BRF написа:Наскоро четох статия за разпределение на пари от действащи участиниц в ЕКТ и има едно интересно перо!Раздават се пари на база 10 годишно представяне в ЕКТ!Та ЦСКА получава пари както за миналогодишното си представяне,така и за участията си в мачовете с Мура и Зимбру,макар загубени се водят участие в първи кръг!Странно нали?
Странно, я. Обикновено УЕФА раздава, каквото има да раздава, след приключване на спортно-състезателния сезон, като имам блед спомен, че при специални обстоятелства този срок се удължава до 3 години, но за последното не съм съвсем сигурен как и точно колко беше. Но може наистина да има такова перо, каквото твърдиш. Все пак би ли дал една препратка към статията, не успях да я намеря търсейки по ключови думи? И се надявам, да не намекваш, че УЕФА е превела нещо полагаемо на резнатото ЦСКА, с последващите резнати ЕИК, банкови сметки и т. н. в сметките на отбора с ловешкото ЕИК, респективно с ловешките банкови сметки, и така да припознава нещо си? Нали не намекваш това?

Аз бих направил логически обосновано предположение какво е станало с превода и къде е отишъл, но първо ще се радвам да прочета статията и да намеря допълнителна информация за въпросното перо.