Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

riftwar
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот riftwar » 21 авг 2017 16:32

Аз пък мисля, че няма нищо по-нормално от това да се привлече свободен агент като Михайлов. Според мен, Русев осъзнава, че единствения начин, отборът да издрапа е да влиза редовно в групите, било то и на Лига Европа и продажба на футболисти. Дори да трябва да дават по-големи заплати е по-добре да вземат утвърдени и познати имена извън България, защото има много по-голяма вероятност да се изкарат пари от тях след 1 сезон, отколкото да се вземат нови 2-3 "черни" абсурда на сляпо с надеждата, че ще намерят някой X фактор, все едно големите отбори нямат скаути, школи и дъщерни отбори в Африка.
Обертан и евентуалното идване на Михайлов са много добри попълнения. Очаквам още зимата да се заговори за трансфер на Обертан. Надявам се да му вземат добри пари или да го запазят и наистина да дадат шанс на Роси да направи приличен отбор.
Факт е, че до скоро като се заговореше за трансфер и всички почваха да гугъл-ват, кой по дяволите е този, а сега нещата звучат доста по-сериозно. Михайлов и на мен не ми е любимец, защото е леке, ама не говорим за това. Да не би поведението на Неймар, Диего Коща, Роналдо или някои други звезди да са ви модели за поведение? Говорим за нещо различно. Понякога трансферите се правят от чисто финансови съображение, а не да се смени ключов играч в отбора. Ами, ако пък Митрев направи още 2-3 супер мача и някой изпрати оферта за него, какво ще правим? Ще търсим по спешност вратар под дърво и камък ли по никое време?

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 21 авг 2017 16:50

Най-много Перукан вместо да спомогне за козирката да раздаде по един чадър на всеки от публиката.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2017 16:56

Защо приемате "новината" за Михайлов за чиста монета? Да сте чули нещо от ръководството?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2017 17:12

W84me написа:Защо приемате "новината" за Михайлов за чиста монета? Да сте чули нещо от ръководството?

И аз това се чудя, но хората явно се радват да си чаткат щуротии по клавиатурите, ей така, за здраве. Няма да им кършим хатъра сега. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 авг 2017 19:40

Това е фишек понеже има интерес от Португалия за плешивия.Левски разполага със отлични вратари и някои да създава напрежение и дразги не е нужен.Ники може да е добро момче но няма място за сега във отбора.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 авг 2017 20:27

Топспорт рядко пишят партенки. Има доза истина, явно са влезли в конктат, за да го пишат. Дали ще се стигне до договор е отделен въпрос. Дано не.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 авг 2017 20:57

tiamat написа:
mikata написа:
modor написа:
mikata написа:Кръстев и Кабов отиват в Ботев Вр

Отиват при Деян Иванов :)

Утре ще го гледам във Враца на живо ;)

Чакаме отзиви ;)

Въкреки,че вкара гол невпечатли много,накрая от трибуните се чуха викове да си го връща кмета на Левски.Все пак не е играл близо две години!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 авг 2017 13:50

Ники Михайлов потвърди за Левски

https://www.sportal.bg/news.php?news=680366
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 22 авг 2017 14:08

Дано да оставят Боян в клуба, каквото и да става, защото тоя човек е истински Левскар.
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Левски”