W84me написа:Левски игра без Сърмов, Гаджев, Аниете. Като прибавим наличието на Пламен 1, 2 и 3 нещата стават трагични, а като сложим и Домофона...
АХАХАХАХА то щото със тях сме сред първите 3 в класирането нали АХАХАХАХАХ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Левски игра без Сърмов, Гаджев, Аниете. Като прибавим наличието на Пламен 1, 2 и 3 нещата стават трагични, а като сложим и Домофона...
Joro_Barca написа:W84me написа:Левски игра без Сърмов, Гаджев, Аниете. Като прибавим наличието на Пламен 1, 2 и 3 нещата стават трагични, а като сложим и Домофона...
АХАХАХАХА то щото със тях сме сред първите 3 в класирането нали АХАХАХАХАХСамо Аниете става , другите са нехранимайковци дето ги изброи
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
fen-fen написа:Не се отчайвайте....както в живота така и в това животно футбола има възвишения и спадове. Явно тази година ви е лоша. Винаги след буря изгрява слънце....И на вашата улица ще изгрее. Бъдете търпеливи. Истината е, че когато няма пари трудно се поддържа клуб с класни играчи. Търпение......
malchev написа:milen.hristov написа:fen-fen написа:Добре де...плюете по Гонзо....разбирам ви донякъде, но кажете ми - защо Гонзо като беше треньор на Черно Море нещата вървяха добре за моряците? Има ли избор на играчи Гонзо? Ми няма.....проблема ви не е Гонзо левскари......!
Има една дума капацитет, явно на Гонзо е Черно Море и отбори от този калибър, отделно той завари изграден отбор.
Абе айде спри да философстваш пък ти бе.. не спря да мрънкаш. Не виждаш ли, че никой не иска да дойде в Левски.. Херо 1 година се дърпа като девствена мома. Лятото се вземаха само хора без пари, естествено, че не стават.. Гонзо е всякакъв, но поне е мъж и се мъчи да закрепи положението някак си, не като другите п*тки да стои само отстрани и да лае.. капацитети навсякъде..
AN71 написа:milen.hristov написа:Само мие интересно Вальо, Стефан и Томислав до кога ще премълчават Гонзовата несъстоятелност и на двата поста, които заема.
Не омръзнали ти бречовек
Не знам кой ще дойде за треньор, но не 10, 15 нови ще му трябват... Ако обаче и те са като...
Потребители, разглеждащи този форум: blue avalanche, miro_rz и 31 госта