W84me написа:Припоците коментират Левски от трибуната на мизерното си съществуване. Душа на безгръбначни носите.
Ето такива коментари харесвам

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Припоците коментират Левски от трибуната на мизерното си съществуване. Душа на безгръбначни носите.
W84me написа:yagarr написа:W84me написа:Припоците коментират Левски от трибуната на мизерното си съществуване. Душа на безгръбначни носите.
Коментираме лефски като участник в групи на Европа втора поредна година,носител на купата и отбор дето завърши (миналия сезон) както и тоя ЩЕ завърши разлика пред вас. ВИЕ като футболна утайка вмомента с какви очи коментирате ЦСКА ?
Участник в лигата на пресконференциите. Къв участник сте? Докато бяхте Литекс имахте доста повече успехи.
miro_rz написа:W84me написа:шивача написа:хахаах, подуенските клошари пак не могат да захлебят трите точки. Хубаво , че съдиите не им свирят дузпите срещу тях, иначе досега да са с 0 точкиа оня с фишовете по-хубаво да беше дарил на отбора си, вместо от два мача един да не познае
Папагал, залагам жълти стотинки, колкото да гледам мачовете. Вчера къде беше, като пуснах фишове за годишната ти заплата?
Не бъди груб и не омаловажавай труда на хората!
Все пак свирката е 20 кинта, там колко ГГ им дава не знам!!
W84me написа:yagarr написа:W84me написа:Припоците коментират Левски от трибуната на мизерното си съществуване. Душа на безгръбначни носите.
Коментираме лефски като участник в групи на Европа втора поредна година,носител на купата и отбор дето завърши (миналия сезон) както и тоя ЩЕ завърши разлика пред вас. ВИЕ като футболна утайка вмомента с какви очи коментирате ЦСКА ?
Участник в лигата на пресконференциите. Къв участник сте? Докато бяхте Литекс имахте доста повече успехи. Този сезон пак ще го завършите с калъфката и на около 20 точки от Лудогорец както всеки друг сезон. Концептуално сме различни, ти си припок, аз - левскар. Ти чакаш тенекии, аз не се вълнувам от тях.
peliforewer написа:W84me написа:Припоците коментират Левски от трибуната на мизерното си съществуване. Душа на безгръбначни носите.
Ето такива коментари харесвам,ЦСКА играят с Рома и съществуването им е мизерно,а Левски драпа вече два мача за по една точка и то само защото съдиите са насрани и ВАР–а в наказателното поле на Левски е забранен
.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:peliforewer написа:W84me написа:Припоците коментират Левски от трибуната на мизерното си съществуване. Душа на безгръбначни носите.
Ето такива коментари харесвам,ЦСКА играят с Рома и съществуването им е мизерно,а Левски драпа вече два мача за по една точка и то само защото съдиите са насрани и ВАР–а в наказателното поле на Левски е забранен
.
Да почнем и свършим там - това е ЦСКА само в пречупената ви психика.
The_Miz написа:Ръководството на “ПФК Лудогорец” иска да поздрави отбора на “ПФК Левски” за спечелената точка срещу “ФК ЦСКА 1948”. Поздравяваме сините за показаните характер, себераздаване и дух, които вярваме ще са ключови в борбата за оцеляване.
Очакваме отговора на ПФК ЛевскиПФК Лудогорец 1945 честити спечелената точка на ПФКЛевски и благодари на съдията Станислав Тодоров за добре свършената работа,очакваме с радост да се срещнем на стадион Виваком арена където на ВАР–а ще му спрем тока.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
W84me написа: Концептуално сме различни, ти си припок, аз - левскар
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 14 госта