Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 20 сеп 2021 21:51

yagarr написа:...
На първи август 2002 г. кметът на Флоренция Леонардо Доменичи основава „Фиорентина 1926 Флоренция“, който се включва в шампионата в Серия Ц2. Скоро след това новооснованият клуб е закупен от Диего Дела Вале и преименуван на „Флоренция Виола“. На 15 март 2003 г. Диего Дела Вале закупува търговската марка A.C. Fiorentina. при което четири дни по-късно клубът официално приема името ACF Fiorentina, както и придобива правото да носи характерните за клуба цветове на екипите си

...

Стига с тия безумни пропагандаторски сравнения, бе, припознавач!
1) Фиорентина не цъфна нова-новеничка и "ребрандирана" в Серия А, под мазната закрила на държавата и в разрез с правилата и спортната етика.
2) Никой не е завлачил Лече или Ливорно на стадион "Артемио Франки", след което наглата до безбожност пропаганда да квичи, че Лече/Ливорно всъщност е Фиорентина.
3) Фиорентина не са играли с лиценза на Лече или Ливорно през първия си сезон като "възроден" клуб.
4) Няма такъв срамен парадокс като вашия в европейския професионален футбол - Отбор 1 да умре, да завлечат на негово място отбор 2+3 = 4, и всички да квичат, че отбор 4 всъщност е отбор 1. :o
Последна промяна от TristaNNN на 20 сеп 2021 22:03, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

yagarr

Мнениеот yagarr » 20 сеп 2021 21:53

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vOFsmi4VD14[/youtube]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 сеп 2021 22:03

Пак сте подхванали петгодишната тема.
Вече пораснахте и сте големи.
Припомням: Всеки от нас има ЕГН, а всяко търговско дружество ЕИК.
Когато Асан си сменяше името с Асен, егенето му оставаше същото. Нашата фирма си смени имената няколко пъти, но ЕИК-ът си остана същия.
По-ясно не мога да го обясня.

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 сеп 2021 22:07

Не им знам имената ,ама италианският министър председател шепнал ли си е нещо с президента им на федерацията ,и със собственика на Фиорентина ,на шест очи,и четири топки?
САМО ЛЕВСКИ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 20 сеп 2021 22:18

TristaNNN написа:
yagarr написа:...
На първи август 2002 г. кметът на Флоренция Леонардо Доменичи основава „Фиорентина 1926 Флоренция“, който се включва в шампионата в Серия Ц2. Скоро след това новооснованият клуб е закупен от Диего Дела Вале и преименуван на „Флоренция Виола“. На 15 март 2003 г. Диего Дела Вале закупува търговската марка A.C. Fiorentina. при което четири дни по-късно клубът официално приема името ACF Fiorentina, както и придобива правото да носи характерните за клуба цветове на екипите си

...

Стига с тия безумни пропагандаторски сравнения, бе, припознавач!
1) Фиорентина не цъфна нова-новеничка и "ребрандирана" в Серия А, под мазната закрила на държавата и в разрез с правилата и спортната етика.
2) Никой не е завлачил Лече или Ливорно на стадион "Артемио Франки", след което наглата до безбожност пропаганда да квичи, че Лече/Ливорно всъщност е Фиорентина.
3) Фиорентина не са играли с лиценза на Лече или Ливорно през първия си сезон като "възроден" клуб.
4) Няма такъв срамен парадокс като вашия в европейския професионален футбол - Отбор 1 да умре, да завлечат на негово място отбор 2+3 = 4, и всички да квичат, че отбор 4 всъщност е отбор 1. :o

Вие, Динамо-припоци сте безпрецедентен случай. В условията на демокрация вътрешно министерство плаща огромна част от вашите сметки. Така е десетилетия наред. Вие срама нямате ли?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 20 сеп 2021 22:21

NOMER14 написа:Пак сте подхванали петгодишната тема.
Вече пораснахте и сте големи.
Припомням: Всеки от нас има ЕГН, а всяко търговско дружество ЕИК.
Когато Асан си сменяше името с Асен, егенето му оставаше същото. Нашата фирма си смени имената няколко пъти, но ЕИК-ът си остана същия.
По-ясно не мога да го обясня.

Футболният клуб е доста по-широко понятие от търговско дружесто с ЕИК. Особено ако е с пребогата история и огромна маса привърженици. ФК не е обикновена фирма. Футболът е за феновете. Именно от тези принципи се водят УЕФА и ФИФА, когато казаха, че ЦСКА София е приемникът на ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 сеп 2021 22:21

Стадионът на Хебър има ли лиценз и ако да, защо мача трябва да се играе на друго място, на този стадион не се ли провеждат мачове от втора лига?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 сеп 2021 22:22

vlong написа:А на Валерия ще и се подкосят ли краката в наказателното?Кой ши вкара дузпата?
касиейро ши вкара ли,или само лакъти ши раздава?Йомов ши си показва ли плочките?
Петтройчо ши са търкаля ли в преспите кат панаирджийска мечка?Юнга ши души ли някой,или само ши го прегръща?
Говори Сибила,шепни ми пророчице,кажи Ловешка ясновидка.

Не ти се получават опитите за смешки.

vlong написа:Не им знам имената ,ама италианският министър председател шепнал ли си е нещо с президента им на федерацията ,и със собственика на Фиорентина ,на шест очи,и четири топки?

Поканил е няколко, но е рзговарял само с най-грамотния :cry:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 сеп 2021 22:26

Dust написа:Стадионът на Хебър има ли лиценз и ако да, защо мача трябва да се играе на друго място, на този стадион не се ли провеждат мачове от втора лига?

Армията не получи ли лиценз за първия мач от ЛК и ако да, защо следващите трябва да се играят на друго място :cry:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 сеп 2021 22:33

Mitata написа:Футболният клуб е доста по-широко понятие от търговско дружесто с ЕИК. Особено ако е с пребогата история и огромна маса привърженици. ФК не е обикновена фирма. Футболът е за феновете. Именно от тези принципи се водят УЕФА и ФИФА, когато казаха, че ЦСКА София е приемникът на ЦСКА.

УЕФА в ролята си на административен футболен орган, или по-конкретно официалният им сайт, казва, че сте CSKA-Sofia. Отбор на 5 годинки и отбор с тире - точно, кратко и ясно! Модераторчета-майчица да не ми се напъва да публикува клипчета, те са абсолютно безпочвени от административно-футболна гледна точка. Така че, драги Георгиатанасовецо, УЕФА не е казвала, че Тирето е ЦСКА, според сайта им далеч не е така. :mrgreen:
А становището на ФИФА-та, с което абсурдно парадирате, е всъщност становище на съд към организацията, и като такъв, съдът не се явява футболен административен орган за нашите и никаквите географски ширини, което значи, че може да си гледате "пребогатата" футболна история, а Никито Александров да брои "огромната фенска маса" и само да подсмърчате, нооооо - тия дето ви припознават всъщност не са футболни административни субекти. Демек, тяхното мнение е същото, каквото е на бабичките пред блока. :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”