Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: декларация на НФК на Левски
Не съм част от фен клуба, не ги харесвам особено, но съм съгласен с декларацията. Да се изправим и да продължим напред. А, какво друго.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Re: Срамна декларация на НФК на Левски
Captain Stottlemeyer написа:svence написа:...А явно на бившите защитници на Берое им е писано да са неудачниците в най-важните мачове!
Нека да не обвиняваме Везалов. Момчето дълго време беше контузено, повече от ясно е (дори на футболни лаици като мен), че централните ни защитници не са сработени. Иво Иванов още не беше влязъл в мача, автоголът му беше случайност с вероятност да се случи 1:1000, ако не и по-малка.
Много по-големи защитници от тях (Иван Вуцов) и не само защитници (Любо Пенев) са си вкарвали красиви автоголове в не по-малко важни мачове (СП и ЕП). Същото важи и за снежинката с плитката от "Лудогорец" (Бургзорг или нещо такова) преди една седмица.![]()
Това са само 3 примера, а в родното първенство те са стотици, да не говорим за големите първенства. Автоголовете са част от играта - понякога те кефят, понякога много боли. Това е положението.
На тези половината които изброяваш автоголовете бяха нещастни рикошети.Докато Везалов я заби право във вратата при положение че до него има съотборник който също може да изчисти.
Можеш да риташ нагоре,напред или на страни а той право във вратата.Честно вчера не го мислех но колкото повече гледам повторенията толкова по-съмнителен ми става.
- neverbackdown
- Контакти:
Re: Само феновете на "Левски" заслужаваха титлата!
1912plovdiv написа:Сега пускайте старата декларация
Призовавам всички мишки , които се бяха скрили в дупките си преди мача със Славия пак да си влизат в собствените форуми и да си коментират отборчетата...
- neverbackdown
- Контакти:
1982 написа:Левски е мазният и хлъзгав продукт, символ на всяка власт. Така, че не ми пиши за Политбюро, ти, фенче на отбора на Държавна Сигурност. Да ти напомням ли, че и днес начело са ви Агент Тара, Агент Николай и Агент Борил ??!
Ти си болен мозък.Не ни говори за власт и т.н. всички знаем кой отбор е създаден по указ и пример от Москва.Години наред е наливано всичко в цецка за да може да е конкурентна на западните отбори...Какво ни говориш за власт , а мишок.Ходи си в дупката където се беше скрил преди тоя мач
Истината е много простичка. Два отбора купуваха съдии на ПОРАЗИЯ!!!! На единият му се наложи да купува МНОГО ПОВЕЧЕ МАЧОВЕ, ЗАЩОТО Е МНОООГО ПО СЛАБ!!!! ПО-ДОБРИЯТ ОТБОР СПОРЕД 100% ОТ ПУБЛИКАТА В БЪЛГАРИЯ(С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТАЗИ НА"ОТБОРА НА НАРОДА"), УСПЯ ДА ПЛАТИ ПОВЕЧЕ И В ПО-ТОЧНИЯ МОМЕНТ, И ЗАСЛУЖЕНО, ЗА РАДОСТ НА УГНЕТЕНИТЕ ФЕНОВЕ, СПЕЧЕЛИ ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА!!!! КАТО ДОБАВЯ И ГЕНИАЛНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ НА НАЙ-СМЕШНОТО РЪКОВОДСТВО В ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛА ПО СВЕТА, СМЕЛО МОГА ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ ЕДВА ЛИ ИМА ПО-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ПРЕКРАСНИЯ ФИНАЛ НА СЕЗОН 2012-2013!!!!
П.П. НИЩО НЕ ОПРАВДАВА СЛАВИЯ И ЦСКА!!!!! ЕДНИТЕ ДОКАЗАХА СЕБЕ СИ(ПАРИ,ПАРИ И ПАК ПАРИ), А ДРУГИТЕ ЗАЗДРАВИХА ПОЗИЦИИТЕ СИ В ИЗПЪЛКОМА!!!! ДЕКЛАРАЦИИТЕ, НЕ СА ЛОША ИЗЯВА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ, НО ТРЯБВА ДА СА НАПИСАНИ НА ТРЕЗВА ГЛАВА, БЕЗ СУПЕРЛАТИВИ И ДА ИМА И ЕЛЕМЕНТ НА ИСТИНА В ТЯХ!!!! КАРАЙ ДА Е ВЕСЕЛО!!!:)))))))))))))
П.П. НИЩО НЕ ОПРАВДАВА СЛАВИЯ И ЦСКА!!!!! ЕДНИТЕ ДОКАЗАХА СЕБЕ СИ(ПАРИ,ПАРИ И ПАК ПАРИ), А ДРУГИТЕ ЗАЗДРАВИХА ПОЗИЦИИТЕ СИ В ИЗПЪЛКОМА!!!! ДЕКЛАРАЦИИТЕ, НЕ СА ЛОША ИЗЯВА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ, НО ТРЯБВА ДА СА НАПИСАНИ НА ТРЕЗВА ГЛАВА, БЕЗ СУПЕРЛАТИВИ И ДА ИМА И ЕЛЕМЕНТ НА ИСТИНА В ТЯХ!!!! КАРАЙ ДА Е ВЕСЕЛО!!!:)))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
gzagorov на 26 Май 2013 13:44
Срамно е, че масово хората са изродени, мисленето им е всичко друго, но не и нормално. Как може да караш някого да го е срам от честно изгубена спортна битка? Да го наричаш идиот, след като е загубил в мач, където винаги има победители и губещи. Игра е, спорт е, топката е от "женски род" (някои от футболистите също, но това вече е друга тема). Кое точно е срамното?
Аз знам кое е срамното. Срамно е да играеш приятелски мачове в последните кръгове, да тръбиш че всъщност противникът ти го прави, а накрая да бъдеш разкрит, било то и в последната минута. Срамно е да не играеш феърплей докрай. Срамно е да копаеш гробове на собствения си стадион. Срамно е шампионът на България да има агитка от всичко на всичко 16 човека по време на който и да е мач, дори и на Антарктида да е. Срамно е да тръбиш наред как противника ти урежда мачове/първенства без да имаш доказателства. Срамно е да се срамуваш от собствената си родина, (която надявам се е) България, само заради един мач, пък бил той и загубен с тежък резултат. Срамно е да търсиш всякакви начини да препънеш, унижиш, омаловажиш каквито и да е успехи на тези около теб, само защото ти не можеш да постигнеш такива. Срамно е да злобееш.
Има още много неща, за които може да ни е срам. Но от този саморазрушителен манталитет на българина мен най-много ме е срам.
А иначе, честитя титлата на "Лудогорец"! Не съм сигурен дали я заслужаваха, както не съм сигурен дали "Левски" я заслужаваха. Най-добре щеше тази година да няма шампион, но такъв вариант не съществува, за щастие. Така или иначе титлата и купата са "зелени", хубаво е, когато в българския футбол има разнообразни шарки през различните години.
Нека сега всички пожелаем успех на ВСИЧКИТЕ ни представители в евротурнирите! Дано стигнат възможно най-далеч, да спечелят колкото може повече точки и видят много свят, както се казва! От тук нататък всички трябва да сме от един отбор - този на България. Поне до началото на следващия шампионат.
+1
Не се ли усещате, че вече се излагате с тези декларации ?? Вие фенове ли сте, писатели ли, журналисти ... само за последната седмица издадохте 5-6 декларации - преди Лудогорец, след Лудогорец, за наркотиците, преди Славия, след Славия .... а за цяла пролет сигурно са общо към 50 ..... кажи-речи всеки ден декларации пускате ...
Отделен въпрос е и как сами си противоречите в тях понякога - в едни пишете, че играчите са клоуни, сиви мишки и да се разкарвали от Левски, че да не ги разкарате вие, в друга обяснявате, че били мъже, благодарите им .... някакъв пълен миш-маш.
Отделен въпрос е и как сами си противоречите в тях понякога - в едни пишете, че играчите са клоуни, сиви мишки и да се разкарвали от Левски, че да не ги разкарате вие, в друга обяснявате, че били мъже, благодарите им .... някакъв пълен миш-маш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Да, истината боли. Левски винаги е бил държавен отбор. Винаги държавата е обгрижвала ФК Левски като свое галено дете, и преди 1989-а, и след нея, това е факт. Неоспорим.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- damyanov1963
Ако Левски няма публика какво да кажем за тая на четирибуквието, която заряза отборчето си в най-тежкия момент, не стига това, а и гроб му изкопа!?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
Ibrik4iq на 26 Май 2013 14:23
каква шампионска титла, какви фенове ?! На милион и половина град имаме средна посещаемост под 7к хора на мач. Стара Загора са 150к и ходят по 5к. Истината е че сме пълни смешници и на терена и по трибуните. Изпортихме целия финансов, медиен, съдийски и административен комфорт, който имахме. Що за фенове са тези, които псуват противниковия вратар, че не е пуснал някой левашки гол и е пазил за честта си ?! Какви са тези фенове, които правят хореографи с пари от дрога и ДДС, дирижирани от дирижирани от малоумник като гугутката и изплълняващи поръчки на Таки? Феновете на трибуните са контролирани, услаждат им се съдийски аванти и мучат жално, всеки път когато погледнат истината в очите! Това не са фенове, това са някакви облъчени същества и марионетки, на които им се дават пари да играят ролята на фенове или да създават безчинства при нужда. Типично по комунистически пак вдигаме лозунги и се самообявяваме за нещо без капка покритие! На мен този сезон най-много ми харесаха феновете на Ботев и Берое
Аватар
Ibrik4iq Мнения: 64
Това че на тебе ти харесват най-много некви фенове си е лично твой проблем, който не засяга форума на Левски! Заври си зурлата в поникналите храсти на сектор Гей и си грухти и квичи там!
каква шампионска титла, какви фенове ?! На милион и половина град имаме средна посещаемост под 7к хора на мач. Стара Загора са 150к и ходят по 5к. Истината е че сме пълни смешници и на терена и по трибуните. Изпортихме целия финансов, медиен, съдийски и административен комфорт, който имахме. Що за фенове са тези, които псуват противниковия вратар, че не е пуснал някой левашки гол и е пазил за честта си ?! Какви са тези фенове, които правят хореографи с пари от дрога и ДДС, дирижирани от дирижирани от малоумник като гугутката и изплълняващи поръчки на Таки? Феновете на трибуните са контролирани, услаждат им се съдийски аванти и мучат жално, всеки път когато погледнат истината в очите! Това не са фенове, това са някакви облъчени същества и марионетки, на които им се дават пари да играят ролята на фенове или да създават безчинства при нужда. Типично по комунистически пак вдигаме лозунги и се самообявяваме за нещо без капка покритие! На мен този сезон най-много ми харесаха феновете на Ботев и Берое
Аватар
Ibrik4iq Мнения: 64
Това че на тебе ти харесват най-много некви фенове си е лично твой проблем, който не засяга форума на Левски! Заври си зурлата в поникналите храсти на сектор Гей и си грухти и квичи там!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч