Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот terata » 10 дек 2013 14:52

blue avalanche написа:
W84me написа:
blue avalanche написа:
Левски е на път да финализира сделка за капитана на Любимец Антон Огнянов и се очаква той да е първото зимно попълнение на „сините". Футболистът, който заема водещо място и в списъка на Стойчо Младенов за селекция в ЦСКА, ще подсили вечния враг от „Герена" заради дълг на Александър Томов към президента на новака Атанас Сталев. След като е ясно, че от „Българска армия" не разполагат с достатъчно средства, за да правят текущи плащания, президентът на Любимец е предпочел да стигне до споразумение със „сините". Берое също се опитва да си върне Огнянов, но на този етап той предпочита да развие кариерата си в Левски.

Този за какво ни е?Някой знае ли?

Антон Огнянов е играч, който може да се развие много. Гледал ли си негови мачове?

Искаш ли да ти припомня колко такива "развивателни" футболисти взехме през годините и къде са те сега?

Малко на Милен Василев номер 2 ми мяза тоз Огнянов ама да видим. На 25-6 години играч, тепърва да се развива много ми е съмнително нещо.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 дек 2013 14:53

terata написа:
blue avalanche написа:
W84me написа:
blue avalanche написа:
Левски е на път да финализира сделка за капитана на Любимец Антон Огнянов и се очаква той да е първото зимно попълнение на „сините". Футболистът, който заема водещо място и в списъка на Стойчо Младенов за селекция в ЦСКА, ще подсили вечния враг от „Герена" заради дълг на Александър Томов към президента на новака Атанас Сталев. След като е ясно, че от „Българска армия" не разполагат с достатъчно средства, за да правят текущи плащания, президентът на Любимец е предпочел да стигне до споразумение със „сините". Берое също се опитва да си върне Огнянов, но на този етап той предпочита да развие кариерата си в Левски.

Антон Огнянов е играч, който може да се развие много. Гледал ли си негови мачове?

Искаш ли да ти припомня колко такива "развивателни" футболисти взехме през годините и къде са те сега?

Малко на Милен Василев номер 2 ми мяза тоз Огнянов ама да видим. На 25-6 години играч, тепърва да се развива много ми е съмнително нещо.

Тоя пернишкия Гарет Бейл ли беше :mrgreen: :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 дек 2013 14:54

boabbb написа:
ZinedineZidane написа:Този Огнянов ни беше ляв бек във В група и после незнайно защо си замина. И според мен не е лош, но не става за голям отбор.

Ба го, как от бек става крило, бе :mrgreen: :lol:

Няма по-лесно нещо във футбола от това да преквалифицираш бек на външен полузащитник и обратно, примери, колкото щеш, на прима виста се сещам за Манолев, при нас Страхил Попов от крило вече е бек, Антон Недялков играе като халф-бек, Мюлдер също добре се справя има скорост, но пък на него адски много му куца завършващия пас и т.н.

Относно това момче Огнянов няма, как да се правят изводи на фона отбора, в който играе, защото там му е лесно, докато водещите отбори са съвсем друга работа и всичко е различно, пък и не е първа младост за да кажеш, че има време да се учи.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 дек 2013 15:01

boabbb написа:
terata написа:
blue avalanche написа:
W84me написа:
blue avalanche написа:

Тоя пернишкия Гарет Бейл ли беше :mrgreen: :?

Същия... гръмки прякори ама на терена гредЪ. :mrgreen: Дано ме опровергае тва новото момче, но съм доста скептичен. Едно е Любимец, друго е Левски, да не говорим, че не е и във възраст, в която може тепърва да се развива.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2013 15:02

terata написа:
blue avalanche написа:
W84me написа:
blue avalanche написа:

Да не говорим за Г.Христов,който в Ботев стана голмайстор на А група.
За М.Антонов,за Т.Христов,Цв.Тонев,К.Акалски,Д,Младенов и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 дек 2013 15:37

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=390715

Пореден син футболист е "Играч на кръга"! Време е!

Но пък и не вярвам, че Сухия е човека, който може да стабилизира отбора. Но съм за да му се даде шанс до края на сезона. Но пък конкретно за Върба не ми се вижда лош вариант. Но който и да е трябва да му се даде време.

Така е. И аз все повече съм Сухото да остане. Литекс според мен на пролет ще спукат гуми, "лудите" в момента са заети с Европа, но като отпаднат от ЛЕ... лошо, бая бой ще бият всички, пловдивското Локо имат добър отбор, но слаб треньор, а Мъри ще го закъса още след като Неделев се пръждоса. Тоест не мисля, че може да изпуснем място в ЛЕ.

Има обаче два фактора, които провалят градежа на всекви схеми - Батков и Тонев!

Върба можеше да дойде при парите на Чорни, но към днешна дата - няма начин, мисля.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 дек 2013 15:59

metodito написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=390715

Пореден син футболист е "Играч на кръга"! Време е!

Но пък и не вярвам, че Сухия е човека, който може да стабилизира отбора. Но съм за да му се даде шанс до края на сезона. Но пък конкретно за Върба не ми се вижда лош вариант. Но който и да е трябва да му се даде време.

Така е. И аз все повече съм Сухото да остане. Литекс според мен на пролет ще спукат гуми, "лудите" в момента са заети с Европа, но като отпаднат от ЛЕ... лошо, бая бой ще бият всички, пловдивското Локо имат добър отбор, но слаб треньор, а Мъри ще го закъса още след като Неделев се пръждоса. Тоест не мисля, че може да изпуснем място в ЛЕ.

Има обаче два фактора, които провалят градежа на всекви схеми - Батков и Тонев!

Върба можеше да дойде при парите на Чорни, но към днешна дата - няма начин, мисля.

И да идва нека е след края на сезона. Сухия да довърши започнатото, пък ако се докаже нека остане и след това. Според мен не Литекс, а Лудогорец ще спукат гуми. Мисля, че вече на всички им стана ясно как може да им противодействат и тепърва ще берат ядове. Освен това паузата ще покаже и що за треньор е Ст.Стоев. Според мен е доста надценен и глуповат треньор и просто използва инерцията от Петев. Сега обаче като си направи той подготовката ще си проличи става или не. Още повече, че в седмицата няма да ги има Пирин мирин и тем подобните футболни недоразумения. Тепърва ще става интересно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 дек 2013 16:36

Само се чудя, ако Пирин, Нафтата и Любимец изчезнат какво ще стане. Дали няма да решат глупостта да няма репешажи... Конгреса на БФС също е скрита лимонка. Не ми се вярва, че ще бутнат бобиту, но ако дойде някой и каже, "Кво правят тука ЦСКА и ги фъчне", макар че то па таман 6 отбора ще са.
Не знам защо много подценяват Стоев. Според мен първата титла на "лудите" бе нелегитимна - още първия им мач с Локо ПД в А група беше миризлив с неотсъдена дузпа и сума ти и гяволии, втория сезон всички знаем какво стана...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 дек 2013 16:40

metodito написа:Само се чудя, ако Пирин, Нафтата и Любимец изчезнат какво ще стане. Дали няма да решат глупостта да няма репешажи... Конгреса на БФС също е скрита лимонка. Не ми се вярва, че ще бутнат бобиту, но ако дойде някой и каже, "Кво правят тука ЦСКА и ги фъчне", макар че то па таман 6 отбора ще са.

От това "синьо" БФС може да се очаква всичко. Бобито много се компрометира и е време да си ходи. Не виждам обаче, кой може да го замести. А ЦСКА няма да ги фъчнат който и да дойде. Не и при тези на власт. Никой няма да позволи тяхното отроче да си отиде ей така. Ето сега и стадиона ще им подарят, дължимите суми към НАП така и не стана ясно къде отидоха... държавата в лицето на БСП ще се погрижи за тях.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 10 дек 2013 18:58

terata написа:
metodito написа:Само се чудя, ако Пирин, Нафтата и Любимец изчезнат какво ще стане. Дали няма да решат глупостта да няма репешажи... Конгреса на БФС също е скрита лимонка. Не ми се вярва, че ще бутнат бобиту, но ако дойде някой и каже, "Кво правят тука ЦСКА и ги фъчне", макар че то па таман 6 отбора ще са.

От това "синьо" БФС може да се очаква всичко. Бобито много се компрометира и е време да си ходи. Не виждам обаче, кой може да го замести. А ЦСКА няма да ги фъчнат който и да дойде. Не и при тези на власт. Никой няма да позволи тяхното отроче да си отиде ей така. Ето сега и стадиона ще им подарят, дължимите суми към НАП така и не стана ясно къде отидоха... държавата в лицето на БСП ще се погрижи за тях.

Дните на Перуката изтичат и най-вероятен негов заместник ще е оня с четирите имена.И ако досега всичките неща, които са правили ни се струват нахални и нагли, само стой и гледай какво ще се случва при кспп.

Върни се в “Левски”