Левски (София) - Берое (Стара Загора) 0-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Берое

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

eddie
Контакти:

Re: Левски (София) - Берое (Стара Загора) 0-1 FT

Мнениеот eddie » 07 ное 2014 22:40

Stahlgewitter написа:Човека е казал кога ще дойде,не виждам смисъл от тоя въпрос.

То това е като някой доктор да ти каже, че в петък ще те лекува, ама ти да си ритнал камбаната до сряда. Има ли работа за вършене, трябва да се върши навреме!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 ное 2014 22:59

damyanov1963 написа:Батков! Не си създал ти ЛЕВСКИ, за да имаш правото да го УНИЩОЖИШ!

И как точно Батков го унищожава?
Да, финансовите времена са адски трудни, но днес Батков ли трябваше да постави човек на гредата?
Хайде разделете и тогава се вижте кой е по-виновен.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

cska-632
Контакти:

Re: Левски (София) - Берое (Стара Загора) 07.11.2014 | 17:45ч.

Мнениеот cska-632 » 07 ное 2014 23:00

El Commandante написа:
Долно уйно написа:Безредиците по трибуните и олигофренията която причиняват част от феновете също

И дай да наказваме огромното мнозинство фенове,които са на стадиона за да гледат футбол,заради шепа олигофрени...мноо умно няма що..

Щом 2000 позволяват на 20 да правят, каквото си искат, то няма да гледат мачове на живо.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 07 ное 2014 23:04

Вие и двамата,които сте се "изявили" преди мен,сериозно ли мислите,че мненията ви имат място в темата?
Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 07 ное 2014 23:06

Гледах част от второто полувреме (45-60 и някоя минута), е такава апатия на терена няма. Още малко щях да заспя. Футбол ли се игра или друг спорт??!
Как може да няма хора на гредите при корнер, някой да ми обясни :shock: ? Още повече при такъв нисък вратар!
Сърмов просто скандален - нарушение и жълт картон, веднага след него (буквално веднага) още едно грубо нарушение :shock: :shock: :shock: ....
Пародията е пълна. :(

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 07 ное 2014 23:08

ivkoni_1 написа:
hienizator написа:Е за какво се борим,при положение че тези играчи не знаят А и Б във футбола? В квартала да играеш на ъглов се хващат и двете греди ... нали така или аз съм се объркал нещо? Как 11 на 11 не направиха 1 положение,а 10 на 11 направиха? Гонзо изкарал отбора за Х на Герена срещу берое ... за какво говорим иначе във всяко второ интервю мляска там,че Левски винаги играе за победа?! Този човек хал хабер не разбира от футбол, дано дойде Херо и да му дадат ресурсите и времето,което заслужава ... тогава може да надигнем глава,а до тогава излагацията и срама ще продължават!

За ъгловите не си много прав.Има нова треньорска тенденция,забележи като гледаш мачове от Испания,да не се слагат защитници на гредите,за да не покрият засадата при евентуален карамбол в наказателното след корнера.
А за "Левски"...!?
По добре нищо!

И поради липсата на човек на гредата Реал изравни резултата на финала на ШЛ и я спечели.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 ное 2014 23:14

Stahlgewitter написа:Вие и двамата,които сте се "изявили" преди мен,сериозно ли мислите,че мненията ви имат място в темата?

Що, трябва да имаме абонаментна карта ли за да може да водим дискусия по даден въпрос?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 07 ное 2014 23:18

Преди 4 години съм написал тук ето това

Re: Да върнем Георги Иванов - Гонзо на терена!!!
Мнениеот evolution на 27 Фев 2010 19:53

Добре, без да се сърдите уважаеми фенове на синия отбор един въпрос.
Каква звезда е тоя малоумник, та го сложихте на тоя пиедестал? Това, че благодарение на съдийската благосклонност вкара 5-10-15 ... или 50 гола на ЦСКА????? Това ли прави един футболист звезда???? Къде в своите митарства из евопейски отбори, той показа някаква малка част от това, което трябва да притежава една футболна звезда???? Защо не свалите очилата? Та вие имате толкова добри футболисти, за които е срамно да наредите тоя некадърник до тях. скоро сподели , че бил по-добър от Сираков??!?!!!??!!! Как позволихте дори да си помисли за някакво сравнение- Сираков беше ЗВЕЗДА и продължава да бъде. И това го казва един от ЦСКА. А вие се подигравате със собствената си история и оставяте един псевдофутболист, псевдотреньор да унищожава синята идея под контрола на един псевдопрезидент!!!!
За това ли се раздаваха вашите истински футболисти??? Жалко....

Сега, 4 години по-късно да виждате някаква разлика????

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 07 ное 2014 23:21

Честно казано очаквах да биете 1-0 ,но уви.Истината е ,че имате много слаб отбор ,който с нищо не показва ,че заслужава място в евротурнирите и медали,да не кажа ,че и влизане в 6цата не заслужава,въпреки че победи някои от конкурентите -Локото,Морето,Лудогорец(не че има съмнения ,че ще влезнат в 6цата,а може би ще станат и шампиони).Аз не знам какъв оптимизъм витае сред вас ,заради Херо,при положение че преди 7-8 месеца чакахте по същия начин и Гонзо и се надявахте да стане някакво чудо ,да изгони талаша и Левски отново да бъде гранд(в момента е заспал гранд)....ама много дълбоко заспал.
Докато не си уредите въпроса с финансите и не тръгнете на чисто,което може да означава и от В група,ако евентуалните нови фигури го сметнат за необходимо,защо не ?След 2 години ще се върнете в А група и ще имате силен и млад отбор с повече от 90-95 % българи.Може би трябва наисина да изпаднете в горе-длу същото положение като нашето преди 1,5 год. и да видите от там накъде!!!Истината е ,че миналата година аз бях твърдо против ЦСКА да играе във В група,защото това е най-титулувания български клуб и е доста смешно да играе с аматьори във 3тото ниво на БГ футбола,но сега като се замисля ми се ще ЦСКА да бе започнал от там,какво като щяхте да ни се смеете за това ,че играеме с Металург Перник,Вихрен Сандански,Спортист Своге и тем подобни отборчета,въпроса е там ,че след 2-3 години ние щяхме да ви се подиграваме ,не за 6 а за 16 поредни победи ,защото щяхме да имаме страшен отбор съставен почти изцяло от млади и талантливи българи ,като Чипев,Ботев,Долапчиев,Дечев,Витанов,Томи Костадинов,Господинов,Чорбаджийски,Стоичков и т.н.Сега щяхме да сме на първо място във Б група ,да сме финансово обезпечени и по обединени от всякога,а сега не че не сме обединени ,но просто някъде нещо не е както трябва(няма да коментирам какво,то се знае).Единственто хубаво от това ,че останахме в А група е 6те поредни победи и това,че се радваме на футболисти като Буш,Силва,Маркович,Кукоч и т.н. ,а и да не забравяме бенефисите на Марто и Янчев!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 07 ное 2014 23:48

Че е много слаб отбора, е факт. Но и тоя Кръстев свиреше със зелена фланелка. Не знам как не го беше срам нещастника. Гонзо и играчите толкова си могат, но тоя...
CHELSEA

Върни се в “Левски”