Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот magga » 24 юни 2011 16:53

- Каза, че идваш от Италия, това означава, че си играл в италиански отбор, кой е той?
- Играх в Локостровилио.
- Това отбор от коя дивизия е?
- Може да се каже – четвърта дивизия на Италия.

Без коментар,Гонзо да го връща от сега и да вземе някой от форума и ние имаме същите качества даже май и повече :roll: Къде са ни юношите,къде са тия момчета дето станаха шампиони до 19 г преди година-две ? Че го опряхме до 4 италианска да го ева :evil:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 юни 2011 16:58

Нека да видим сега в Гонга какво ще се каже за новите попълнения ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 17:05

turbogena написа:Нека да видим сега в Гонга какво ще се каже за новите попълнения ;)

За холандеца ли говориш?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 юни 2011 17:08

Blue_Girl написа:
turbogena написа:Нека да видим сега в Гонга какво ще се каже за новите попълнения ;)

За холандеца ли говориш?

За него и за дошлия на проби сенегалец ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 юни 2011 17:24

"Blue_Girl" Арс вече е подписал казаха по Гонг

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 юни 2011 17:31

milen.hristov написа:"Blue_Girl" Арс вече е подписал казаха по Гонг

Дам ,това е новината. Арс е футболист на Левски с договор за 3 години :)

would
Контакти:

Мнениеот would » 24 юни 2011 17:38

ТодорТ, Тасевски сам в едно интервю каза, че му е време да смени обстановката, така че може би наистина е най-добре, да бъде продаден, за добра цена в чужбина.А новият холандец, се надявам да се адаптира бързо и неговите голове да спомогнат за титлата на сините, през новия сезон.Дано само да не се сравнява представянето на Арс с Гарата, все пак не трябва да се обременява със свръх очаквания.

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 24 юни 2011 17:49

--
а сега па дани георгиев :lol: човек ти отбор за Б група ли искаш да стягаме бре :lol: :?:

santiliana написа:
Blue_Girl написа:
NAKEV написа:За Дани Георгиев.....на местото на пипирудата Дани Младенов какво ще кажете сини момци и моми?....Плюс чужденец който чакаме всички фенове?

Кой беше тозиДани Георгиев, че не съм го запомнила с нищо?
:mrgreen:

щото и аз.А,всъщност преди 7-8 години не ходи ли да играе в отбора на "сърцето си" по времето на Тройчо?!

Дани Георгиев принципно уж е Левскар... баща му познавам... бил ми е делегат няколко пъти... иначе да "игра" и в чорбата преди време. Интересно, че на няколко места виждам как феновете на черно море искат да го гонят ;0 че не ставал, а някой решил да го гласи за Левски :lol:[/quote]
За Мюлдер може да поспорим дали е чак толкова добър.......що нерви изхабих покрай него не е истина ти казвам.Добре тръгна но като пристигна семейството му и според мен му се отрази доста отрицателно и играеше като отвеян......според мен трябваше да търсят и негов опонент....да си извоюва и да се бори с зъби и нокти/както Грийн/за титулярното си място.В Левски нищо не се дава даром....думи на Гонзо

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 24 юни 2011 17:53

would написа:Дарко Тасевски е един от любимците ми в Левски, но очевидно е изгубил мотивация да играе за сините, дано Гонзо го продаде до края на трансферния прозорец за добра сума. Четох, че има интерес от Цървена Звезда, но засега няма нищо официално.

Аз викам да го преодстъпиме на Цонко и Калиакра.......да открие самият Дарко разликата.........нали си взима хубава заплатка..........нека отиде в друг отбор и да го видя тогава да мрънка на македонски

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юни 2011 17:54

milen.hristov написа:
rhaegar написа:Бе от четвъртодивизионен италиански клуб, колко да може? Те тия от Серие Б дето дойдоха в ЦСКА не могат да си вържат обувките, ние от по-надолу ще взимаме.

Мисля,че помниш и едни в Ботев италианци ;)

Помня ги. Дойдоха, гладуваха, биха Локо Пд, щяха да ги взимат в Левски, ЦСКА, Милан, Юве и Интер и накрая си тръгнаха за Ачиреале и Албинолефе.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”