Черно море - Левски София | 1-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Черно море и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Черно море - Левски София | 1-0 FT

Мнениеот Stahlgewitter » 06 дек 2014 16:58

SANSIRO7 написа:Абе истината е една, Гонзо е тъпак. Айде трийте ме.

Не е до триенето,аргументирай се.Защо е тъпак?
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 дек 2014 17:03

Гонзо за толкова време в Черно море не съм го чул един път да се оплаква от терена :geek:

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 06 дек 2014 17:15

Както казах и вчера -> Заплатаджиите с нова издънка на Тича :!: Докато не се разкара Шматков и Качулките още дълги години няма да има титла и купа :!: Терена им бил виновен АХАХАХХАХАХ На калпавия .... .... му пречат. Левски е трагедия какво се надявате ?
Изображение

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Re: Черно море - Левски София (6 Декември | Събота | 12:30)

Мнениеот shampi » 06 дек 2014 17:27

Долно уйно написа:
shampi написа:Амари човека от стъкло ли е тоя бахти секи път като влезе 15-20 мин и пак контузен не е истина

Не е от стъкло, а е грешка на треньорския щаб, че пуска невъзстановен на 100% футболист и то на този тежък терен.

Все си мисля че не е само до треньорския щаб.Да се е случило един път както и да е ама то вече колко станаха ...
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Черно море - Левски София (6 Декември | Събота | 12:30)

Мнениеот Долно уйно » 06 дек 2014 17:30

shampi написа:
Долно уйно написа:
shampi написа:Амари човека от стъкло ли е тоя бахти секи път като влезе 15-20 мин и пак контузен не е истина

Не е от стъкло, а е грешка на треньорския щаб, че пуска невъзстановен на 100% футболист и то на този тежък терен.

Все си мисля че не е само до треньорския щаб.Да се е случило един път както и да е ама то вече колко станаха ...

При всичките случай беше, че го пускат, а не е на 100% излекуван, при което вероятността за нова контузия е много по-голяма.
Аниете ако го накажат с два мача (според мен няма, ще е само за един) то ще пропусне мача с Хасково и първия 1/4 финал за купата.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 06 дек 2014 17:47

Stahlgewitter написа:
Pragmatichen написа:Ще доживея ли ден, в който Гонзо и Стойчо Младенов ще излязат като мъже и ще кажат - паднахме, защото сме слаби, толкова можем, опитваме се, но това ни е потенциала, с това разполагаме.
Как не ги е срам всеки мач да реват за дузпи, стадиона им бил лош, кално било, сякаш, ако играят на Камп Ноу щяха да бият с разлика, сякаш същото това Ч.Море не го биха в 94-та минута в Сф с дузпа от съдията, сякаш същото това Ч.Море миналия сезон не им направи 0:0 в Сф. Хора, научете се да признавате грешките си, да поемате отговорност! Стига наглост и некадърност! Стадиона в Дупница бил лош, хубаво де, ама на ЦСКА и Левски им дадоха там 3 дузпи,, Левски от 2 дузпи вкара 1 за краен 1:1, а ЦСКА от 1 дузпа вкара 0, за краен 0:0, когато от 3 дузпи вкарват една, що за грандове са, що за оплаквания, що за реване?!?
Нямам нито един любим отбор в Бг, защото всичките са безумно слаби, но ми писна след всеки мач Гонзо да иска дузпи, излез бе, на 38 години мъж си, застани и кажи "ТОЛКОВА МОЖЕМ, ТОВА СА НИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, СЪЖАЛЯВАМ" , а не" имаше дузпа, съдията и терена бяха виновни", защото с такива некадърници като в Бг, хората на запад и в аматьорските лиги не играят, защото навсякъде по света хората поемат отговорност за делата си, само в Бг Слави Бинев "не вярва", че целия народен театър си подава оставката, че всички в актьорската гилдия не го искали, вместо като мъж, при положение, че цялата държава говори за него, да излезе и да каже" Подавам оставка, щом не ме искате", същия наглец беше и Орешарски, на площада имаше половин година по 20 000 човека да му искат оставка, само той "не виждал къде е проблема, за да се махне", В ТАЗИ ДЪРЖАВА НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ И ЗАТОВА НЕКАДЪРНОСТТА Е ИЗДИГНАТА В КУЛТ, ЗАТОВА И РЕЗУЛТАТИТЕ НИ СА ТАКИВА! Нали не мислите, че другите НАГЛЕЦИ ДАНЧО ЛАЗАРОВ И БОБИ МИХАЙЛОВ ЩЕ СЕ МАХНАТ ЕЙ-ТАКА ОТ ВОЛЕЙБОЛА И ФУТБОЛА? Нали не мислите, че след като от 1988 е шеф на ПОДКРЕПА , Константин Тренчев ще се махне от поста, на който за 26 години нищо не е свършил? Омръзна ми, Гонзо, омръзна ми от теб, от такива като теб, от това, че сте мъже само на маса и пред обектива на камерата, а реално сте некадърни да научите играчите да си подадат 3 паса.
Президента на Байерн Мюнхен си влезе в затвора като пич, пое си отговорност човека и на 60 и кусур години се озова зад решетките, само в Бг никой за нищо не е виновен и все другите са му криви!

Форума дълги постове не чете!

Аз го чета и човека буди уважение в мене. Всеки успял човек, в неговата област мисли по-подобен начин. Колкото повече хора мислят като него, толкова по-добре ще живеем. Всичко е до акъл, защото когато се провалиш и търсиш вината в другиго ще си винаги на принципа "Кой ми сра в гащите" !

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 06 дек 2014 18:12

love_hurtz написа:
Stahlgewitter написа:
Pragmatichen написа:Ще доживея ли ден, в който Гонзо и Стойчо Младенов ще излязат като мъже и ще кажат - паднахме, защото сме слаби, толкова можем, опитваме се, но това ни е потенциала, с това разполагаме.
Как не ги е срам всеки мач да реват за дузпи, стадиона им бил лош, кално било, сякаш, ако играят на Камп Ноу щяха да бият с разлика, сякаш същото това Ч.Море не го биха в 94-та минута в Сф с дузпа от съдията, сякаш същото това Ч.Море миналия сезон не им направи 0:0 в Сф. Хора, научете се да признавате грешките си, да поемате отговорност! Стига наглост и некадърност! Стадиона в Дупница бил лош, хубаво де, ама на ЦСКА и Левски им дадоха там 3 дузпи,, Левски от 2 дузпи вкара 1 за краен 1:1, а ЦСКА от 1 дузпа вкара 0, за краен 0:0, когато от 3 дузпи вкарват една, що за грандове са, що за оплаквания, що за реване?!?
Нямам нито един любим отбор в Бг, защото всичките са безумно слаби, но ми писна след всеки мач Гонзо да иска дузпи, излез бе, на 38 години мъж си, застани и кажи "ТОЛКОВА МОЖЕМ, ТОВА СА НИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, СЪЖАЛЯВАМ" , а не" имаше дузпа, съдията и терена бяха виновни", защото с такива некадърници като в Бг, хората на запад и в аматьорските лиги не играят, защото навсякъде по света хората поемат отговорност за делата си, само в Бг Слави Бинев "не вярва", че целия народен театър си подава оставката, че всички в актьорската гилдия не го искали, вместо като мъж, при положение, че цялата държава говори за него, да излезе и да каже" Подавам оставка, щом не ме искате", същия наглец беше и Орешарски, на площада имаше половин година по 20 000 човека да му искат оставка, само той "не виждал къде е проблема, за да се махне", В ТАЗИ ДЪРЖАВА НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ И ЗАТОВА НЕКАДЪРНОСТТА Е ИЗДИГНАТА В КУЛТ, ЗАТОВА И РЕЗУЛТАТИТЕ НИ СА ТАКИВА! Нали не мислите, че другите НАГЛЕЦИ ДАНЧО ЛАЗАРОВ И БОБИ МИХАЙЛОВ ЩЕ СЕ МАХНАТ ЕЙ-ТАКА ОТ ВОЛЕЙБОЛА И ФУТБОЛА? Нали не мислите, че след като от 1988 е шеф на ПОДКРЕПА , Константин Тренчев ще се махне от поста, на който за 26 години нищо не е свършил? Омръзна ми, Гонзо, омръзна ми от теб, от такива като теб, от това, че сте мъже само на маса и пред обектива на камерата, а реално сте некадърни да научите играчите да си подадат 3 паса.
Президента на Байерн Мюнхен си влезе в затвора като пич, пое си отговорност човека и на 60 и кусур години се озова зад решетките, само в Бг никой за нищо не е виновен и все другите са му криви!

Форума дълги постове не чете!

Аз го чета и човека буди уважение в мене. Всеки успял човек, в неговата област мисли по-подобен начин. Колкото повече хора мислят като него, толкова по-добре ще живеем. Всичко е до акъл, защото когато се провалиш и търсиш вината в другиго ще си винаги на принципа "Кой ми сра в гащите" !

Благодаря ти за подкрепата, радвам се, че мислиш като мен!
Хубава съботна вечер! :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 дек 2014 18:31

Пиленца, що така се получи днеска? хубаво е да се играе на Тичанива нали? :idea: :lol:
Тоя стадион трябва да му бъде наложена санкция, а терена изоран... селска кочина!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 дек 2014 18:37

Прекалено голямо внимание се отделя на терена в този мач,но трябва и да се признае,че Черно Море надигра Левски днес.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 дек 2014 18:43

hd29 написа:Прекалено голямо внимание се отделя на терена в този мач,но трябва и да се признае,че Черно Море надигра Левски днес.

Как няма да ги натиграе... ти някога играл ли си футбол на такъв терен?
Тука техничните футболисти падат на нивото на селските бекове.. :idea:
Да са ще кажеш, че терена е еднакъв за всички и добрия футболист ще се приспособи бързо, но това просто... кал, ДУПКИ с кал :idea: се едно тиня!
Как може отбор и такъв град да нямат един терен като хората бе.... :idea:

Върни се в “Левски”