/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Делио Роси - Пророка от Римини
Имаме футболисти, нямаме треньор. При Роси няма грам мисъл, почерк, много е бос. Той отбора не може грам да отлепи втора година, какво остава за градация на футболисти и т.н. Има един единствен фътболист, Горанов който вдигна нивото, но няма как да е заради Роси. Повечето футболисти даже вървят назад. За юноши няма какво да говоря, тотал щета са, дори тези които натрупаха доста мачове, поради една и друга причина. Заби Найденов на бека, а колко добре почна момчето халф, що борба беше да вземем от Разград това момче Юруков, отиде да го хвърли в дерби с чорбата и го смени на полувремето. Изобщо толкова много безумни неща мога да кажа за Роси че направо... Как му го роди кратуната оня ден да тръгва да обръща мача със Стаси и Илия едновременно. Извинявам се но колкото и куц да е Буш, щеше да е доста по полезен до края на мача. Двамата нямаха вярно отиграване след влизането си, а Роси ги пусна един след друг в рамките на няколко минути. Как допусна спеца Роси в такъв важен мач да започне с Белмонт. Как го прецени че по Добър той от Панайотов и Роли, та остана, а те си тръгнаха, като в лицето на първия имаш сърцат футболист, наше момче, даже от агитката бих казал. Даваш всичко от себе си на терена, сигурен съм по ниско платен и не мрънкащ, че е резерва. Ами сеньор ли си какъв си, такъв футболист къде ще намериш? Така че истината за съжаление е такава че нищо добро не ни чака в този ни нелицеприятен вид и най вече заедно със селския тарикат наричан още треньор Роси.
-
- Контакти:
И аз мисля, че не са толкова лоши играчите. Специално за мача с Вадуц трябва да има някаква причина. Или неплатени заплати, както се чува, или Роси ги изкара твърде изморени, или го бойкотират. Не можеха или не искаха - тези които са близо до отбора трябва да знаят. Така или иначе, ако не преодолее Вадуц, Роси няма място повече на Герена.
-
- Контакти:
Абе бойкот в Европа не си е работа, освен ако нещата не са отчайващо зле между играчи и треньор. А и трябва да са много сигурни, че ще го отнесе треньора, а не да ги изгонят тях.
Миналата година Роси дойде и отборът заигра добре. После, след първата подготовка, изведнъж станаха тотално неадекватни,с некакви тотално неадекватни отигравания, после, пак изведнъж, след Ботев, някой намери вълшебното хапче и им излекува психическите проблеми и те си станаха пак нормални хора. Не съм гледал мача с Вадуц, та не знам какво играят в момента, ама ми се струва, че треньорските качества на Роси не са важни, има нещо, дали в характера му, дали нещо извън него вътре в клуба, което влияе.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Има една приказва " Сговорна дружина , планина повдига". Ето това ни трябва на нас, за да имаме отбор който върви напред. А за да има отбор, трябва треньор и играчи да са едно цяло. Това го видях при Стоев в най-голяма степен и за това твърдя, че от него имаме голяма нужда. А пък и си изпълни целта, но въпреки това беше прогонен, но пък изпратен триумфално от фенове и играчи! Нещо което много рядко се вижда.
Serafim написа:
Демренджиев не можем да вадим заключения за работата му в Казахстан, понеже изкара малко време, преди да напусне, но отбора нямаше загуба до 5-я кръг и вървяха ръка за ръка с Астана на Мъри.
Е, в началото е работело наследството.

Иначе, Дерменджиев е достатъчно познат в България, за кой се занимава с футбол и няма нужда да се гледа някакъв престой в Казахстан, където каза, като се прибра, че му висели с 3 заплати, на футболистите с 5 и той не знаел кой ще му дойде на тренировка. Това, че почти не е работил в сериозни отбори, показва само какво е нивото на футболните собственици.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Serafim написа:Абе бойкот в Европа не си е работа, освен ако нещата не са отчайващо зле между играчи и треньор. А и трябва да са много сигурни, че ще го отнесе треньора, а не да ги изгонят тях.
Ако ги изгонят тях, Роси и Русев ли ще играят? Ако става въпрос за 2-3 играча ще се намерят някакви заместници, но ако е целият отбор..тогава?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Балкански Орел
- Контакти:
Аз пък не само си мисля, но и вярвам, че играчите в този отбор са най-голямата трагедия която е стъпвала на зелен терен с топка.Те завалийките незнаят кво да правят с топката, нямахме една истинска атака към вратата на Вадуц.
Само българите се мъчиха да правят нещо.Останалите небългари вън от Левски.
Без Цветкович и Яблонски.
Само българите се мъчиха да правят нещо.Останалите небългари вън от Левски.
Без Цветкович и Яблонски.
[center]Levski & Lazio[/center]
-
- Контакти:
Кашчей написа:Serafim написа:Абе бойкот в Европа не си е работа, освен ако нещата не са отчайващо зле между играчи и треньор. А и трябва да са много сигурни, че ще го отнесе треньора, а не да ги изгонят тях.
Ако ги изгонят тях, Роси и Русев ли ще играят? Ако става въпрос за 2-3 играча ще се намерят някакви заместници, но ако е целият отбор..тогава?!?
Някога бил ли си в среда, в която назрява бунт? Примерно в работна среда или компания (среда от хора/познати). Има няколко лица, които водят, няколко, които гласно ги подкрепят и останалите просто следват течението, без гласно да заявяват позицията си. В случай на неуспех отнеслите го ще са първите няколко лица, които водят бунта, а онези, които гласно ги подкрепят в 90% от случаите просто ще си замълчат. А конкретно за футболните клубове, почти няма треньор, който да е спечелил битката срещу футболисти, които го бойкотират. Просто е по-практично и от икономическа гледна точка да си търгне треньорския щаб, отколкото половин отбор титуляри. Гледахме го тоя филм в Байерн с Анчелоти, в Челси с АВБ, в Аржентина с тоя Сампаоли...
- metodito
- Контакти:
[offtopic]Сампаоли си беше просто идиот. Наблюдавал ли си работата му в Севиля? И там ли го бойкотираха? Точно пък южноамериканци ще си бойкотират национала.Много може да се говори за Санпаоли, че още ме е яд. За Аржентина ще кажа само три имена: Дибала, Мауро Икарди.Меси.[/offtopic]
Айде пак бойкотирали. Като Костов ли? Мисля, че нещата са ясни и прости. Човекът не става за "Левски". Точка. Не знам как би се представил в Бреша, Сампдория, Лацио или Лече, но за "Левски" не става.
Що се отнася до бъдещ негов заместник, то вероятно Спас няма да го смени. Ако го смени ще е с нещо сходно, според мен. А и... толкова неща са сбъркани. То Роси да беше единственият виновник, ок, но има толкова сбъркани неща. В спортен план, да, той е виновен. Обаче погледнато в по-глобален план, той човечеца...
Ако пък има бунт или нещо подобно, виновник си е Роси. Ако ще говорим с теории на конспирации, аз пък бих спекулирал не за бунт, а че Роси прави всичко, за да го натирят, че да си прибере прословутата неустойка. Не му се седи при тея аборигени тука и иска да се маха.
Айде пак бойкотирали. Като Костов ли? Мисля, че нещата са ясни и прости. Човекът не става за "Левски". Точка. Не знам как би се представил в Бреша, Сампдория, Лацио или Лече, но за "Левски" не става.
Що се отнася до бъдещ негов заместник, то вероятно Спас няма да го смени. Ако го смени ще е с нещо сходно, според мен. А и... толкова неща са сбъркани. То Роси да беше единственият виновник, ок, но има толкова сбъркани неща. В спортен план, да, той е виновен. Обаче погледнато в по-глобален план, той човечеца...
Ако пък има бунт или нещо подобно, виновник си е Роси. Ако ще говорим с теории на конспирации, аз пък бих спекулирал не за бунт, а че Роси прави всичко, за да го натирят, че да си прибере прословутата неустойка. Не му се седи при тея аборигени тука и иска да се маха.