|Анкета| "Левски" напуска Първенството?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?
ДАНО СТАНЕ! С ДВЕ РЪЦЕ СЪМ "ЗА"! После ще преименуват Лудогорец, ще съберем титлите на двата отбора и ставаме с 31 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ММ1914 написа:CSKA 78 написа:Какво става?! Левски напуснаха ли вече първенството, за да отварям шампанското?!![]()
Първо свари житото за погребението на ЦСКА с 31 титли.
ЦСКА си е жив и ще играе в ППЛ! А, ако вие напуснете първенството, май на вас ще трябва да ви варим жито, защото ще отидете към неплатежоспособност, а оттам към несъстоятелност!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
viroglav написа:ММ1914 написа:...........Кога ЦСКА е имал собствен стадион?........
Винаги![]()
Още от АС23, та до днес
Какво общо има отборът на комунистическите петолъчки с Атлетик Слава 23? Това че сте им избили ръководството?
Последна промяна от ММ1914 на 30 юни 2016 23:44, променено общо 1 път.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
ММ1914 написа:viroglav написа:ММ1914 написа:...........Кога ЦСКА е имал собствен стадион?........
Винаги![]()
Още от АС23, та до днес
Какво общо има отборът на комунистическите петолъчки с Атлетик Слава 23? Това че сте им избили ръководството?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
- Черният козел
- Контакти:
BRF написа:Черният козел написа:BRF написа:Черният козел написа:BRF написа:Нормално е да искате да напуснете първенството!Все пак от какъв зор Мастер,прекръстен на Нефтохимик ще играе в А група!Нали за това става въпрос?
ЦСКА-Мастер Бургас,това ли пише на фланелката вдясно![]()
![]()
Коя фланелка бе козел?
Ми на теб Литекс ти се привижда за ЦСКА,на мен аватара ти за фланелка ! Какво лошо има
Няма лошо,не те разбрах!Фланелката ми е на ЦСКА и в дясно е емблема с 3 звезди-символ на над 30 ни титли!Аз съм за правилата!По тях,Левски трябваше да е изхвърлен в Б група заради поредните простотии на феновете си в Благоевград!Ама нещо не се случи това!Явно правилата не важат!
Няма значение,един ден ще разбереш ! Бъди жив и здрав.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
BRF написа:ММ1914 написа:BRF написа:Демба_Ба написа:Нека хибрида да участва в първа лига, но ние трябва да севъзползваме от ситуацията за да извлечем дивиденти-например, сигурно има "законен" начин ,дълговете ни по сектора да отпаднат, нали се сещате....и като не едните ще им дават стадион и бази, що да не ни дадат и на нас най-после стадион "Раковски" Тиквата не е толкова тъп, да настройва тотално синята общност срещу себе си, така че е време да го "понатиснем", както ние можем
Един стадион ви е малко,трябва още един да ви подарят(въпреки,че УЖ нямате нищо общо със собственика му)!Та колко сте платили за тая трибуна?
Колко стадиона са ни взели? Вие провинциалистите от Бургас е нормално да не сте осведомени, но софиянците помнят. Кога ЦСКА е имал собствен стадион?
Ооооо сега ще се обиждаме на провинция!В кой свят живееш бе
?Кажи тоя стадион Раковски какво общо има с вас и ще ви подкрепя да ви го "върнат"!
п.п.Ще идваш ли да си топнеш миризливите крака в морето или ще си стоиш цяло лято на жегата,столичанино?
Провинция не е обида, определение е, още от римско време, неграмотните и комплексарите се обиждат от това определение. Стадион Раковски е компенсация за отнемането на стадион Юнак.
Като си топна краката, няма да е жега ли? На туристите и п.шките трябва да им целувате, че без тях досега да сте останали 30-50 хиляди в града.
Аз съм от ЦСКА, но гласувах Левски да остане. Видя се, че без единият гранд не става, сега защо е тази работа да си ходи другият?
М/у другото аз мисля, че само се пеняват и нямат сърце да напуснат!
И още нещо- това издава само и единствено СТРАХ!!!
М/у другото аз мисля, че само се пеняват и нямат сърце да напуснат!
И още нещо- това издава само и единствено СТРАХ!!!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
CSKA 78 написа:ММ1914 написа:CSKA 78 написа:Какво става?! Левски напуснаха ли вече първенството, за да отварям шампанското?!![]()
Първо свари житото за погребението на ЦСКА с 31 титли.
ЦСКА си е жив и ще играе в ППЛ! А, ако вие напуснете първенството, май на вас ще трябва да ви варим жито, защото ще отидете към неплатежоспособност, а оттам към несъстоятелност!![]()
Ти си доста напред с материала, как го видя неплатежоспособност, несъстоятелност, звездите ли ти го говорят? Или си поне регионален в някоя одиторска фирма и ги виждаш нещата. Хайде да не се изказвате неподготвени, новобоядисани петолъчки.
Черният козел написа:BRF написа:Черният козел написа:BRF написа:Черният козел написа:BRF написа:Нормално е да искате да напуснете първенството!Все пак от какъв зор Мастер,прекръстен на Нефтохимик ще играе в А група!Нали за това става въпрос?
ЦСКА-Мастер Бургас,това ли пише на фланелката вдясно![]()
![]()
Коя фланелка бе козел?
Ми на теб Литекс ти се привижда за ЦСКА,на мен аватара ти за фланелка ! Какво лошо има
Няма лошо,не те разбрах!Фланелката ми е на ЦСКА и в дясно е емблема с 3 звезди-символ на над 30 ни титли!Аз съм за правилата!По тях,Левски трябваше да е изхвърлен в Б група заради поредните простотии на феновете си в Благоевград!Ама нещо не се случи това!Явно правилата не важат!
Няма значение,един ден ще разбереш ! Бъди жив и здрав.
Ти също!
Хайде още ли сте тука! Видяхте как става "В" група !Бъдете докрай мъже ! Като казвате "А" кажете и "Б" и хайде у В !!!ХАхахах
Пеевски не успя с БСФ-то ,почти не успя със съда ! Сега му остана само да ползва отрочето си пфк Левски ! Хайде !
Пеевски не успя с БСФ-то ,почти не успя със съда ! Сега му остана само да ползва отрочето си пфк Левски ! Хайде !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора