tprodanov написа:BadBoy написа:tprodanov написа:Хм, първо каза, че е частно дружество и сложи разговора в тая посока, пък след това като заговорихме за клиенти взе да бягаш от собствената си теза. Ми не, клиентите няма да си купят продукта от Цска, а ще спрат да го купуват изобщо. Невъзможно ли ти се струва? Погледни посещаемостта и ела пак да ми кажеш.
Батков стои в клуба не защото е ангел хранител, а защото има конкретна полза от това. Когато феновете му спрат тази полза, той ще излети.
Нещо неясно?
Не, не бягам, ти се опитваш да правиш сравнения между несравними неща.
Купувал си хляб Жътварка години наред, обаче последните няколко години са го съсипали като качество и на пазара се е появил по-хубав хляб, ти какво ще направиш, но искам откровен отговор?
В същото време Левски играе слабо, години наред разруха, Лудогорец на другия полюс, но няма да зарежеш Левски, както ще си купиш от по хубави хляб.
Как точно ще спреш ползата на Батков от клуба при положение, че на трибуните са 2000 средно на мач и приход входни билети не стига само за заплатата на треньора и Гари?
Футболът не е хляб. Зарязваш футбола цялостно. Ефект, който се вижда доста драстично на трибуните, виждам, че самият ти си го забелязал.
Ползата за Батков се спира, след като уточним каква е. За мен лично това не са парите.
В България е доказано, че феновете са последната грижа и техния брои на трибуните не е важен, а каква е позлата на Батков феновете са последни, които ще научат или по-точно НИКОГА няма да научат, за това ти й казах, че в случая са глас в пустинята. Между другото https://www.google.com/search?q=%D0%B1% ... al&spell=1 избери си от кой сайт да четеш.