75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 3:2FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
175
66%
Равен
13
5%
Победа за Ботев
76
29%

Общо гласове: 264

Serafim
Контакти:

Re: 75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / Петък /

Мнениеот Serafim » 04 май 2018 22:19

blue avalanche написа:Дори и в такъв мач Иванов и Найденов показаха, че са далеч от истината. Тези момчета сякаш "НЕ ИСКАТ" да са титуляри. :evil:
И в Рошу, и в Белмонт има "хляб"!
При Кабрал е сложно. Има моменти, в които страшно му се получават нещата. И моменти, в които - не! Сякаш е подвластен на настроението!

И Кръстев. При всеки удар и центриране изтръпвах. Предполагам не само аз. За пръв път виждам вратар, който се опитва да се разтегне максимално, да плонжира с двете ръце, изпънати. Чак сякаш в погледа му личи, че е стъписан и го е страх да не направи някоя фатална грешка. Има нужда от мачове за самочувствие, определено. Ама не знам дали Шейтанов няма да му вземе мястото.
Последна промяна от Serafim на 04 май 2018 22:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 май 2018 22:19

Кашчей написа:Не чукча, когато го писах майните водеха с 2:0!
А от Диема ни искат по 7 лева за такива изпълнения!

Какви изпълнения? Спасяване на Кръстев с 1 ръка в 90 минута, а само 2 по-късно, удар на сантиметри от гредата. Това ли е изпълнението?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 04 май 2018 22:20

demon777 написа:Абе вече втори мач ви смазват 1вото полувреме второто излизате свежарки и изоравате терена..... класа?..... едва ли

Ама много те е яд нали? Чак ми е жал за такива като тебе. Корема те е заболял от пикаенето на газ. Надявал си се да паднем, та малко да ти се осмисли живота, обаче Роси взе че пусна Паулиньо и ............

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 04 май 2018 22:24

Popokatepetal написа:
demon777 написа:Абе вече втори мач ви смазват 1вото полувреме второто излизате свежарки и изоравате терена..... класа?..... едва ли

Ама много те е яд нали? Чак ми е жал за такива като тебе. Корема те е заболял от пикаенето на газ. Надявал си се да паднем, та малко да ти се осмисли живота, обаче Роси взе че пусна Паулиньо и ............

Стискай стискай палци утре да паднем че иначе тая ви победа нема ти е сладка
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

kopernikus

Мнениеот kopernikus » 04 май 2018 22:25

sandi74 написа:Тоя мач е ясен,сега остава в сряда и Славия да ви размаже за купата и ......Аревидерчи :!: :idea: Според мен сте аут от ЛЕ :idea: :!:

Симпатяго, ти винаги ме развеселяваш с коментарите и прогнозите си.
Как е сега след мача? "Левски" би с 3 : 2. Имало ли е или е нямало дузпа е без значение. Играхме с 3/4 дузина резерви, пловдивчани ни водеха с 2 : 0 и се осраха за пореден път.
Това че сега всички антилевскари ще гракнат, че съдията ни е подарил мача и че умишлено сме контузили Тодор Неделев го очаквам. Мандалото падна sandi74!
За "Славия" ще видим. Каквото сабя покаже. И те са хора и те имат футболисти и те играят футбол.
Запазвам прогнозата ти!
А на твоето "Берое" пожелавам да удължи договора с Томаш, защото Тирето едва ли ще има повече мерак да го наеме като треньор, особено след като Левски" ви отстреля с 4 гола.
Лека вечер! :mrgreen: :mrgreen:
Комунягата, който преди сърбаше в шкембеджийницата свинската пача, прибави към менюто си аспержи и трюфели и стана аристократ.
из "История на прехода"

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 04 май 2018 22:26

demon777 написа:
blue avalanche написа:
popokutepetel написа:Чакам припознатите тирейци да започнат за ни убеждават колко уговорен е този мач.

И да ни обвинят в "опит за убийство", "атентат" и "тероризъм" срещу Неделев! :mrgreen: :mrgreen:

никаква дузпа

Що?

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 04 май 2018 22:27

realno написа:Стана хубав динамичен мач с обрат. Дузпата беше пресилена. Ако бяха свирели срещу нас такава дузпа, мога да си представа какво щяха да ми чуят ушите за съдията. Но това не умаловажава победата на футболистите. Дадоха всичко от себе си не се изложиха. Лески се съживява. Доказаха го, дори и резервите.

Ми те свириха срещу Тирето. Ситуацията Митрев - Каранга е аналогична.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 май 2018 22:29

Бътлър в съблекалнята, Ривалдо ще е на мача за купата....гоним колосите по известност!
Кой е следващия ? Предлагам Еминем да изпее 4-5 песни преди мач. За него ще е огромна чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2018 22:30

W84me написа:Припознавачите в Диема режат вени, ужас и потоп!

Тези тъпанари така и не се научиха КОГА се дават повторенията! :evil:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 май 2018 22:31

Нашата дузпа в сравнение с някои други си е направо 100 %
Фактите са, че Паулиньо играе с топката и защитника го рита след това. Дали го е ритнал достатъчно силно за дузпа или не, това си е дилема на Диема. Съдията я даде и я вкарахме, за разлика от предните 3.
Ако си вкарвахме дузпите нямаше да я има тая драма за трето място. А ако имахме и класен вратар, щеше да има драма за второто. Оранжева драма :)
Последна промяна от vvessel на 04 май 2018 22:32, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”