И аз не съм фен на Гонзо и достатъчно съм го критикувал. Съгласен съм, че му липсва такт, праволинеен е, слаб тактик и т.н. Но за транферите явно има усет. С толкова малко пари които са му отпуснати за селекция се справя повече от добре. Личното ми мнение е, че за треньор на Левски трябва да бъде назначен Едуард Ераносян (при положение, че му е изтекло наказанието).
Че му липсва такт му е положителна черта. Трябва да си и малко пън, ако искаш да успееш. За слаб тактик не знам, но е страхотен мотиватор. А някой помни ли, че под негово управление (когато пое разбитата команда на Ратко) как заигра отбора?
Аз продължавам да твърдя, че не той е бил тренер вместо Ратко и Ясен. Някой знаел, казал му го Ясен... ала-бала!!! Ясен не е лош треньор, но е треньор не за отбор, който всяка година гони титла, Купа и добро евро-участие. Ясен е примерно за отбор - средняк, който да изкачи до евроучастие например. Има примери как такива треньори избухват веднъж в кариерата си и печелят даже международен турнир. Но... при нас не се чака. А и не знам дали бе наясно какво точно иска. Като човек ми изглеждаше свестен човек, Яската.
За Ратко какво може да се каже?! Най-показателно бе последната му пресконференция, когато си изми ръцете като каза, че му пречели и такива глупости.
Брех, Ратко! За 10 години - 9 клуба. Да ти пречат, да ти пречат...колко па толкова да ти пречат. С Ясен следващата година можеше и шампиони да станем. Кой знае? С Ратко, ако бе останал до края на контракта си, футболистите на "Левски" щяха да гледат Лига Европа по телевизията.