Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Анкета: Трябва ли Гонзо да бъде уволнен от Левски?

Мнениеот Neron » 21 дек 2011 18:34

Да.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 21 дек 2011 18:48

donpacko написа:За Ники Илиев,не разбарахте ли,че не може да се занимава със тая игра.Във няколко теми за него пиша,че има порок на сърцето и трябва да си пази здравето.Нищо,че това е единствения наш треньор завършил школата във Коверчано Италия,но няма да имаме възможност да се насладим някога на неговата работа.

аууу ужас.. въобще незнаех.. мислех си ,че не иска да се занимава с Левски заради мустакатия ... винаги е бил пич и е казвал грешките му в очите...както и грешките на треньорите и ръководството .. без значение дали е говорил за Сираков , Мъри или Гонзо..... Жалко наистина ,че този истински специалист няма да може да практикува тази професия :( Дано поне се сещат по често да го канят в студия преди и след мач...
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 21 дек 2011 18:52

човека по обяснените от колегите причини не може да е Ники Илиев, за мен човека за баш шеф е Иво Ивков ама няма да се навие да напусне УЕФА

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 21 дек 2011 18:56

Сафрон,той може да се занимава не е проблем,но здравето е преди всичко и сам той си преценява.Тогава като го слушах по Ринга ми се доплака.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 21 дек 2011 19:13

donpacko написа:Сафрон,той може да се занимава не е проблем,но здравето е преди всичко и сам той си преценява.Тогава като го слушах по Ринга ми се доплака.

[offtopic]не съм могъл да го гледам тогава.. сигурно и на мене щеше да ми се доплаче.. изпитвам страшно голям респект към този мъж... когато сме го гледали в студията .. баща ми винаги ми е говорил , колко голям човек преди всичко.. и след това колко голям футболист е бил .. винаги съм си мечтал да доиде в Левски.. умен , приветлив м скромен... тои има всички положителни качества на ръководителите , които ни бяха до тук ..Сираков , Боримиров , Гонзо + още 5 пъти по толкова... но наи хубавото е ,че няма техните отрицателни !! много ме е яд и ми е кофти.. но кво да се прави.. здравето преди всичко![/offtopic]
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 дек 2011 19:20

saffron написа:п.с. Ако може някои да ми обясни как да направя темата с приложение за гласуване ще съм му благодарен!

Нямаш права да прилагаш анкети към темите, тоест не си модератор, но надали е особено трудно да станеш такъв :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 дек 2011 19:27

Според мен-не! Но дали трябва да бъде освободен от сегашните си функции или поне да назначат още някой човек покрай него - по-скоро да!
Но той не трябва да е аут от клуба. Особено, в момент, когато се спрягат имената на юноши на ЦСКА, и хора свързващи се с Локо, неизвестни руснаци и т.н.
Най-малкото, той ще е "мост" между феновете и тези хора, които не се приемат без резерви (особено Шишков).
Не мисля, че ще се справи по-зле от Хаздай начело на школата... което всъщност не е много, де, тъй като Хаздай не виждам да предлага на мъжкият отбор момчета, има силни слухове за корупция и въобще заема
много силен пост, а не прави нищо.
За Гонзо едно съм уверен - той на синята идея няма да плюе, да взима рушвети и после да ни разнасят като... как видиш ли в школата на "Левски" без кинти не може да те изберат.
Така че НЕ!, той е част от този клуб и се надявам за дълго да бъде така.
Но да, функциите му е добре да бъдат променени.
Но относно Тонев, не мисля, че Тонев е нещо много повече от Георги като организатор.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 21 дек 2011 19:40

Много правилно разсъждава колегата Матондо . Аз ще бъда още по остър какво искате от Гонзо , бе ? Ама скандирахте името му до вчера а ? Истински Левскар истинска Легенда. Сега локомотивци , чорбари , слависти и други келемета ще ни управляват , същото се отнася за ей богу Боратков заклет ботевист и/или цеденевист все тая. Гонзо нито си сваля гащите пред Левски , като Наско нито е играл за друг отбор като иначе най-големият талант Гибона и т.н. Ех пуста му завист българска. Оставете Гонзо намира той може,има желание , ще се научи , ще греши , но ще си остане икона за нас истинските Левскари.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 дек 2011 19:46

Не виждам от отговорилите положително, някой да се е обосновал защо трябва да бъде УВОЛНЕН ОТ КЛУБА??? Не да бъде махнат от длъжността си просто, а натирен като...
Защо?

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 21 дек 2011 19:46

Като футболист Г.Иванов-Гонзо заслужава уважение-въпреки липсата на особени футболни качества,благодарение на хъса и мъжеството си той успя да впише името си в историята на ЛЕВСКИ!Но за да бъдеш ръководител в най-великия български клуб е нужно много,много повече!В ЛЕВСКИ той има бъдеще единствено на трибуната.

Върни се в “Левски”