Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Red_Neck » 22 сеп 2021 12:22

NOMER14 написа:Ех, този морал...
Знаем кой е бащата на Боби Михайлов.
По-младите от вас не знаят, че бащата на Бербо (също футболист) е съден за неморално деяние...

Човек не избира роднините си, но пък може сам да определя съдбата си!
Само истински доносник-дисидент може да оправдае подкрепа за завършено пиянде и доказан неможач с баща му.
Нещо и за братя, сестри, лели и чичовци ще ни кажеш ли?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 сеп 2021 12:24

Лицето Бербатов е национален предател
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 сеп 2021 12:40

TristaNNN няма ги вече истинските форумджии (така да го нарека) с които се влизаше в остри полемики, но си имаха уважението един към друг. Днес половината са чикиджии появили се с раждането на новата звезда.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 сеп 2021 13:40

Футболистите на Марек много разсеяни. Случайност? Не мисля. Другите начини в действие за пореден път...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 сеп 2021 13:46

Колко предишни мачове си им гледал, за да твърдиш, че точно днес играят разсеяно?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 сеп 2021 15:01

1914.1902 написа:Колко предишни мачове си им гледал, за да твърдиш, че точно днес играят разсеяно?

Той тоя все на Марек мачовете гледа! :lol:
Аз даже съм заспал, благодарско за Марек и Левски, че ме приспаха! :mrgreen:
Изображение

yagarr

Мнениеот yagarr » 22 сеп 2021 15:10

miro_rz написа:
1914.1902 написа:Колко предишни мачове си им гледал, за да твърдиш, че точно днес играят разсеяно?

Тебе те питах коя година си станал фен на на лудогорец но отговор не последва, толкова ли се притеснявате от тоя въпрос господине ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 сеп 2021 15:10

pomiqrat написа:Футболистите на Марек много разсеяни. Случайност? Не мисля. Другите начини в действие за пореден път...

Не е случайност. Толкова могат. Както не е случаен резултата ви с Рома. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 сеп 2021 15:16

yagarr написа:
miro_rz написа:

Тебе те питах коя година си станал фен на на лудогорец но отговор не последва, толкова ли се притеснявате от тоя въпрос господине ?

Ти първо отговори от кога си фен на Литекс - София. Дано не те притеснява този въпрос.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

yagarr

Мнениеот yagarr » 22 сеп 2021 15:18

realno написа:
yagarr написа:
miro_rz написа:

Ти първо отговори от кога си фен на Литекс - София. Дано не те притеснява този въпрос.

Не знам за отбор с такова име.

Върни се в “Левски”