Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 21 сеп 2021 22:08

TristaNNN написа:По-назад в темата мернах, че тирейци се готвят да правят изненади на Митов. Това е разбираемо, предвид, че Никото беше, а и си остава, единственият доблестен футболен човек у нас, който си позволи да каже в ефир, че "Тия не са много ЦСКА" https://topsport.bg/levski/nikolay-mito ... oblem.html
Или иначе казано, цитирайки една значима историческа личност, която е родена на днешната дата -
Моята цел е постигната вече. В сърцето на тиранина аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравей!

Не, просто му готвим изненади за да го бием и да продължим в турнира ..
Боли ни кура какво говорил Ники Митов :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 21 сеп 2021 23:29

TristaNNN написа: Това е разбираемо, предвид, че Никото беше, а и си остава, единственият доблестен футболен човек у нас

Жадното ли бе, хахайха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.
Първообразът на бай Диксън :). Аз лягам и ставам с това какво Жадното има да каже за ЦСКА :lol: :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 сеп 2021 23:43

Cheradonna написа:
Dust написа:Между другото, спрете с това постоянно цитиране на толкова мнения, че от телефон е направо мъка от скролване.
Кофти, че няма админ, иначе ще му отнеме 1 минута да постави ограничение на броя цитирани мнения.

На изборите за админ за теб ще гласувам,вярвам,че ще оправиш форума!!! :|

Добре, че имаше група наивници, които изградиха този форум ,защото ако не бяха те сега нямаше къде да простираш анонимната си особа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 сеп 2021 23:59

Dust написа:
Cheradonna написа:
Dust написа:Между другото, спрете с това постоянно цитиране на толкова мнения, че от телефон е направо мъка от скролване.
Кофти, че няма админ, иначе ще му отнеме 1 минута да постави ограничение на броя цитирани мнения.

Добре, че имаше група наивници, които изградиха този форум ,защото ако не бяха те сега нямаше къде да простираш анонимната си особа.

[offtopic]Така е, благодарим ти, PFC Litex! Благодарности за усилията и на останалите момчета от онова прекрасно, романтично, но за жалост вече отминало форумно време. :)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 сеп 2021 00:07

Я, и Барбуков рекъл, че тия не са много ЦСКА... :mrgreen: https://sportal.bg/news-2021092113381131779 Предател, враг, ненлагодарник, вън! :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 сеп 2021 09:00

yagarr написа:Изображение

Е сега излиза че сме ги били 11:4 ли ? :) Ебаси

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 сеп 2021 09:34

Тръгнали сме да им говорим за доблест. Безгръбначно и доблест? Нямаха доблест да подкрепят отбора си в най-трудния момент, а за по-лесно припознаха Лоич.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 сеп 2021 10:33

Ех, този морал...
Знаем кой е бащата на Боби Михайлов.
По-младите от вас не знаят, че бащата на Бербо (също футболист) е съден за неморално деяние.. Нямаше да знам за случая по комунистическо време (медиите мълчаха за уронващо социалистическите устои поведение), но аверчета от македонско ни разправяха защо един отбор остана без играчи.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 22 сеп 2021 10:43

Блажени нищите духом, защото е тяхно царството небесно.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 22 сеп 2021 11:40

Dust написа:
Cheradonna написа:

Добре,че го има тоя форум за да има къде да се чувстваш важен в жалкият си животец,но и това не ти се получава,всички ти си присмиват на глупостите,троле!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”