Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 24 юни 2011 00:09

И аз не съм фен на Гонзо и достатъчно съм го критикувал. Съгласен съм, че му липсва такт, праволинеен е, слаб тактик и т.н. Но за транферите явно има усет. С толкова малко пари които са му отпуснати за селекция се справя повече от добре. Личното ми мнение е, че за треньор на Левски трябва да бъде назначен Едуард Ераносян (при положение, че му е изтекло наказанието).

Че му липсва такт му е положителна черта. Трябва да си и малко пън, ако искаш да успееш. За слаб тактик не знам, но е страхотен мотиватор. А някой помни ли, че под негово управление (когато пое разбитата команда на Ратко) как заигра отбора?
Аз продължавам да твърдя, че не той е бил тренер вместо Ратко и Ясен. Някой знаел, казал му го Ясен... ала-бала!!! Ясен не е лош треньор, но е треньор не за отбор, който всяка година гони титла, Купа и добро евро-участие. Ясен е примерно за отбор - средняк, който да изкачи до евроучастие например. Има примери как такива треньори избухват веднъж в кариерата си и печелят даже международен турнир. Но... при нас не се чака. А и не знам дали бе наясно какво точно иска. Като човек ми изглеждаше свестен човек, Яската.
За Ратко какво може да се каже?! Най-показателно бе последната му пресконференция, когато си изми ръцете като каза, че му пречели и такива глупости.
Брех, Ратко! За 10 години - 9 клуба. Да ти пречат, да ти пречат...колко па толкова да ти пречат. С Ясен следващата година можеше и шампиони да станем. Кой знае? С Ратко, ако бе останал до края на контракта си, футболистите на "Левски" щяха да гледат Лига Европа по телевизията.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 юни 2011 10:29

Синя легенда: Това е годината на Левски и Гонзо
24 юни 2011 09:22
"Сините ще спечелят титлата и Купата на България", отсече Павел Панов
Синята легенда Павел Панов призна, че очаква предстоящия футболен сезон с оптимизъм относно представянето на Левски. Според Панов, това е годината на "сините", които имат голям шанс да триумфират с титлата и Купата под ръководството на Георги Иванов.

Светилото добави, че направената селекция е добра и Гонзо е направил всичко възможно, за да привлече най-добрите играчи от вътрешното първенство.

"Не искам да прибързвам с изводите, преди да е започнало първенството, но имам чувството, че това ще е годината на Левски и Георги Иванов. Познавам много добре Гонзо и затова съм оптимист, тъй като никога не се отказва и се бори до последно", коментира Панов.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 24 юни 2011 10:49

would написа:Дарко Тасевски е един от любимците ми в Левски, но очевидно е изгубил мотивация да играе за сините, дано Гонзо го продаде до края на трансферния прозорец за добра сума. Четох, че има интерес от Цървена Звезда, но засега няма нищо официално.

По кое съдиш, че е изгубил мотивация да играе за ЛЕВСКИ ?! :roll:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 юни 2011 10:55

milen.hristov написа:Синя легенда: Това е годината на Левски и Гонзо
Синята легенда Павел Панов призна, че очаква предстоящия футболен сезон с оптимизъм относно представянето на Левски. Според Панов, това е годината на "сините", които имат голям шанс да триумфират с титлата и Купата под ръководството на Георги Иванов.

Светилото добави, че направената селекция е добра и Гонзо е направил всичко възможно, за да привлече най-добрите играчи от вътрешното първенство.

"Не искам да прибързвам с изводите, преди да е започнало първенството, но имам чувството, че това ще е годината на Левски и Георги Иванов. Познавам много добре Гонзо и затова съм оптимист, тъй като никога не се отказва и се бори до последно", коментира Панов.

Надъха ме Павката Панов. :) И аз чакам с нетърпение да започват контролите на нашите любимци... Дано станем шампиони, но и да не станем - качествен футбол искам от нашите момчета и Гонзо!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 11:00

milen.hristov написа:Синя легенда: Това е годината на Левски и Гонзо

Дано Панов да се окаже прав!
Всички това искаме, от нашият любим тим.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юни 2011 12:15

Ами така се прави, легендите трябва да надъхват отбора, не да се заяждат със собственика по медиите. Не казвам, че трябва всички да са послушковци и да не казват лоша дума, но в такива моменти трябва да сме сплотени. И да дадем шанс на този отбор да покаже какво може.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 юни 2011 12:26

rhaegar написа:Ами така се прави, легендите трябва да надъхват отбора, не да се заяждат със собственика по медиите. Не казвам, че трябва всички да са послушковци и да не казват лоша дума, но в такива моменти трябва да сме сплотени. И да дадем шанс на този отбор да покаже какво може.

Същото се отнася и за нас феновете!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Левски продаде Исмаил Иса в Турция

Мнениеот vladitol » 24 юни 2011 13:59

Треньорът на "сините" Георги Иванов потвърди новината, като обяви, че играчът вече е напуснал лагера в Правец и се очаква още днес сделката да стане факт. Причина за раздялата с Иса е идването на холандския нападател Сьорд Арс , твърди "Гонг".
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Левски продаде Исмаил Иса в Турция

Мнениеот UltraBlue » 24 юни 2011 14:02

vladitol написа:
Треньорът на "сините" Георги Иванов потвърди новината, като обяви, че играчът вече е напуснал лагера в Правец и се очаква още днес сделката да стане факт. Причина за раздялата с Иса е идването на холандския нападател Сьорд Арс , твърди "Гонг".

А и Гонзо каза, че ще се вземе на проби сенегалски нападател. Ако се привлече такъв то за Иса няма да има много възможности за изява... дано му провърви в Турция, въпреки че аз съм скептично настроен 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Левски”