кажеш, че тия мачове преди сме ги вземали нон-стоп?

Не сме, но нямаше причина да се понапънат, че да се вземе поне единия. Нали се сещаш какво ще е настроението и посещаемостта ако сме втори и с теоретичен шанс да атакуваме първото място и какво ще е положението да си кюташ някъде четвърти, а вероятно и от купата ще излетим.
Реално до момента феновете показаха безрезервна подкрепа. Трябваше и футболерите да се напънат малко повече.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2020 16:46

Тоя сам се рита бе, за ЧК на Горанов се спъва сам хахаах
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 фев 2020 16:50

W84me написа:Тоя сам се рита бе, за ЧК на Горанов се спъва сам хахаах

Може и да го е закачил докато тичаха, но това не е картон при никакви обстоятелства

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 фев 2020 16:52

На мен ми стана странно, че след като останахме с човек повече нашите се изнервиха нещо... Почнаха да правят много глупави нарушения и Сватбата се възползваше да вдига жълти на поразия с надеждата да изравни бройката на играчите на терена. Тиам даже беше тръгнал да се бие без да мисли, че може да бъде изгонен. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 фев 2020 17:18

Изключителна корида. И слаб мач, и страхлив Левски, за пореден мач. Тоя мач се разви като по учебник за моряците. Те така ги харесват и им се получава.
Единствените, за които може да се каже нещо позитивно са Холмар, нидерландеца и Мазурек. За другите... Писал съм в анкетата по думите на Хубчев.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 22 фев 2020 17:30

Warped написа:Безсрамни изказвания и от хубчев и от ил ил .Какви 7 до 100 човека му липсва;ли, само Робърта е титуляр, който липсва.
Ил ил абсолютен безсрамник, пълен *******

Рейш, Миланов, Райнов, Ст. Иванов, Робърта, С. Славчев и Нашименто.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 22 фев 2020 17:32

Бе наистина емоционален мач. Жалко за гола накрая.
Негативното - много ама много слаб мач на младите българи в състава - Здравко - мноу зле, Юруков, като се изключи асистенцията, и той много зле, Найденов - вярно игра на нетипично място с оглед развитието на мача, ама............
Позитивното - Лозев ми хареса, би могъл да замести Живко и го замести съвсем прилично. Като гледам следващия мач ще играят и двамата, макар и на различни флангове в защита; Спиърингс - научен футболист, много добър за нивото нашата лига, почти без грешно отиграване, както винаги класа от Холмар.
Надеждите - със Славчев и Спиърингс в полузащита бихме изглеждали различно, дори и с Райнов заедно с тях също. Доктора да седне да почине малко на скамейката, че главата му понякога хич я няма.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 22 фев 2020 17:35

съдията - слаб, слаб, та слаб - грешки колкото искаш и за двата отбора, на косъм се оттърва да не яде бой и от двата тима и двата щаба.
Пресилен втори жълт на Горанов с явното желание за компенсация, неотсъден фал при първия гол и доста други меко казано странни отсъждания. На стадиона си говорихме, че ако влезе ВАР в БГ със съдии като тоя мачовете ще продължават поне 120 минути с 30 минути за корекции на безумните му отсъждания.
В заключение - САМО ЛЕВСКИ, един за всички, всички за Левски

Върни се в “Левски”