Boji86 се очаква да подпише тригодишен договор. За този период ще му бъдат изплатени общо 1.5 млн. лв.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
- JackPackage
- Контакти:
MuFc1878 написа:Boji86 се очаква да подпише тригодишен договор. За този период ще му бъдат изплатени общо 1.5 млн. лв.
40 хилки/месечно
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Ще му бъдат изплатени или той ще изплати на клуба, за да го вземем? Второто ми звучи по-редно и реално... 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- сини шампиони
JackPackage написа:MuFc1878 написа:Boji86 се очаква да подпише тригодишен договор. За този период ще му бъдат изплатени общо 1.5 млн. лв.
40 хилки/месечно![]()
Тия трябва да са луди.
И само Левски оле
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Аз не знам кво се чудите , Генков и Бру взимат по 15 000 Евро! Защо тогава Boji86 да не взима по 20 000 Евро след като поне е играл в Лече, Фиорентина, Юве, МАн Сити и Спортинг!
Друг въпрос е, че е пълен некадърник божито!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам кво се чудите , Генков и Бру взимат по 15 000 Евро! Защо тогава Boji86 да не взима по 20 000 Евро след като поне е играл в Лече, Фиорентина, Юве, МАн Сити и Спортинг!
Дам, и ако Божи играе толкова, колкото настоящите нападатели за тези пари...ще си затвърдим трансферната политика от последните години.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Божи трябва да ги дава тия пари за да играе при нас, не обратното. Батков съвсем е изтрещял.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аре ся па Божито.
Нали Дембелето щяхме да си връщаме? В общи линии който и нападател да вземем с тия гюбрета зад него е обречен! Кой ще му подава? Пламен Димов, Старокин или Бру? Тва е несериозно работа! Генков не е лош играч, ама как да вкара, като няма ни един свестен пас към него. Та ние в голям процент от мачовете не можем да създадем голово положение, та какво остава за някой и друг гол да вкара някой.
terata написа:Аре ся па Божито.Нали Дембелето щяхме да си връщаме? В общи линии който и нападател да вземем с тия гюбрета зад него е обречен! Кой ще му подава? Пламен Димов, Старокин или Бру? Тва е несериозно работа! Генков не е лош играч, ама как да вкара, като няма ни един свестен пас към него. Та ние в голям процент от мачовете не можем да създадем голово положение, та какво остава за някой и друг гол да вкара някой.
Генков според мен (лично мнение) няма нюх към гола . Когато станат некви центрирания или извеждащи пасове (колкото и малко да са те) , той е или някъде до тъч линията или на центъра. Има 10-ки ситуации в които топката се центрира успоредно към вратата и няма кой да я засече .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:terata написа:Аре ся па Божито.Нали Дембелето щяхме да си връщаме? В общи линии който и нападател да вземем с тия гюбрета зад него е обречен! Кой ще му подава? Пламен Димов, Старокин или Бру? Тва е несериозно работа! Генков не е лош играч, ама как да вкара, като няма ни един свестен пас към него. Та ние в голям процент от мачовете не можем да създадем голово положение, та какво остава за някой и друг гол да вкара някой.
Генков според мен (лично мнение) няма нюх към гола . Когато станат некви центрирания или извеждащи пасове (колкото и малко да са те) , той е или някъде до тъч линията или на центъра. Има 10-ки ситуации в които топката се центрира успоредно към вратата и няма кой да я засече .
Е, те 99% от тия центрирания отиват от единия тъч към другия