Относно нови попълнения - утре ще знам повече. Каквото и да значи това.
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Хубчев:
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
bilyaletdinov написа:Според мен се чака първия мач е кипърците, евентуално. Ако постигнем добър резултат най-нормалното е да вземем нови. Няма равностойни играчи в момента. Излиза Паулиньо и състава става куц. Същото важи за бековете.
Така е.Всичко е на стен баи и са готови 2ма нови но трябва класиране напред.
TristaNNN написа:vvessel написа:TristaNNN написа:vvessel написа:Иначе относно парите си спомням, че след последния трансфер обявиха, че имаме 1 милион евро за трансфери.
Кой го е обявявал това и при кой последен трансфер?Петков ли го е обявил, Хубчев ли, Колев ли? Живко Миланов? Васил Божков?
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iia-547945
Вместо да зададеш 10 тъпи въпроса можеше да потърсиш.
Ти в час ли си, бре?
Отборът на Левски разполага с един милион евро за лятна селекция, научи GONG.BG.
Питам те кой от клуба е казал нещо такова, не ме интересува какво са научили от Гонг или какво казват лелките на пазара?
[offtopic]Тристанчо, къде видя да съм писал, че някой от клуба го е казал?? Ти да си чул някой от изброените от теб освен Хубчев да говори за трасфери?
И по-полека с тоя заядлив тон. Не знам що държиш да се правиш на много умен и интересен като не си. Имам чувството ,че висиш във форума и се чудиш с кой да се заядеш. Ако и на живо се открехваш така, някой ще ти набуха кухарката. А нищо чудно и това да ти се е случвало вече и затова се вихриш по форуми. Ако обичаш не ми отговаряй на постовете, аз ще се постарая да не виждм повече твойте.[/offtopic]
Ако ни изхвърлят за няколко години от ЕКТ, ще има да си чакате качествени попълнения.
Всъщност на пресконференцията при представянето на Хубчев,ПК съвсем ясно каза, че споменатата сума от милион евро е пълна измислица. Не мога да повярвам, че има хора, които са се хванали на това....
sinfen14 написа:Всъщност на пресконференцията при представянето на Хубчев,ПК съвсем ясно каза, че споменатата сума от милион евро е пълна измислица. Не мога да повярвам, че има хора, които са се хванали на това....
Всъщност Колев каза, че са измислица 10-те млн. евро за селекция, които бяха обявени в румънските медии... От клуба никой не е споменавал точната сума отделена за селекция. Хубчев спомена, че е доволен от сумата, която има за трансфери и това беше. Иначе как медиите са разбрали за точно 1 млн. евро, само те могат да отговорят.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:sinfen14 написа:Всъщност на пресконференцията при представянето на Хубчев,ПК съвсем ясно каза, че споменатата сума от милион евро е пълна измислица. Не мога да повярвам, че има хора, които са се хванали на това....
Всъщност Колев каза, че са измислица 10-те млн. евро за селекция, които бяха обявени в румънските медии... От клуба никой не е споменавал точната сума отделена за селекция. Хубчев спомена, че е доволен от сумата, която има за трансфери и това беше. Иначе как медиите са разбрали за точно 1 млн. евро, само те могат да отговорят.
Вярно ли в медиите се е писало за 10 млн. ЕВРО? хахахахахахахахахахаххаха Скандално
sinfen14 написа:koisa написа:sinfen14 написа:Всъщност на пресконференцията при представянето на Хубчев,ПК съвсем ясно каза, че споменатата сума от милион евро е пълна измислица. Не мога да повярвам, че има хора, които са се хванали на това....
Вярно ли в медиите се е писало за 10 млн. ЕВРО? хахахахахахахахахахаххаха Скандално![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Румънците, когато ни се водеха все още скаути го бяха пуснали в техните медии и нашите ги цитираха.
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... eri-536196
Честно - рева от смях!
- Michael_Buble
- Контакти:
vvessel написа:TristaNNN написа:vvessel написа:TristaNNN написа:vvessel написа:Иначе относно парите си спомням, че след последния трансфер обявиха, че имаме 1 милион евро за трансфери.
Кой го е обявявал това и при кой последен трансфер?Петков ли го е обявил, Хубчев ли, Колев ли? Живко Миланов? Васил Божков?
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iia-547945
Вместо да зададеш 10 тъпи въпроса можеше да потърсиш.
Ти в час ли си, бре?
Отборът на Левски разполага с един милион евро за лятна селекция, научи GONG.BG.
Питам те кой от клуба е казал нещо такова, не ме интересува какво са научили от Гонг или какво казват лелките на пазара?
[offtopic]Тристанчо, къде видя да съм писал, че някой от клуба го е казал?? Ти да си чул някой от изброените от теб освен Хубчев да говори за трасфери?
И по-полека с тоя заядлив тон. Не знам що държиш да се правиш на много умен и интересен като не си. Имам чувството ,че висиш във форума и се чудиш с кой да се заядеш. Ако и на живо се открехваш така, някой ще ти набуха кухарката. А нищо чудно и това да ти се е случвало вече и затова се вихриш по форуми. Ако обичаш не ми отговаряй на постовете, аз ще се постарая да не виждм повече твойте.[/offtopic]
Момчето се опита да ти обясни, че щом не го е казал някой от клуба, е излишно да го цитираш като факт, а ти го използваш като аргумент точно срещу хората в клуба. Същите хубостници бяха написали при идването на Божков, че ще има селекция за 10 млн. Спомняш ли си?! Аз предлагам сега да "обесим" ръководството и да попитаме къде са потънали останалите 9.85 млн евро!