1palq4o1 написа:NOMER14 написа:Интересно - много непознати аватарчета с малко постове досега. КОЙ ги е активирал да са тук?
Ни 'нам!!!
То тва се очакваше. Повечето ги нагласихме по етапен ред, не се притеснявай!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1palq4o1 написа:NOMER14 написа:Интересно - много непознати аватарчета с малко постове досега. КОЙ ги е активирал да са тук?
Ни 'нам!!!
sin4ec написа:1palq4o1 написа:NOMER14 написа:Интересно - много непознати аватарчета с малко постове досега. КОЙ ги е активирал да са тук?
Ни 'нам!!!
То тва се очакваше. Повечето ги нагласихме по етапен ред, не се притеснявай!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Я, каква "случайност" .....
http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/08/30/2819745_spas_rusev_veche_e_sobstvenik_na_btk/
1982 написа:Я, каква "случайност" .....
http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/08/30/2819745_spas_rusev_veche_e_sobstvenik_na_btk/
Green_Eagles написа:Поздравления за изявлението на човека! Впечатляващо е!
Само хора с подобно мислене биха изкарали българският футбол от МИЗЕРИЯТА....!
Само Лудогорец!
saffron написа:RockSeeker написа:saffron написа:10 минути "дълги и отегчителни речи" ?? Ти в час ли си бе? На мен ми беше супер интересно да слушам този човек ! Комунистическите дълги и отегчителни речи ги хвърляше един микренски запъртък на една друга трибуна на един комунистически стадион!
Ако бях вярващ - щях да се прекръстяСериозно ли бе, човек?
Виж, ако си по-малък и го приемаш като приказка за лека нощ от симпатичния ти дядо - ок, иначе има някакъв проблем... И той не е в това, че си левскар
Ще повярваш и ще се прекръстишКакво си очаквал да чуеш ? "Ни мъ ИнтИрисува на Мени фифа фуфа фафа и ония болния президент на Бефисе , шъ си прая кото си искам" това ли ?
Яд ви е че след толкова години мустаката тирания най накрая се появи един европеец в нашия клуб и проблема е че съм Левскар и съм изтърпял всичко това , за това ти казвам, човека е от западен Лондон а не от източно Микре!
Red joker написа:Red_Neck написа:Колега, некви параметри по "сделката" .... или просто тримата тенори му прехвърлят акциите си?
[offtopic]... т.е. реалният собственик остава същия[/offtopic]
[offtopic]Ти как мислиш[/offtopic]
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Потребители, разглеждащи този форум: Ventsi1999 и 18 госта