Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2013 20:16

zlobul написа: В този ред на мисли , единствения вариант остава клуба да започне от В-група , без тези мафиоти начело . За това обаче се иска първо организиран натиск от нас феновете (нещо подобно на това което направиха феновете на Ботев) . Друго спасение за този клуб няма .

Ще отговоря само на тази част от мнението ти, с което съм съгласен, защото Гунди, Пальо, Соколето, Наско не играеха само когато има хореография и когато кубът плаща на определена група фенове (тогава бяха запалянковци).

Шанса да започнете от В група има, но е минимален и трябва отборът да направи някаква невероятна издънка, за да "прескочи" Б група. Другият шанс е... нов отбор и после сливане с някой отбор от Софийска област, който има право да играе във В група.
Вие нямате уникалният шанс на канарчетата, освен ако Кучето още не държи някакъв Левски в ръкава си, но мисля, че при вас нещата се разрешиха с този дуализъм още преди клубовете да станат АД( което и беше спасението на Ботев).
.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 дек 2013 20:36

Кашчей написа:
zlobul написа: В този ред на мисли , единствения вариант остава клуба да започне от В-група , без тези мафиоти начело . За това обаче се иска първо организиран натиск от нас феновете (нещо подобно на това което направиха феновете на Ботев) . Друго спасение за този клуб няма .

Ще отговоря само на тази част от мнението ти, с което съм съгласен, защото Гунди, Пальо, Соколето, Наско не играеха само когато има хореография и когато кубът плаща на определена група фенове (тогава бяха запалянковци).

Шанса да започнете от В група има, но е минимален и трябва отборът да направи някаква невероятна издънка, за да "прескочи" Б група. Другият шанс е... нов отбор и после сливане с някой отбор от Софийска област, който има право да играе във В група.
Вие нямате уникалният шанс на канарчетата, освен ако Кучето още не държи някакъв Левски в ръкава си, но мисля, че при вас нещата се разрешиха с този дуализъм още преди клубовете да станат АД( което и беше спасението на Ботев).
.

Всичко става пич , иска се само желание . Нали се сещаш , че при една ескалация на феновете ....тара и онзи некадърен локомитивец ще сгънат ?
Няма да давам примери за да не изляза провокатор.Просто част по скоро трябва да се отървем от омазания до гуша с лайна и черно тото адвокат .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 дек 2013 20:47

liliputchica написа:
boyan_kn написа:Не, че ги защитавам, ама да не би да е зле на Созопол ? Аз като съм ходил - всеки път ми е харесвало :) Лично аз не съм фен на лагерите в топлите страни, щото после тука като скове март месец, играчите се спекат :?

Созопол е ад през зимата. Вятърът е пронизващ. Аз не се опитвам да бъзикам радиото, но помня една зима, Гонзо като ги закара на някакъв лагер и хванаха зверският студ и сняг Левски тогава. Само помпаха във фитнеса

Това беше в Каварна, но то разликата между северозиточна и югоизточна България е доста голяма, а и нищо няма им стане, другите наши отбори, като си правят единия лагер в България да не са умрели.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2013 20:53

zlobul написа:
Кашчей написа:

.

Всичко става пич , иска се само желание . Нали се сещаш , че при една ескалация на феновете ....тара и онзи некадърен локомитивец ще сгънат ?
Няма да давам примери за да не изляза провокатор.Просто част по скоро трябва да се отървем от омазания до гуша с лайна и черно тото адвокат .

Отървете се, но определено на вас не ви стиска да направите като канарите. Всъщност и те голям го вадеха, но като разбраха, че ще започнат от Б окръжна и им се дръпна екскремента, и започнаха да се оглеждат за закъсал отбор от областта, който е поне във В група.
При вас положението е още по-зле в това отношение, но и отборът ви не върви добре. Вие имахте невероятен шанс след ШЛ, но лакомия ли, друго ли....провали отбора и оттогава сте само надолу.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 дек 2013 21:07

Абе кви са тия кретении за В група?! Мине се не мине и след некой слаб мач се почват с глупостите - В група, само юноши, всички вън и тем подобни глупотевини! Аре вкарайте малко мисъл преди да плещите подобни глупости!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2013 21:09

terata написа:Абе кви са тия кретении за В група?! Мине се не мине и след некой слаб мач се почват с глупостите - В група, само юноши, всички вън и тем подобни глупотевини! Аре вкарайте малко мисъл преди да плещите подобни глупости!

Че какво и е на В група-и там хора ритат 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 дек 2013 21:17

Тера , на теб ти е смешно , но ще си говорим след още някое друго време . само гледай .
Не е въпроса , че сме паднали от Черно море ... мачове се губят . Лошото е че при нас стана тенденция . Кой не се е разбягал , той не ни е бил.
Отборът стана заложник на един комсомолски секретар , някакъв анонимник -син на бивш министър и шепа платени фенове .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2013 21:21

zlobul написа:Тера , на теб ти е смешно , но ще си говорим след още някое друго време . само гледай .
Не е въпроса , че сме паднали от Черно море ... мачове се губят . Лошото е че при нас стана тенденция . Кой не се е разбягал , той не ни е бил.
Отборът стана заложник на един комсомолски секретар , някакъв анонимник -син на бивш министър и шепа платени фенове .

Ако не се лъжа, ти яко пцуеше Гонзо, когато беше треньор на "Левски"?! Как стана така, че този, когото плюеше, ви взе 4 точки от 2 мача? В кого е вината?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 дек 2013 21:29

Кашчей написа:
zlobul написа:Тера , на теб ти е смешно , но ще си говорим след още някое друго време . само гледай .

Ако не се лъжа, ти яко пцуеше Гонзо, когато беше треньор на "Левски"?! Как стана така, че този, когото плюеше, ви взе 4 точки от 2 мача? В кого е вината?

Не ми е променено мнението. от гонзо започна всичко . се още си мисля , че е слаб тренер . Това че ни е бил или е измъкнал хикс на герена не променя нещата . Като футболист -ОК , не си кривя душата , но като ръководител и тренер -ше ме извинявате .

ПС: Никога няма да забравя как този човек стана подлога на тара и беше иползван за да осуети първия изблик на недоверие от страна на феновете срещу Тара .
Той беше и човекът , който спомогна за разделянето на публиката на истински фенове (тия с 15-те бона) и останалите т.е. -разбирачите.
Че то , ако гонзо беше добър тренер , сега морето щяха да са поне 3-ти в класирането. Имат по-добри играчи от нас , а виж ги къде са .

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 дек 2013 21:39

BadBoy написа:
liliputchica написа:
boyan_kn написа:Не, че ги защитавам, ама да не би да е зле на Созопол ? Аз като съм ходил - всеки път ми е харесвало :) Лично аз не съм фен на лагерите в топлите страни, щото после тука като скове март месец, играчите се спекат :?

Созопол е ад през зимата. Вятърът е пронизващ. Аз не се опитвам да бъзикам радиото, но помня една зима, Гонзо като ги закара на някакъв лагер и хванаха зверският студ и сняг Левски тогава. Само помпаха във фитнеса

Това беше в Каварна, но то разликата между северозиточна и югоизточна България е доста голяма, а и нищо няма им стане, другите наши отбори, като си правят единия лагер в България да не са умрели.

Не разбира се, Литекс преди години ходеха на Белмекен и подготовката им (физическата) си беше много добра, Славия също. Нашите отбори ходят по чужбина за престиж един вид, а у нас има също добри условия за подготовка.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Левски”