Stahlgewitter написа:Човека е казал кога ще дойде,не виждам смисъл от тоя въпрос.
То това е като някой доктор да ти каже, че в петък ще те лекува, ама ти да си ритнал камбаната до сряда. Има ли работа за вършене, трябва да се върши навреме!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Stahlgewitter написа:Човека е казал кога ще дойде,не виждам смисъл от тоя въпрос.
damyanov1963 написа:Батков! Не си създал ти ЛЕВСКИ, за да имаш правото да го УНИЩОЖИШ!
El Commandante написа:Долно уйно написа:Безредиците по трибуните и олигофренията която причиняват част от феновете също
И дай да наказваме огромното мнозинство фенове,които са на стадиона за да гледат футбол,заради шепа олигофрени...мноо умно няма що..
ivkoni_1 написа:hienizator написа:Е за какво се борим,при положение че тези играчи не знаят А и Б във футбола? В квартала да играеш на ъглов се хващат и двете греди ... нали така или аз съм се объркал нещо? Как 11 на 11 не направиха 1 положение,а 10 на 11 направиха? Гонзо изкарал отбора за Х на Герена срещу берое ... за какво говорим иначе във всяко второ интервю мляска там,че Левски винаги играе за победа?! Този човек хал хабер не разбира от футбол, дано дойде Херо и да му дадат ресурсите и времето,което заслужава ... тогава може да надигнем глава,а до тогава излагацията и срама ще продължават!
За ъгловите не си много прав.Има нова треньорска тенденция,забележи като гледаш мачове от Испания,да не се слагат защитници на гредите,за да не покрият засадата при евентуален карамбол в наказателното след корнера.
А за "Левски"...!?
По добре нищо!
Stahlgewitter написа:Вие и двамата,които сте се "изявили" преди мен,сериозно ли мислите,че мненията ви имат място в темата?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта