Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
За 40хил. на месец, ще вземат нападател, който да е поне 10 класи над божинов.
Eminem написа:За 40хил. на месец, ще вземат нападател, който да е поне 10 класи над божинов.
Е, чак толкоз добър надали, па и Божи86 притежава най-ценното качество, с което бие всички свои конкуренти - свободен агент е.

40 хилки месечно за играч, който казва, пийвайки в дискотечка, че му е все едно дали играе, или не, тъй като си прибира паричките и в единия, и в другия случай - наистина ще счупим тъпомера, ако се случи. 
*Горното е казано пред свидетел - познат, който работи в БФС.

*Горното е казано пред свидетел - познат, който работи в БФС.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- mistreated
- Контакти:
Левскарите си искат Сухия
07 декември 2013 07:25
Футболистите настояват Здравков да остане треньор
Честите треньорски смени не се нравят на нито един футболист. На Герена не правят изключение. Според източници близки до клуба повечето от футболистите искат Антони Здравков да остане на поста си и да не идва нов наставник. Както знаем Сухия пое тима малко на пожар след скандала с Ивайло Петев и до този момент продължава да води отбора, въпреки различните слухове за негово напускане. Здравков има подкрепата на младите играчи, които той се опитва да налага.
Борислав Цонев призна, че според него отбора играе видимо по-добре при Здравков и всички са зад него. Както знаем вървят слухове, че от ръководството вече търсят негов заместник като вариантите засега са Едуард Ераносян и Петър Хубчев. Все пак се очаква да се изчакат мачовете до края на годината и тогава ще се прецени дали той остава.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
Ако някой от тия 2-мцата ни стане треньор, ще призная ръководството ни за най-малоумното в цялата история на този велик спорт.
- milen.hristov
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Ако някой от тия 2-мцата ни стане треньор, ще призная ръководството ни за най-малоумното в цялата история на този велик спорт.
Еди не е лош треньор, пък и в сравнение със Сухия, мисля, че ще е по-добре
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ut6qjrcUmSU[/youtube]
-
milen.hristov написа:Еди не е лош треньор, пък и в сравнение със Сухия, мисля, че ще е по-добре
E, пак си е експеримент.

Ераносян от години не е работил в България... Въобще не е ясно, какви са му качествата в момента.
То ако ще търсим някой, който да е "долу-горе" по-добър от Здравков, няма смисъл.
Трябва ни някой, който да е класи над Здравков... Не само над него, но и над всеки един треньор от конкурентите ни.
Ама какъв Хубчев ?! Тия нормални ли са ?! Та той е по-зле от Илиан Илиев. Берое да не е нещо да играят при Хубчев ?!? Ераносян също е някаква енигма. Какво е постигнал толкова ?!
Пичове Едо е от малкото смислени треньори българи. Аз тайно си мечтая да се завърне в Локото, но с Коко начело едвали. Вие по принцип отричате хора, които не са левскари, но засега просто нямате подходящ такъв за треньор и би трябвало да се доверите на професионалист. Това с Петев ви беше голяма грешка, но вие си знаете. А чужденци е доказано, че немогат да виреят в А група. с тези наши президенти просто е ...