18-годишен сенегалец дойде на проби в Левски
18-годишният сенегалски футболист Пап Абдулай Фал пристигна на Летище София за проби в Левски. Младокът е играл досега в четвъртодивизионен италиански клуб.
„През декември месец ще навърша 19-години. Играя като нападател еднакво добре отдясно, отляво и в центъра на атаката. Идвам на проби в Левски и ако те се окажат успешни ще остана в отбора. За Левски знам, че е най-титулувания и популярен клуб в България”, заяви за Гонг на Летище София младият сенегалец.
Тази вечер нападателят ще се присъедини към лагера на Левски в Правец. Абдулай Фал няма европейско гражданство, което означава, че ще заеме мястото на чужденец тима на „сините”.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- milen.hristov
- Контакти:
ehh написа:Е, моля ви се, тази фотографка си е чиста провокация![]()
http://gong.bg/uploads/photos_more/2011 ... _21383.jpg
лилиии майкоооооо
- milen.hristov
- Контакти:
turbogena написа:18-годишен сенегалец дойде на проби в Левски
18-годишният сенегалски футболист Пап Абдулай Фал пристигна на Летище София за проби в Левски. Младокът е играл досега в четвъртодивизионен италиански клуб.
„През декември месец ще навърша 19-години. Играя като нападател еднакво добре отдясно, отляво и в центъра на атаката. Идвам на проби в Левски и ако те се окажат успешни ще остана в отбора. За Левски знам, че е най-титулувания и популярен клуб в България”, заяви за Гонг на Летище София младият сенегалец.
Тази вечер нападателят ще се присъедини към лагера на Левски в Правец. Абдулай Фал няма европейско гражданство, което означава, че ще заеме мястото на чужденец тима на „сините”.
Младокът е играл досега в четвъртодивизионен италиански клуб.;Абдулай Фал няма европейско гражданство, което означава, че ще заеме мястото на чужденец тима на „сините”.
Да ме извинява Гонзо ,но този път нацели греда.С какво мисли,че ще го впечатли този не знам.
Е, Иса не показа нищо особено и логично бе освободен ... Успех му желая в Турция... Ама пък от'де да знае човек дали няма да му потръгне на момчето точно там 
Какво значи "нацели греда"
Разбирам да е подписал договор... ама все пак момчето е на проби... ако покаже нещо тогава ЕВЕНТУАЛНО ще подпише... Нека го пробват момчето в тренировъчния процес... макар, че и аз съм скептично настроен към него 
-
Blue_Girl
- Контакти:
milen.hristov написа:turbogena написа:18-годишен сенегалец дойде на проби в Левски
Младокът е играл досега в четвъртодивизионен италиански клуб.;Абдулай Фал няма европейско гражданство, което означава, че ще заеме мястото на чужденец тима на „сините”.
Да ме извинява Гонзо ,но този път нацели греда.С какво мисли,че ще го впечатли този не знам.
За това идва на проби и ще го види в действителност, какво може.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Бе от четвъртодивизионен италиански клуб, колко да може? Те тия от Серие Б дето дойдоха в ЦСКА не могат да си вържат обувките, ние от по-надолу ще взимаме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- milen.hristov
- Контакти:
TodorT написа:Е, Иса не показа нищо особено и логично бе освободен ... Успех му желая в Турция... Ама пък от'де да знае човек дали няма да му потръгне на момчето точно там
Точно това имах предвид,че за мен е губене на време въобще а бъде гледан
- milen.hristov
- Контакти:
Blue_Girl написа:milen.hristov написа:turbogena написа:18-годишен сенегалец дойде на проби в Левски
За това идва на проби и ще го види в действителност, какво може.
Играч от 4 дивизия в което ида е първенство може точно толкова колкото и аз
- milen.hristov
- Контакти:
rhaegar написа:Бе от четвъртодивизионен италиански клуб, колко да може? Те тия от Серие Б дето дойдоха в ЦСКА не могат да си вържат обувките, ние от по-надолу ще взимаме.
Мисля,че помниш и едни в Ботев италианци