Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 27 ное 2013 14:23

Bombardier написа:
blue atak написа:
Laetitia написа:
blue atak написа:Спортният директор на "Левски" Христо Йовов и главният селекционер на клуба Дончо Донев ще заминат "на лов" за нови попълнения във Франция. Двамата са планирали да отпътуват в петък.
Намирисва ми на визита от типа "Гъз път да види". :mrgreen:

Хем да видат играчи хем да се разходат ;) да но да не са като бру някои куци коне ;) :) може да искарат по някое евро накрая да земат нещо добро :) ;) ;) знае ли се

http://topsport.ibox.bg/news/id_509997763...това не се връзва с екскурзията им

Ще го "завържем"!Не си мъчи мозъчето...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 ное 2013 14:41

blue atak написа:Спортният директор на "Левски" Христо Йовов и главният селекционер на клуба Дончо Донев ще заминат "на лов" за нови попълнения във Франция. Двамата са планирали да отпътуват в петък.

Там те ще следят изявите на футболисти, които са им предложени от халфа Ларсен Туре. Той има добри познанства в местното първенство, като дори призна, че са го накарали да следи развитието на Антонио Вутов.

Обект на интерес за "Левски" с играчи от Лига 2. На "Герена" се ослушват за попълнения на всички позиции, като изглежда приоритет пак ще бъде пазаруване като за без пари, иначе казано - футболисти с изтичащи договори, които ще бъдат свободни агенти.

Визитата на Йовов и Донев във Франция почти сигурно означава, че те няма да могат да присъстват на гостуването на тима на Черно море във Варна.

:shock: Навярно братовчед му,другия такъв и зет му ;) !
Много несериозно и непрофесионално!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 27 ное 2013 15:00

BRF написа:

Там те ще следят изявите на футболисти, които са им предложени от халфа Ларсен Туре. Той има добри познанства в местното първенство, като дори призна, че са го накарали да следи развитието на Антонио Вутов.

Обект на интерес за "Левски" с играчи от Лига 2. На "Герена" се ослушват за попълнения на всички позиции, като изглежда приоритет пак ще бъде пазаруване като за без пари, иначе казано - футболисти с изтичащи договори, които ще бъдат свободни агенти.

Визитата на Йовов и Донев във Франция почти сигурно означава, че те няма да могат да присъстват на гостуването на тима на Черно море във Варна.

:shock: Навярно братовчед му,другия такъв и зет му ;) !
Много несериозно и непрофесионално!

гледаи си кочината и не се занимаваи с левски ;) :evil:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 ное 2013 15:03

Може да залагате смело на единица за Левски срещу ЦСКА в реванша за купата

Изображение

metodito написа:
Гришата по-скоро би се самоубил ритуално, отколкото да ни продаде играч. От Ловеч и куче (на мястото на Гери ) не можем да си вземем.

То парите няма значение откъде са, но за Ваюши повече от 500 000 евро и малкия за 200 000 ще е абсурдно. Видяхме го на Герена албанеца... Остави, че трябваше да получи червен картон ми и нашите го хванаха много лесно. А за защитник и то неопитен...200К и си стискаме ръцете с Гришата.

Иначе, ако ги поиска ЦСКА е ясно, че Ганчев до София ще ги носи и без пари ще им ги даде.... :evil:

Славчев ни не трябва. Като порасне...

Ние си ценим футболистите и за това цените са им такива, така че ако някой ви харесва процедурата я знаете, като се сетя за Вутов, какви са дитирамби са, то ако имате футболист, като Славчев не ми се мисли, какво ще е.
Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 ное 2013 15:33

PFC Litex написа:Може да залагате смело на единица за Левски срещу ЦСКА в реванша за купата

Изображение

metodito написа:
Гришата по-скоро би се самоубил ритуално, отколкото да ни продаде играч. От Ловеч и куче (на мястото на Гери ) не можем да си вземем.

То парите няма значение откъде са, но за Ваюши повече от 500 000 евро и малкия за 200 000 ще е абсурдно. Видяхме го на Герена албанеца... Остави, че трябваше да получи червен картон ми и нашите го хванаха много лесно. А за защитник и то неопитен...200К и си стискаме ръцете с Гришата.

Иначе, ако ги поиска ЦСКА е ясно, че Ганчев до София ще ги носи и без пари ще им ги даде.... :evil:

Славчев ни не трябва. Като порасне...

Ние си ценим футболистите и за това цените са им такива, така че ако някой ви харесва процедурата я знаете, като се сетя за Вутов, какви са дитирамби са, то ако имате футболист, като Славчев не ми се мисли, какво ще е.

Видяхме го оня ден какъв неземен футболист е. Благодаря, дръжте си го или си го продавайте където искате по ваш избор! За Левски не става! Сред тези куци коне, които в момента са в Левски, се загуби и докато беше на терена разхождаше само фланелката, а какво оставаше да играе срещу добри футболисти. Поредната надувка на ГГ медии и журналисти.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 ное 2013 15:36

Ама за разлика от земния футболист Бру, може да центрира точно, да задържа топката и има хубав и точен удар от далеч. А и едва ли прибира по 15-20к евро заплата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Гонзо в календара,незабавно!

Мнениеот abiati » 27 ное 2013 15:53

Колеги дайте по един глас за това незабавно Гонзо да бъде поставен в календара с легендите ни, срам ме е, че не е там, та той здравето и сърцето си остави на Герена... ако се съберем повече хора, може да го оформим в нещо като открито писмо към факторите в клуба.. макар, че те ако се уважават би трябвало чат-пат да поглеждат към този форум (за мен най-добрия за феновете)!!!
ГОНЗО, ЖИВАТА СИНЯ ЛЕГЕНДА!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Гонзо в календара,незабавно!

Мнениеот storm » 27 ное 2013 15:56

Така си е !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 27 ное 2013 15:56

Не само Гонзо. Сираков, Аладжов, Емо Спасов, Павел Панов, та дори и Кайзера ако щете!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 27 ное 2013 15:57

Тия неща, много добре знаеш, че не се решават от нас :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Левски”