Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гледам, което си поискам.
Абе,льольовци ,никой от евро отборите не го Абе кои сте .Пишат си там имената и не ги интересува от къде идете и за какво се борите.Нямат фантазия с каква мерзост са се сблъскали,просто не могат да си представят.
Всичко го вземат за чиста монета.
След ден вече сте забравени.Както никой не обръща внимание на насекомите ,които всеки ден смачква с обувките си.Какво се ежите ,на кого се дуете.Комплексари.
Самият факт ,че сте се нашарили с емблеми,армейски символи,навсякъде брой титли,войници с пушки,каски,маски,показва кал драпате някой да ви признае шизофренните видения.Това постоянно натрапване цели бързо забравяне и заменяне на истината.
Всички знаем за сто пъти повторената лъжа.
Само ,че номерът ви в Бг няма да мине.
Айде хармейци треснете по масата ,бре.
Плоски плоскости пльоснати
След ден вече сте забравени.Както никой не обръща внимание на насекомите ,които всеки ден смачква с обувките си.Какво се ежите ,на кого се дуете.Комплексари.
Самият факт ,че сте се нашарили с емблеми,армейски символи,навсякъде брой титли,войници с пушки,каски,маски,показва кал драпате някой да ви признае шизофренните видения.Това постоянно натрапване цели бързо забравяне и заменяне на истината.
САМО ЛЕВСКИ!
Не само Рома, но изглежда и видните левскари ни знаят кои сме
. Интервю с Цанко Цветанов от вчера.
https://blitz.bg/sport/intervyu/tsanko- ... 82143.html

https://blitz.bg/sport/intervyu/tsanko- ... 82143.html
-Последен въпрос – на 26 септември е вечното дерби ЦСКА – Левски. Какво е за вас ЦСКА?
-Вечният съперник, който ме предизвиква да ставам по-добър.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Някои видни левскари дето са дошли от Етър може и да го казват.
Други пък казват това:
Култово интервю пред телевизия BiT даде легендата на ЦСКА Георги Димитров-Джеки. Бившият капитан не стъпва на "Армията".
В анонс той се противопостави на преместването на цели отбори от Ловеч в Борисовата градина под името ЦСКА-София.
"Докарали са всички възрасти. Какво е това масово преселение! Като бежанците. Кои са от ЦСКА? Само катеричките, дето са останали на "Армията".
"И двама-трима. Вечната Амбър - Пенев. И Джони Велинов. Това са! Какъв гранд е това!", казва Джеки, който отказва да ходи и на мачовете на ЦСКА 1948, където има куп приятели.
Други пък казват това:
Култово интервю пред телевизия BiT даде легендата на ЦСКА Георги Димитров-Джеки. Бившият капитан не стъпва на "Армията".
В анонс той се противопостави на преместването на цели отбори от Ловеч в Борисовата градина под името ЦСКА-София.
"Докарали са всички възрасти. Какво е това масово преселение! Като бежанците. Кои са от ЦСКА? Само катеричките, дето са останали на "Армията".
"И двама-трима. Вечната Амбър - Пенев. И Джони Велинов. Това са! Какъв гранд е това!", казва Джеки, който отказва да ходи и на мачовете на ЦСКА 1948, където има куп приятели.
САМО ЛЕВСКИ!
miro_rz написа:W84me написа:miro_rz написа:Е ако ги хване ще има за премиум марка за зимата, ако ли не ще пердаши с летните. Варна и сняг, магаре и космос!
Ако ги хвана, ще имам за 2 гуми за зимата...![]()
Ако загубиш ще се пренасочат част от мангите към Герена!
https://diana-ltd.com/
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
По-горе се изказах малко шеговито по повод кореспонденцията между Левски и Лудогорец,нека поясня,поздравителни писма или адреси се пишат при годишнини,юбилеи,постигнати значими спортни успехи.В случая Левски поздравява Лудогорец за това че взели една точка след не много добра игра срещу втория в Дания,ами това си е като бъзик,след като миналата година Лудогорец не спечели точка в групите на ЛЕ сините им приятелки ги поздравяват с голямото събитие
.Няма да задълбавам дали този поздравителен адрес е продиктуван от предстоящата среща между двата отбора или от това че Наско Сираков след като е вземал заеми от Гриша Ганчев и Стойне Манолов сега не се е насочил към Домусчиев предвид неотложни плащания,а може това да е идея на Мъри, който откакто е влязъл в Левски раздава наляво и надясно съвети и ни поучава,като че ли не е бил треньор в Казахстан и две години лови риба в Хасково без отбор,а е водил отбори в Англия,Испания или Италия.Който и да го е измислил този шпалир не е избрал подходящият момент и по-скоро ще събере негативи.

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
vlong написа:Абе,льольовци ,никой от евро отборите не го Абе кои сте .Пишат си там имената и не ги интересува от къде идете и за какво се борите.Нямат фантазия с каква мерзост са се сблъскали,просто не могат да си представят.
Ало спонсорчето,ти кога стана калайджия,кога ти почерня задника.Успокой топката и малко по-леко с обидите.
W84me ( Блатер) ..
Сините фенове си знаят каква кочина им е отбора, затова избиват комплекси и единствената им радост в живота са загубите на великия ЦСКА.Кажете бе, кажете Лефски с кой игра вчера, как ви завърши последния мач в Европа и кога беше, че нямам спомен някой от вас да ми припомни ?
yagarr написа:Сините фенове си знаят каква кочина им е отбора, затова избиват комплекси и единствената им радост в живота са загубите на великия ЦСКА.Кажете бе, кажете Лефски с кой игра вчера, как ви завърши последния мач в Европа и кога беше, че нямам спомен някой от вас да ми припомни ?
"Великия ЦСКА" умрЕ на 09.09.2016, следователно няма как сините привърженици да се радват на футболните му загуби, проста логика. Сега коментираме недоносчето на ГЕРБ ЦСКА-София(София) - образец на мутренизацията и беззаконието в тая държава, и да - всяка загуба на това недоносче е малък празник на честността и почтеността, предвид как се пръкна тая рожбичка на омразната на повечето българи власт.

Последна промяна от TristaNNN на 17 сеп 2021 22:55, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Дамянов,
Мачовете бяха 83-а година. Помня на кой телевизор и къде ги гледах.
Мачовете бяха 83-а година. Помня на кой телевизор и къде ги гледах.