Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 15 сеп 2021 19:01

Различни времена, различни стилове на играта и редица още неща. До сега не съм чул Камбуров да каже "Аз съм по-добър от Петър Жеков". Камбуров просто подобри рекорда, какво толкова е станало, че е тоя рев не зная.
Дори днес тези напъни на Жеков изглеждат леко несериозни, но като се сетя и той за няколко сребърника как си врътна мнението го разбирам напълно.
Последна промяна от Dust на 15 сеп 2021 19:07, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 сеп 2021 19:06

Dust написа:Различни времена, различни стилове на играта и редица още неща. До сеха не съм чул Камбуров да каже "Аз съм по-добър от Петър Жеков". Камбуров просто подобри рекорда, какво толкова е станало, че е тоя рев не зная.
Дори днес тези напъни на Жеков изглеждат леко несериозни, но като се сетя и той за няколко сребърника как си врътна мнението го разбирам напълно.

Няма рев, а оценка. Плюс, че при всеки гол на Камбура маса журналя изчисляваха колко гола е вкарал общо, колко му остават да подобри рекорда и така нататък. Подготовката беше все едно ще коронясват новия крал. А като вкара онзи забавен гол, с който официално изпревари Жеката бяха едни аплаузи, едно преклонение... А Камбура няма ни един гол за националния, не че не е бил канен, има цели 15 участия и нула голове.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 сеп 2021 19:07

Dust написа:Различни времена, различни стилове на играта и редица още неща. До сеха не съм чул Камбуров да каже "Аз съм по-добър от Петър Жеков". Камбуров просто подобри рекорда, какво толкова е станало, че е тоя рев не зная.

Все едно Пеле и Марио Жардел. Онзи беше терминатор в Португалия, но никога не го викаха в нациоанлния на Бразилия!
Изображение

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 15 сеп 2021 19:09

Купих си билети за следващите два мача с двете цска, добре че има дата на тях, за да не се объркам с кой билет на кой мач да отида. :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2021 19:09

На журналистите това им е работа, те това работят и търсят актуални неща, които да продават на читателите.
Ето сега горещо актуално е Ковид 19, след време, когато този вирус бъде преборен никой няма и дума да обелва за него.
Обаче, това че някой му е кофти, че Камбуров е подобрил рекорда и четейки всеки ден за същото към момента, си е абсолютно негов проблем.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 сеп 2021 19:22

Dust написа:На журналистите това им е работа, те това работят и търсят актуални неща, които да продават на читателите.
Ето сега горещо актуално е Ковид 19, след време, когато този вирус бъде преборен никой няма и дума да обелва за него.
Обаче, това че някой му е кофти, че Камбуров е подобрил рекорда и четейки всеки ден за същото към момента, си е абсолютно негов проблем.

Съвсем не ми е кофти, че Камбура е подобрил рекорда на Жеката (всъщност, май още не го е подобрил). Направи впечатление тенденциозността на журналята, които един път не споменаха някои други постижения на Пиер Жеко, до които Камбура даже не се е докосвал и на сън.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2021 19:27

Като те прочете човек начина по който дискутираш идеално си личи менталното ти състояние.
Аз дори и забравих вече, че Камбуров е станал голмайстор номер 1.
Не всички могат да бъдат с постиженията на Петър Жеков, но и не всички могат да бъдат с постижението на Камбуров.
Все пак футбола няма да свърши днес, така че пътят за подобравяне на всякакви рекорди е отворен пред всеки един заниамващ се професионално с футбол.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 сеп 2021 19:35

Dust написа:Като те прочете човек начина по който дискутираш идеално си личи менталното ти състояние.
Аз дори и забравих вече, че Камбуров е станал голмайстор номер 1.
Не всички могат да бъдат с постиженията на Петър Жеков, но и не всички могат да бъдат с постижението на Камбуров.
Все пак футбола няма да свърши днес, така че пътят за подобравяне на всякакви рекорди е отворен пред всички един заниамващ се професионално с футбол.

Твоето ментално състояние е да си против всичко и всички, които имат нещо общо с ЦСКА. Предварително знам какво ще напишеш. Прочетен вестник си.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 сеп 2021 19:40

Не, нищо не знаеш, както и великия Жеков на моменти не знае, от кой отбор е https://forum.gong.bg/viewtopic.php?t=48393

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 15 сеп 2021 20:14

Аз му се чудя как ги смята тези голове
Може ли да прибави към някое число още осем! :)
Осемте гола от Димитровград му са прибавени. Що се излага?

Години----------Отбор ---М------Голове
1962 – 1963----Химик---25-------8
1963 – 1968----Берое---141---101
1968 – 1975----ЦСКА---167----144
----------------------------------------------
Общо:-----------------------------253
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”