Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 01:23

tprodanov написа:
BadBoy написа:
tprodanov написа:Хм, първо каза, че е частно дружество и сложи разговора в тая посока, пък след това като заговорихме за клиенти взе да бягаш от собствената си теза. Ми не, клиентите няма да си купят продукта от Цска, а ще спрат да го купуват изобщо. Невъзможно ли ти се струва? Погледни посещаемостта и ела пак да ми кажеш.

Батков стои в клуба не защото е ангел хранител, а защото има конкретна полза от това. Когато феновете му спрат тази полза, той ще излети.
Нещо неясно?

Не, не бягам, ти се опитваш да правиш сравнения между несравними неща.
Купувал си хляб Жътварка години наред, обаче последните няколко години са го съсипали като качество и на пазара се е появил по-хубав хляб, ти какво ще направиш, но искам откровен отговор?
В същото време Левски играе слабо, години наред разруха, Лудогорец на другия полюс, но няма да зарежеш Левски, както ще си купиш от по хубави хляб.

Как точно ще спреш ползата на Батков от клуба при положение, че на трибуните са 2000 средно на мач и приход входни билети не стига само за заплатата на треньора и Гари?

Футболът не е хляб. Зарязваш футбола цялостно. Ефект, който се вижда доста драстично на трибуните, виждам, че самият ти си го забелязал.
Ползата за Батков се спира, след като уточним каква е. За мен лично това не са парите.

В България е доказано, че феновете са последната грижа и техния брои на трибуните не е важен, а каква е позлата на Батков феновете са последни, които ще научат или по-точно НИКОГА няма да научат, за това ти й казах, че в случая са глас в пустинята. Между другото https://www.google.com/search?q=%D0%B1% ... al&spell=1 избери си от кой сайт да четеш.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 01:35

За райския град на Батков знам поне от 10 години. Знам например и че и до ден днешен България плаща по 50 000 евра месечно глоба заради заменката, с която придоби парцела. Дали не беше седмично всъщност...
Виж сега как започваме да си изясняваме някои неща - казваш, че бройката на трибуните не е важна, с което се съгласявам напълна. Значи, със сигурност Батков не разчита на приходи от билети. Тук веднага като съвсем пряка зависимост слагам и фен артикули, ТВ предавания, карти, кетъринг, и изобщо всичко, което обвързва един футболен клуб с феновете му на пазарен принцип. А ти казваше, че феновете не могат да научат? Напротив. Вече знаем от какво не печели Батков. Оттам нататък, трябва да помислим от какво печели, и какво печели. Вариантите са няколко - Батков е ангел хранител, Батков използва Левски за реклама, Батков пере кинти през Левски. Аз за себе си имам вариант ;)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 01:47

Пере пари, какво да прави....Този нещастник съсипва Левски. За доброто на клуба е да го няма.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 01:52

По-лесно казано Батков без Левски съм сигурен, че може, но Левски без Батков към момента не, тъй като няма, кой да дава пари и това са неоспорими факти, когато се появи публично и официално купувач, тогава феновете ще може да ви се чуе думата.
Хипотетично приемам, че Батков ви подари акциите на вас феновете, след това, какво става, едно голямо нищо и пропадане в бездната, щото ще се избиете един други, кой да командва.

Eminem, с нещо, което постоянно му наливаш за да се движи пари не могат да се перат, за да се перат трябва да има сериозни приходи, както и сериозна покупко-продажба на футболисти, а при вас и двете неща ги няма.
Виж ако играе тото е друг въпрос
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 02:22

Че кой е казал Батков да подарява акциите на феновете или на когото и да било?

Принципно, името на следващия собственик няма особено значение, стига реакцията на феновете да е достатъчно категорична.

Колко сериозни приходи и разходи искаш, при положение, че Левски е с най-голям бюджет? :mrgreen:

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 08 окт 2013 07:28

Да бе да, без Батков няма Левски, без Боко Тиквата няма България, без чучелото Тонев няма живот на планетата.....тия сме ги чували още от преди десетилетия - без СССР нямаше въздух и слънце, нали :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 08 окт 2013 07:42

ultrasbooks.com написа:Да бе да, без Батков няма Левски, без Боко Тиквата няма България, без чучелото Тонев няма живот на планетата.....тия сме ги чували още от преди десетилетия - без СССР нямаше въздух и слънце, нали :mrgreen: :mrgreen:

+1914

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 окт 2013 08:58

BadBoy написа:Айде от ЦСКА ли съм вече, щото бях от Ловеч, бях от Ботев, бях от Левски сега съм от ЦСКА :lol:

Ще си реши ли проблемите Левски като назначи Петев за треньор?
Къде са футболистите поискани от Йоканович?

Съжалявам ако съм е обидил, че си от ЦСКА.
Единственият поискани дошъл на проби е Путинчанин, защо не е взет след като е одобрен от треньора, е хубаво Сираков да отговори.
Не може да съм сигурен, че Петев ще успее, но вече не мивсля, че ще успее и Йока, дано ме опровергае срещу ЦСКА и Ботев Пд. Моят фаворит съм го казвал и преди- Люпко Петрович

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 окт 2013 09:00

BadBoy написа:По-лесно казано Батков без Левски съм сигурен, че може, но Левски без Батков към момента не, тъй като няма, кой да дава пари и това са неоспорими факти, когато се появи публично и официално купувач, тогава феновете ще може да ви се чуе думата.
Хипотетично приемам, че Батков ви подари акциите на вас феновете, след това, какво става, едно голямо нищо и пропадане в бездната, щото ще се избиете един други, кой да командва.

Eminem, с нещо, което постоянно му наливаш за да се движи пари не могат да се перат, за да се перат трябва да има сериозни приходи, както и сериозна покупко-продажба на футболисти, а при вас и двете неща ги няма.
Виж ако играе тото е друг въпрос

Тук няма да коментирам доколко Батков издържа Левски. Защо ,ако той е човека,който дава парите, то защо най-силния човек с последната дума се казва Иво Тонев? Бил съм достатъчно дълго на този свят за да се убедя,че една от най-верните поговорки е: "Който плаща ,той поръчва музиката". Това,което си написал е вярно за Литекс, Лудогорец,Ботев(Пд) , но не и за Левски. Реално бюджета на Левски се осигурява в по-голямата си част от спонсори и собствени приходи,а не от собственика. В болшинството от времето в което Т.Батков(формално) е собственик на Левски ,клуба е бил на печалба. Не забравяй, че за периода откакто Т.Батков е собственик на Левски в клуба са влезли около отвън 90млн лева. Не ме разбирай неправилно, не казвам че Т.Батков не дава собствени средства- дава, но обема им е такъв ,че са чак толкова много. Също така категорично не е вярно ,че Батков взема пари от Левски или върти някакви други далавери. Просто използва Левски като ключ, за да си отвори врата за други бизнеси и да установява контакти покрай Левски. Друг е въпроса,че от известно време реално парите идват от друго място.
След като мнението за феновете е без значение , защо според теб се изгражда нов стадион(умишлено казвам стадион,а не сектор ;) ), нали стадиона се прави точно за феновете,а не за собственика. Сигурен съм ,че ти ясно ,че с ако парите ,които се наливат за стадиона се налееха в първия отбор Левски щеше да си гарантира шампионките титли поне 3 години подред. Но за мен строежа на стадиона е много по-важен от няколко титли.
Още няколко въпроса : Защо след като броя на феновете и тяхното желание няма никакво значение Левски ,който е отбора с най-много фенове е и отбора с най-големи приходи от спонсори. Не е тайна, че Левски получава от реални спонсори повече отколкото всички останали отбори взети заедно. За какво спонсорите дават парите заради феновете по стадиона, заради тези които подкрепят отбора и са евентуални клиенти на спонсора или заради собственика. Аз мисля ,че заради тези ,които подкрепят отбора.
След като броя на феновете не е толкова важен, защо когато имаше възможност ЦСКА да не започнат в А група от ТВ7 обявиха,че ще намалят сумата ,която трябва да платят за тв права с 30%( приблизително). Тук е място и да кажа ,че според мен Левски и ЦСКА не си играят достатъчно добре картите. Според мен е напълно нормално Левски и ЦСКА да поискат по 1/3 от парите от тв права за себе си, а останалата 1/3 да бъде разделена между другите отбори. При отказ да продават правата от мачовете си сами(нещо ,което нямат право да правят в момента).

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 окт 2013 09:04

Ивайло Петев поема Левски

Йоканович: Идвам да работя, утре имам тренировка

WTF :shock:

Върни се в “Левски”