Това, орандЖевите, наистиан сте велики в заравянето на главата в пясъка, обаче все забравяте, че дупето ви стърчи в поза Г (сигурно оттам идва и името на сектора). Значи задава ви се конкретен въпрос - като как се пънете да сте приемник на Цска, като емблемата не е купена от вас, а от един безработен кюстендилски селтак с фирма на 2 дни, но вие почвате дитирамбите за хапчета, Цоли, Динамото и прочие дивотии на внука на сталин и петко суроватката. На това му се вика говорене ад хоминем (това си го цъкнете в гугъля кво значи) - нямаш аргументи, затова почваш с обидите.
Така и не разбрахте, че като си убихте отбора, паднахте в очите на всички. Преди това, дори в очите на немалка част от левскарите бяхте полусимпатични с борбата си да се спасите, с подкрепата на отбора си във В група и т.н. Благодарете се на огромния късмет на чича ви митко, че той отиде ли си, връщането в Ловеч е въпрос само на дни, дори не на месеци. Щото без уникален късмет щяхте да отпаднете още от разните прибалтийци в предишните години и тази, или от онези от Малта миналата година, или от Бате-то, ако не беше ковид идиотията и т.н. да не говорим как трябваше да отпаднете още от Септември за купата през 2015, когато не им дадоха кристална дузпа в 95-тата, а вие, с оригиналния отбор, вкарахте в следващата атака. Това е - късметът ще свърши съвсем скоро, щото и чичо митко е на годинки вече, а оттам до небието е само една крачка. Но пък вие имате опит - ще сложите запетайка и сте готови

Апропо, винаги ме е интересувало, какво означава абревиатурата ЦСКА. За Тире София знам - опит да прикриете селския си произход, но за ЦСКА ме вълнува. И що си викате "армейци"? Не съм чел нашата армия, при победите си при Одрин, Булаир, Тутракан, Дойран и т.н. да е била съставена от 90% афроафриканци, но може и да бъркам? А още по-малко пък родната армия би позволила обличането на генералска униформа на архиврага ни - сърбето, както направи шепа "армейци" с един "генерал" плешич...
Абе "винаги верни", "чест" и прочие нищо незначещи за посещаващите руината в градината с жълъдите "фенове"