markovark написа:Цел едно постигната! Браво на дарителите! Февруарската вноска към НАП е осигурена. Следва мартенската...
Средно по 100 лв от дарител. Мисля, че е добре.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
markovark написа:Цел едно постигната! Браво на дарителите! Февруарската вноска към НАП е осигурена. Следва мартенската...
blue avalanche написа:markovark написа:Цел едно постигната! Браво на дарителите! Февруарската вноска към НАП е осигурена. Следва мартенската...
И така ли ще я караме оттук нататък?
Нали на всички е ясно, че на гол ентусиазъм отбор не се издържа?
blue avalanche написа:markovark написа:Цел едно постигната! Браво на дарителите! Февруарската вноска към НАП е осигурена. Следва мартенската...
realno написа:blue avalanche написа:markovark написа:Цел едно постигната! Браво на дарителите! Февруарската вноска към НАП е осигурена. Следва мартенската...
Интусиазма се изпарява, но любовта остава. Истинската любов помага колкото е нужно.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
blue avalanche написа:realno написа:blue avalanche написа:markovark написа:Цел едно постигната! Браво на дарителите! Февруарската вноска към НАП е осигурена. Следва мартенската...
Интусиазма се изпарява, но любовта остава. Истинската любов помага колкото е нужно.
Любов, любов, ама жена ти като тръва да пазари ти казва: "Дай пари!", нали?
Е, едва ли така ще се кара. Идеи много, като с времето някои ще се реализират, видоизменят, или пък ще пропаднат.blue avalanche написа:markovark написа:Цел едно постигната! Браво на дарителите! Февруарската вноска към НАП е осигурена. Следва мартенската...
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, ananas, miro_rz и 15 госта