Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот MuFc1878 » 06 дек 2013 12:51

Boji86 се очаква да подпише тригодишен договор. За този период ще му бъдат изплатени общо 1.5 млн. лв.

:shock:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 дек 2013 13:12

MuFc1878 написа:
Boji86 се очаква да подпише тригодишен договор. За този период ще му бъдат изплатени общо 1.5 млн. лв.

40 хилки/месечно :| :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 06 дек 2013 13:14

Ще му бъдат изплатени или той ще изплати на клуба, за да го вземем? Второто ми звучи по-редно и реално... :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 06 дек 2013 13:14

JackPackage написа:
MuFc1878 написа:

40 хилки/месечно :| :|

Тия трябва да са луди. :o :shock: :evil:
И само Левски оле

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 дек 2013 13:18

Аз не знам кво се чудите , Генков и Бру взимат по 15 000 Евро! Защо тогава Boji86 да не взима по 20 000 Евро след като поне е играл в Лече, Фиорентина, Юве, МАн Сити и Спортинг!

Друг въпрос е, че е пълен некадърник божито! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 06 дек 2013 13:50

Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам кво се чудите , Генков и Бру взимат по 15 000 Евро! Защо тогава Boji86 да не взима по 20 000 Евро след като поне е играл в Лече, Фиорентина, Юве, МАн Сити и Спортинг!

Друг въпрос е, че е пълен некадърник божито! :mrgreen:

Дам, и ако Божи играе толкова, колкото настоящите нападатели за тези пари...ще си затвърдим трансферната политика от последните години.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 дек 2013 13:53

Божи трябва да ги дава тия пари за да играе при нас, не обратното. Батков съвсем е изтрещял.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 дек 2013 14:08

Аре ся па Божито. :shock: Нали Дембелето щяхме да си връщаме? В общи линии който и нападател да вземем с тия гюбрета зад него е обречен! Кой ще му подава? Пламен Димов, Старокин или Бру? Тва е несериозно работа! Генков не е лош играч, ама как да вкара, като няма ни един свестен пас към него. Та ние в голям процент от мачовете не можем да създадем голово положение, та какво остава за някой и друг гол да вкара някой.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 дек 2013 14:28

terata написа:Аре ся па Божито. :shock: Нали Дембелето щяхме да си връщаме? В общи линии който и нападател да вземем с тия гюбрета зад него е обречен! Кой ще му подава? Пламен Димов, Старокин или Бру? Тва е несериозно работа! Генков не е лош играч, ама как да вкара, като няма ни един свестен пас към него. Та ние в голям процент от мачовете не можем да създадем голово положение, та какво остава за някой и друг гол да вкара някой.

Генков според мен (лично мнение) няма нюх към гола . Когато станат некви центрирания или извеждащи пасове (колкото и малко да са те) , той е или някъде до тъч линията или на центъра. Има 10-ки ситуации в които топката се центрира успоредно към вратата и няма кой да я засече .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 дек 2013 14:39

zlobul написа:
terata написа:Аре ся па Божито. :shock: Нали Дембелето щяхме да си връщаме? В общи линии който и нападател да вземем с тия гюбрета зад него е обречен! Кой ще му подава? Пламен Димов, Старокин или Бру? Тва е несериозно работа! Генков не е лош играч, ама как да вкара, като няма ни един свестен пас към него. Та ние в голям процент от мачовете не можем да създадем голово положение, та какво остава за някой и друг гол да вкара някой.

Генков според мен (лично мнение) няма нюх към гола . Когато станат некви центрирания или извеждащи пасове (колкото и малко да са те) , той е или някъде до тъч линията или на центъра. Има 10-ки ситуации в които топката се центрира успоредно към вратата и няма кой да я засече .

Е, те 99% от тия центрирания отиват от единия тъч към другия :mrgreen: Няма как да знам дали Генков има нюх към гола при положение, че не му се създават чисти положения. Колко пъти се е случвало да е в отлична позиция, а Гари (най-често) да се пробва да шутира от безумни позиции. Иначе Генков много често е назад, на тъча или другаде, щото не се спира да снове цял мач поради простата причина, че иначе няма да барне топката. Не ме кефи, по принцип, но не смятам, че вината в предни позиции се дължи основно на него. Иначе с тия "центрирания" вече ми се повръща...е пресен пример е Макриев мисля в мача срещу Черно море. Там излъга :shock: един съперник, а на точката за дузпата непокрит беше Родригес, а между тях нямаше никой. И тоя "неземен талант" вместо да подаде остро по земя, да я засече Гари тоя му центрира един метър над главата. Друг случай, ама не помня в кой мач беше, тогава па Гари мисля, излъга сумати хора, проби до ъгъла на малкия пенал :shock: и от там пак я изсипа така, че отиде топката прехвърли всички и отиде на другия тъч. Като цяло имаме много тъпи футболисти, които в даден момент не могат да вземат правилното решение. Имам чувството, че им е забранено на тия хора да подават по земя.

Върни се в “Левски”