Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот vvessel » 16 юли 2019 16:02

TristaNNN написа:
vvessel написа:
modor написа:То щото тия дето ги изгони лошия Колев...... не падаха от Берое и Черно море :mrgreen:

Добре де, Колев е със златно сърце а ние сме гадни хейтъри.
Отбора е идеален, играчи си имаме, а Хубчев е просто един мрънкач.
Минали са само 2 месеца от края на първенството, а ние искаме играчи веднага, как не ни е срам :evil:

Колев може и да не е със златно сърце, ама ти упорито отказваш да разбереш, че ако директора отиде при читав играч Х с оферта Y и му каже "Ела в Левски, моето момче!", разговорът най-вероятно ще приключи още тук, ама твоята глава упорито си мисли, че всички в клуба просто жулят бири и карти по цял ден без изобщо да ги е еня за селекцията. И ако досега сме привлекли Мазурев, Аларов, Каргасин и Миятов, то това най-вероятно е станало по някаква уникална случайност, нали. Примерно, намерили са празен договор-образец с печата на клуба, в някое кафене (щото нашите, нали са уникални некадърници и най-вероятно са го забравили на масата докато са жулили бирите) и са решили да си драснат там имената и хоп, ето ги в Левски.

Не ми разтягай локуми , ясен си ми. Няма какво да дискутирам с теб, особено пък за оня лъжец.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юли 2019 16:19

Има хора във форума, които ако не наплюят няколко пъти на ден Колев, няма да мога да спят. :)
Относно селекцията: имаме двама вратари (национали). В защита ни трябва ляв бек - достатъчно добър за конкуренция, надявам се Холмар да се върне в близките няколко седмици. При халфовете/крилата нещата що-годе са наред, и като бройка и качество. Ще видим Здр. Димитров как ще се включи. При Мазурек проблем е физическото състояние, иначе има доста качества - а и играе с едно докосване, нещо много важно. Евентуално ще ни трябва външен десен халф за конкуренция на Ст. Иванов. Мартин Петков все още е твърде млад и неопитен. В нападение имаме трима. Казаха, че Алар е на линия за четвъртък. Евентуално може да се сбъдне мечтата на треньора за тежък таран.
Хубчев си мрънка, почти всеки треньор го прави. Мрънка за трансфери на футболисти, които да вдигнат нивото, но те ще струват доста пари, които на този етап не са предвидени в бюджета. От един милион като се приспадне наема на Алар, остават пари само за един качествен футболист.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 юли 2019 16:20

vvessel написа:
TristaNNN написа:
vvessel написа:
modor написа:То щото тия дето ги изгони лошия Колев...... не падаха от Берое и Черно море :mrgreen:

Добре де, Колев е със златно сърце а ние сме гадни хейтъри.
Отбора е идеален, играчи си имаме, а Хубчев е просто един мрънкач.
Минали са само 2 месеца от края на първенството, а ние искаме играчи веднага, как не ни е срам :evil:

Колев може и да не е със златно сърце, ама ти упорито отказваш да разбереш, че ако директора отиде при читав играч Х с оферта Y и му каже "Ела в Левски, моето момче!", разговорът най-вероятно ще приключи още тук, ама твоята глава упорито си мисли, че всички в клуба просто жулят бири и карти по цял ден без изобщо да ги е еня за селекцията. И ако досега сме привлекли Мазурев, Аларов, Каргасин и Миятов, то това най-вероятно е станало по някаква уникална случайност, нали. Примерно, намерили са празен договор-образец с печата на клуба, в някое кафене (щото нашите, нали са уникални некадърници и най-вероятно са го забравили на масата докато са жулили бирите) и са решили да си драснат там имената и хоп, ето ги в Левски.

Не ми разтягай локуми , ясен си ми. Няма какво да дискутирам с теб, особено пък за оня лъжец.

О, знаеш ли през кое ми е ... Живей си там в своя виртуален игрален свят и си мрънкай.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 16 юли 2019 16:54

https://www.kotasport.com/klub-ot-vtora ... ka-zvezda/

Много ми е интересно, този колко точно го е закъсал, че от холандски младежки национал да стигне до ...Спартка Варна (с цялото ми уважение към тях) :) :) :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 юли 2019 17:03

noo написа:Има хора във форума, които ако не наплюят няколко пъти на ден Колев, няма да мога да спят. :)

А има и от другите, които само да чуят лоша дума за ПК (да се свети името му) скачат като ужилени и бясно защитават лъжите му, както и трансферната му импотентност. Защо ли?

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 16 юли 2019 17:49

Моето мнение е,че ни трябват само ляв бек и крило.На другите постове си имаме хора.Така,че реално с още 2 трансфера отбора би трябвало да е окомплектован напълно.Не е толкова фатално ако се позабавят още малко,но все пак е добре до края на месеца да се вземат.То май тогава затваря и трансферния прозорец.Според мен се водят преговори с няколко човека,но те ще чакат по-изгодна оферта до последно и ако няма такава ще дойдат при нас.Колкото и да мрънка Хубчев за нови,съвсем скоро ще има конкуренция и дилема за повече от половианата постове в отбора,така че не е чак толкова лошо положението.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 16 юли 2019 18:15

Моята лична теория е, че има набелязани конкретни имена, които биха били склонни да дойдат в Левски и с които са водени начални разговори, само че сме заели изчаквателна позиция заради втория мач срещу Ружомберок, за да станем малко по-привлекателна дестинация. Все пак маалко по-различно е да предложиш на някого да дойде в клуб, който вече е във втория кръг с не лош потенциал за трети, имайки предвид противниците. Очаквам развитие по трансферните въпроси или в края на тая седмица, или в началото на другата... Най-късно до края на юли. :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 16 юли 2019 19:02

Закъсняваме със селекцията и единствено не мога да разбера, кой е виновен! За мен основната причина е липсата на пари! Има ли пари, има и трансфери. На ръководството трябва да е ясно, че каквото и да променят, каквото и да подменят, накрая представителния отбор е лицето на всичко. Не върви ли той, нищо не е както трябва. Засега ги покрива добра игра и по-слабички противници, но когато дойдат сериозни мачове запомнете, че друга песен ще пеем тук. Имаха цяла минала година да си изберат хора за тази. Обаче... Павел Колев се бе съсредоточил да избира треньори... Петков уж дойде, за да води преговори и да доведе футболисти, но така и не се разбира защо е при нас. Досега нито е довел някой, нито сее показал да каже нещо, какво смята да прави. Като прибавим, че и собственика не прави изявления нещо нещата не ми харесват, но дано съм черноглед и да ме опровергаят!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 юли 2019 19:11

Lakokara4a написа:Закъсняваме със селекцията и единствено не мога да разбера, кой е виновен! За мен основната причина е липсата на пари! Има ли пари, има и трансфери. На ръководството трябва да е ясно, че каквото и да променят, каквото и да подменят, накрая представителния отбор е лицето на всичко. Не върви ли той, нищо не е както трябва. Засега ги покрива добра игра и по-слабички противници, но когато дойдат сериозни мачове запомнете, че друга песен ще пеем тук. Имаха цяла минала година да си изберат хора за тази. Обаче... Павел Колев се бе съсредоточил да избира треньори... Петков уж дойде, за да води преговори и да доведе футболисти, но така и не се разбира защо е при нас. Досега нито е довел някой, нито сее показал да каже нещо, какво смята да прави. Като прибавим, че и собственика не прави изявления нещо нещата не ми харесват, но дано съм черноглед и да ме опровергаят!

Не се притеснявай, тук във форума има няколко човека, които опровергават такива "черногледи" като теб ;)
Иначе относно парите си спомням, че след последния трансфер обявиха, че имаме 1 милион евро за трансфери. Така че, някакви пари има, не са кой знае какво, но са достатъчни за хора, които си разбират от работата и знаят какво правят. Въпроса е има ли такива в Левски, като изключим треньора, разбира се.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 16 юли 2019 19:15

vvessel написа:
Lakokara4a написа:Закъсняваме със селекцията и единствено не мога да разбера, кой е виновен! За мен основната причина е липсата на пари! Има ли пари, има и трансфери. На ръководството трябва да е ясно, че каквото и да променят, каквото и да подменят, накрая представителния отбор е лицето на всичко. Не върви ли той, нищо не е както трябва. Засега ги покрива добра игра и по-слабички противници, но когато дойдат сериозни мачове запомнете, че друга песен ще пеем тук. Имаха цяла минала година да си изберат хора за тази. Обаче... Павел Колев се бе съсредоточил да избира треньори... Петков уж дойде, за да води преговори и да доведе футболисти, но така и не се разбира защо е при нас. Досега нито е довел някой, нито сее показал да каже нещо, какво смята да прави. Като прибавим, че и собственика не прави изявления нещо нещата не ми харесват, но дано съм черноглед и да ме опровергаят!

Не се притеснявай, тук във форума има няколко човека, които опровергават такива "черногледи" като теб ;)
Иначе относно парите си спомням, че след последния трансфер обявиха, че имаме 1 милион евро за трансфери. Така че, някакви пари има, не са кой знае какво, но са достатъчни за хора, които си разбират от работата и знаят какво правят. Въпроса е има ли такива в Левски, като изключим треньора, разбира се.

Някакви пари, ама това са обявените... Действителните не вярвам да съответстват. Може да се изпише един милион, но да не е дадена и стотинка! Същото се прави със заплатите на много места- подписват се на 10 000, а реално взимат 4000. Другите къде отиват е въпрос на мислене :)

Върни се в “Левски”