- Играх в Локостровилио.
- Това отбор от коя дивизия е?
- Може да се каже – четвърта дивизия на Италия.
Без коментар,Гонзо да го връща от сега и да вземе някой от форума и ние имаме същите качества даже май и повече
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
turbogena написа:Нека да видим сега в Гонга какво ще се каже за новите попълнения
Blue_Girl написа:turbogena написа:Нека да видим сега в Гонга какво ще се каже за новите попълнения
За холандеца ли говориш?
milen.hristov написа:"Blue_Girl" Арс вече е подписал казаха по Гонг
santiliana написа:Blue_Girl написа:NAKEV написа:За Дани Георгиев.....на местото на пипирудата Дани Младенов какво ще кажете сини момци и моми?....Плюс чужденец който чакаме всички фенове?
Кой беше тозиДани Георгиев, че не съм го запомнила с нищо?
щото и аз.А,всъщност преди 7-8 години не ходи ли да играе в отбора на "сърцето си" по времето на Тройчо?!
would написа:Дарко Тасевски е един от любимците ми в Левски, но очевидно е изгубил мотивация да играе за сините, дано Гонзо го продаде до края на трансферния прозорец за добра сума. Четох, че има интерес от Цървена Звезда, но засега няма нищо официално.
milen.hristov написа:rhaegar написа:Бе от четвъртодивизионен италиански клуб, колко да може? Те тия от Серие Б дето дойдоха в ЦСКА не могат да си вържат обувките, ние от по-надолу ще взимаме.
Мисля,че помниш и едни в Ботев италианци
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта