Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот MuFc1878 » 02 дек 2013 16:05

Цветан Генков – 4 гола за 1151 минути, Димитър Макриев - 2 гола за 460 минути

И Торес би завидял на подобни показатели :shock:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 дек 2013 16:10

THE G.A.M.E написа:
onegavon написа:Хонда е доказано некомпетентен, помните ли какви ги ръсеше за Жоао Силва " как щял да играе в голям европейски клуб" :mrgreen: .Вутов е поредния ръгач продукт на доказано яловата подуенска школа и тавана му е Киево,Сиена или по- вероятно Коняспор както болшинството левскари.Левски и в следващите сто години няма да продаде свой юноша в клуб от категорията на Порто и Валенсия/сещате се кого визирам/. Иван и Сашко не ги броя защото не заминаха директно от ЦСКА и въпреки това Базел и Астън Вила са добро постижение.Вие имате едно Ники смъртна резерва във Верона или бъркам?

Точно защото в онзи период продавахте рано-рано най-доброто, секнаха и европостиженията ви.

Ако те топли това, че Любо и Емо са се представили силно за Валенсия и Порто, ОК.
Но това по-какъв начин помогна на твоите ?
Хубави пари паднаха от трансферите, ама къде отидоха ? :lol:

С това и ще си останете... Че сте продали играчи в големи Клубове.
На нас не ни пука дали някой е играл силно извън Левски.
Въпрос на гледна точка ...

Провокирахме ме приказките от типа "Нероден Петко" за Вутов.Няма да си останем само с факта ,че сме пласирали наши юноши в големи европейски клубове.Тези същите са допринесли покрай това и за усрехите на българския нац. отбор.Всичко е свързано както предполагам знаеш. Любо Пенев продържава и в момента да допринася за развитието на българския футбол.Така ,че ме топли и до ден днешен този факт.
Това,че изкарвате продукт годен само за вътрешна консумация говори за ниските ви възможности и критерии.Ама на нас не ни пука,че сте лимитирани коне с капаци.Истинското признание е световната сцена и то не като комедианти тип -Левскиньо,евроидиоти,1-17 и другите вие си ги знаете,че са много и не ми се пише.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 дек 2013 16:20

onegavon написа:Хонда е доказано некомпетентен, помните ли какви ги ръсеше за Жоао Силва " как щял да играе в голям европейски клуб" :mrgreen: .Вутов е поредния ръгач продукт на доказано яловата подуенска школа и тавана му е Киево,Сиена или по- вероятно Коняспор както болшинството левскари.Левски и в следващите сто години няма да продаде свой юноша в клуб от категорията на Порто и Валенсия/сещате се кого визирам/. Иван и Сашко не ги броя защото не заминаха директно от ЦСКА и въпреки това Базел и Астън Вила са добро постижение.Вие имате едно Ники смъртна резерва във Верона или бъркам?

Чшш "компететния", видехме те и теб, аре пътувай. :mrgreen:

onegavon написа:Многократно предупреждавах сините поровокаторчета да не бързат да се бъзикат, защото трансфер на Спас в Турция няма да има .Те не та не...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2013 17:43

rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:Не искате Божинов, ама ако дойде, батко ми ще говори с него да съм с неговата кола на бала, така че.. моля ви се :mrgreen:

Е тва е причина, да. :lol:

Хайде и на теб ще ти дам да се снимаш с нея, в нея, пред нея :mrgreen:
Червена е, но карай :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 дек 2013 18:00

ralka_levskarka написа:

Направо го взимай с тебе на бала, само и само да е далеч от "Герена" :mrgreen:

Абе Генков не е лош нападател за А група, нито Макриев, ама нещо не им се получават нещата и на двамата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 02 дек 2013 18:06

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:

Абе Генков не е лош нападател за А група, нито Макриев, ама нещо не им се получават нещата и на двамата.

Как да им се получават, като и двамата са тип "консуматори", а в Левски няма нищо за консумиране? В тоя отбор няма един свестен халф, който може да даде един свестен пас, да не говорим за извеждащо подаване. Хафове играят централните ни защитници и левия бек, а централни защитници играят играчи които уж са халфове. При тази липса на качествени халфове Вутов и Цонев трябваше да са се наложили, но като гледам и те с нищо не са показало досега, че са с нещо повече.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2013 18:10

bilyaletdinov написа:
ralka_levskarka написа:

Аха и онази от Пловдив да прати някой наемен убиец :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 02 дек 2013 18:14

boyan_kn написа:Не, че ги защитавам, ама да не би да е зле на Созопол ? Аз като съм ходил - всеки път ми е харесвало :) Лично аз не съм фен на лагерите в топлите страни, щото после тука като скове март месец, играчите се спекат :?

Созопол е ад през зимата. Вятърът е пронизващ. Аз не се опитвам да бъзикам радиото, но помня една зима, Гонзо като ги закара на някакъв лагер и хванаха зверският студ и сняг Левски тогава. Само помпаха във фитнеса
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 дек 2013 19:50

plamenst7 написа:Как да им се получават, като и двамата са тип "консуматори", а в Левски няма нищо за консумиране? В тоя отбор няма един свестен халф, който може да даде един свестен пас, да не говорим за извеждащо подаване. Хафове играят централните ни защитници и левия бек, а централни защитници играят играчи които уж са халфове. При тази липса на качествени халфове Вутов и Цонев трябваше да са се наложили, но като гледам и те с нищо не са показало досега, че са с нещо повече.

Последните креативни играчи, които играха с успех в Левски бяха Тасевски и Кривия. Но най-лошото е, че след всяка следваща селекция недоразумения като Марсиньо и Михелич изглеждат като Меси и Роналдо в сравнение с новите издънки...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 дек 2013 20:00

Кашчей написа:
zlatan написа:кашчей ами сега как го гледаш тбора бе брат 10 тренера 1000 футболисти и не ще и не ще,е кой да е.а маму е виновен тогава аз и злобул ли.

Определено не сте вие, но със сигурност има и фенове виновни.
Въпросът ми беше друг обаче:как виждате тази любима В група? По какъв начин "Левски" може да започне от нея? Върху този въпрос дали се е замислил Злобул, защото ми се струва, че не е :roll:

Преди време (сигурно 4-5 години) , написах , че с тези хора начело , Левски ще е "мъртъв" отбор . И понеже всички знаем , кои са виновниците , затова и трябва да се реагира по някакъв начин . Защо казвам В-група ли ? , ама много просто . Тара в момента трупа или вече е натрупал достатъчно заеми на Левски
към соебе си или кръга от хора с които "играе" , което прави отбора изключително скъп за който и да е кандидат -купувач.
В този ред на мисли , единствения вариант остава клуба да започне от В-група , без тези мафиоти начело . За това обаче се иска първо организиран натиск от нас феновете (нещо подобно на това което направиха феновете на Ботев) . Друго спасение за този клуб няма .

ПС: Идентичността на този клуб се размива с неимоверно бързи темпове. От 20 платени фена станаха 40 ...тези 40 ще облъчат още 40 (просто пример).
Жалкото е , че повечето започнаха да споделят представите на тия с 15-те бона .Та тия момчета изобщо нямат представа или са много далче от идеята -Левски .
Вместо смазане на противника , ние си мерим онези работи , кой ше изкара по красиви балончета и знаменца .Трагедия . ....И после ние сме Левски .
Сигурно Гунди, Сираков , Ники Илиев и т.н са играли само докато е имало хореография .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”