Дали трябва ?
Мисля, че това не зависи от нас ...
Нещата отиват натам, че независимо дали искаме или не, "Гонзо" ще бъде махнат от длъжноста, която все още заема.
Но дали ще бъда махнат изцяло от Клуба, тук можем само да гадаем ...
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Анкета: Трябва ли Гонзо да бъде уволнен от Левски?
Ние така или иначе нищо не решаваме. Според мен Гонзо е набелязан вече за изхвърляне от новите властимащи 

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
-
- Контакти:
Според мен Гонзо трябва да бъде махнат! Показа изключително слаби управленски качества! Нов УС, нов директор според мен!
- santiliana
Категорично- ДА! Това трябваше да стане доста по-рано, но както се казва:"По- добре късно, отколкото никога!".
Сега да дам пояснение защо сме толкова категорични в мнението си?
Независимо, че отговора е много лесен, все пак ще го кажа
За НЕСПРАВЯНЕ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ!
Когато пое властта, "изритвайки" Боримиров, самият Иванов заяви пред всички ни, че ще направи "своя" селекция и иска идващите, и заминаващите футболисти да са единствено негово решение.За да си носи после отговорността.Какво стана?- Едно голямо НИЩО!;
После, когато пое и треньорския пост, отново се изпъчи и заяви, че иска той да си проведе подготовката на отбора, да си направи (отново) сам селекцията и "ще видим нов Левски, който ще изглежда по коренно различен начин". Резултат? ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! ОТВСЯКЪДЕ!
Защото в нито един аспект ръководения, тренирания и командвания (в спортен план) от него отбор не приличаше на това, за което всички имаме претенции- №1 в България. Отборът, по който всички други да правят "равнис".
С работата си в последните няколко сезона, Гонзо показа, че няма необходимия капацитет за заеманите до сега длъжности. Меко казано.
Така, че- по живо, по здраво- кой от къде е...
Сега да дам пояснение защо сме толкова категорични в мнението си?
Независимо, че отговора е много лесен, все пак ще го кажа

За НЕСПРАВЯНЕ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ!
Когато пое властта, "изритвайки" Боримиров, самият Иванов заяви пред всички ни, че ще направи "своя" селекция и иска идващите, и заминаващите футболисти да са единствено негово решение.За да си носи после отговорността.Какво стана?- Едно голямо НИЩО!;
После, когато пое и треньорския пост, отново се изпъчи и заяви, че иска той да си проведе подготовката на отбора, да си направи (отново) сам селекцията и "ще видим нов Левски, който ще изглежда по коренно различен начин". Резултат? ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! ОТВСЯКЪДЕ!
Защото в нито един аспект ръководения, тренирания и командвания (в спортен план) от него отбор не приличаше на това, за което всички имаме претенции- №1 в България. Отборът, по който всички други да правят "равнис".
С работата си в последните няколко сезона, Гонзо показа, че няма необходимия капацитет за заеманите до сега длъжности. Меко казано.
Така, че- по живо, по здраво- кой от къде е...
- фифи перото
Re: Георги Иванов-фен тема
гонзо е никой за Левски вече..Трябва да бъде забравен..Завинаги...
батков поне дава пари,а гонзо само взима.. БОКЛУК!
батков поне дава пари,а гонзо само взима.. БОКЛУК!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Когато и да уволнят Гонзо ще е късно.Всички сме големи левскари,но това не означава,че всички ставаме за спортни директори и треньори.Несериозно е Гонзо да работи в Левски.На няколко поста се пробва и се провали.Всички видяхме колко е некадърен,само той не разбра че не става.Стига сте давали пример с Гибона че е играл за друг отбор( за прасетата по точно).Гонзо освен Левски никой друг български отбор не го искаше като футболист,докато с Гиби не беше така.Да гледам играта на Гибона беше уникално преживяване, а при Гонзо цял мач мъка и да се надявам,че ще вкара някой гол на прасетата за да ги дразня до другият мач.Чиликов като футболист беше 100 пъти по-добър от Гонзо.
-
- Контакти:
1. Чиликов бил по добър футболист от Гонзо
2. Гонзо никой друг не го е искал , както Гибона са го искали розовите например , затова си играл човека само в Левски ?
3. Гонзо е лъжец , мошеник , крадец и т.н. сигурно като някой от другите големи Левскари ?
Не бе Гонзо не е футболист , той никога не е играл добре за Левски , има 0 гола срещу розовите и те затова много го обичат
Гонзо не милее за Левски , затова си има собствен бизнес и печели отделно от футболни комисионни като костадинов например ?
Браво бе велики сте ! Браво на Вас !

Да го махнат! Категорично! Тук не се оспорват качествата и постиженията му като футболист, а като треньор, мениджър и директор. Ами не става за тая работа и по - добре да си иде. По - лош мениджър не сме имали.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- santiliana
Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо бе гост в новото предаване на БНТ „Срещу новините“, в което говори за любимия си клуб, за националния отбор, за допинга, както и за разликата между неговото поколение и сегашните футболисти, които според него са по-добри на дансинга, отколкото на терена.
„Ние трябва да бъдем оптимисти, за да постигаме целите си и да гледаме напред. Този негативизъм никъде няма да стигнем напред“, заяви Гонзо по повод националния отбор.
„Любо Пенев е доказано име и авторитет в България. Матеус също, но на него не му беше ясен манталитетът на футболистите, докато Любо е човек, който има самочувствие, доста добри разбирания за футбол. Надявам се всички ние да се обединим и да помагаме на националния отбор. Трябва да се обединим, не трябва да сме максималисти, има ново поколение, ще бъде трудно.“
Относно факта, че футболистите все повече се забъркват в скандали, Иванов обясни: „И тогава ги имаше тези неща, но медиите не бяха толкова разпространени и не се знаеха тези неща. И по-лошо можеше да е.
На въпрос, къде ще бъдат футболистите по-добри през 2012 години, бившият нападател отговори: „Надявам се да бъдат на терена, защото до сега бяха на дансинга.“
„Явно в един отбор са по-добри по химия. Футболистите на Левски никога не са взимали такива неща. Хипотетично е нормално, когато се срещнат двама равностойни спортисти, който взима допинг да има предимство“, сподели Гонзо по повод допинг скандала в ЦСКА.
„В последно време стана така, че доста футболисти на Левски се забъркват в такива инциденти, те са големи хора и трябва да носят отговорност“, каза той пък относно пиянските изцепки на футболисти на „сините“.
Много трудно юноши могат да се наложат в първия отбор. В Левски и ЦСКА никой не дава време да налагащ юноши 2-3 години, а хората искат отборът винаги да е на 1во място, затова е по-лесно да се купуват чужденци. Не подбираме футболистите кой е от София и кой не.
„Един човек когато иска да прави нещо той работи, независимо кои са собственици и хората, които управляват клуба. Ние работим перфектно (с Иво Тонев б.р.), в тези дни работи много добре, нормално след като има нови представители и нови спонсори да има и нови хора.
Ники Костов е човек, който разбира много играта, не го интересува другото.“
„Някой път, когато гледам и отборът не играе добре ми се е искало да вляза в игра. Докато съм играл винаги съм пушел, но това не ми е пречело никога, въпрос на организъм“, призна си Гонзо.
„Аз съм женен от доста години, така че други жени не ме интересуват. Докато бях футболист казах, че ще играя само в Левски, много е трудно в друг отбор, защото професионализмът който го има в този отбор е трудно да се сравни с друг“, завърши спортният директор.
„Ние трябва да бъдем оптимисти, за да постигаме целите си и да гледаме напред. Този негативизъм никъде няма да стигнем напред“, заяви Гонзо по повод националния отбор.
„Любо Пенев е доказано име и авторитет в България. Матеус също, но на него не му беше ясен манталитетът на футболистите, докато Любо е човек, който има самочувствие, доста добри разбирания за футбол. Надявам се всички ние да се обединим и да помагаме на националния отбор. Трябва да се обединим, не трябва да сме максималисти, има ново поколение, ще бъде трудно.“
Относно факта, че футболистите все повече се забъркват в скандали, Иванов обясни: „И тогава ги имаше тези неща, но медиите не бяха толкова разпространени и не се знаеха тези неща. И по-лошо можеше да е.
На въпрос, къде ще бъдат футболистите по-добри през 2012 години, бившият нападател отговори: „Надявам се да бъдат на терена, защото до сега бяха на дансинга.“
„Явно в един отбор са по-добри по химия. Футболистите на Левски никога не са взимали такива неща. Хипотетично е нормално, когато се срещнат двама равностойни спортисти, който взима допинг да има предимство“, сподели Гонзо по повод допинг скандала в ЦСКА.
„В последно време стана така, че доста футболисти на Левски се забъркват в такива инциденти, те са големи хора и трябва да носят отговорност“, каза той пък относно пиянските изцепки на футболисти на „сините“.
Много трудно юноши могат да се наложат в първия отбор. В Левски и ЦСКА никой не дава време да налагащ юноши 2-3 години, а хората искат отборът винаги да е на 1во място, затова е по-лесно да се купуват чужденци. Не подбираме футболистите кой е от София и кой не.
„Един човек когато иска да прави нещо той работи, независимо кои са собственици и хората, които управляват клуба. Ние работим перфектно (с Иво Тонев б.р.), в тези дни работи много добре, нормално след като има нови представители и нови спонсори да има и нови хора.
Ники Костов е човек, който разбира много играта, не го интересува другото.“
„Някой път, когато гледам и отборът не играе добре ми се е искало да вляза в игра. Докато съм играл винаги съм пушел, но това не ми е пречело никога, въпрос на организъм“, призна си Гонзо.
„Аз съм женен от доста години, така че други жени не ме интересуват. Докато бях футболист казах, че ще играя само в Левски, много е трудно в друг отбор, защото професионализмът който го има в този отбор е трудно да се сравни с друг“, завърши спортният директор.
- ultralevski
- Контакти: