Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 18 ное 2013 00:40

BadBoy написа:
ЕМИЛ написа:
BadBoy написа:
ЕМИЛ написа:Черно море - Левски 2

Лудогорец - Левски 2

Тези два мача ти гарантирам, че няма да са двойки, особено гостуването в Разград, казах ти да напишеш реални знаци, а не фенски.

Аз ти казвам ,че ще победим и си стоя зад думите . Сега ти направи класирането .

Моите прогнози са с Морето Х с Лудогорец 1, останалите са същите, при това положение сметни, какво ще се случи с точковата разлика.

Ти смятай ,понеже ти поде инициативата . Аз съм от Левски и ние бием докрай . Другите си правят сметките заради нас .

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 ное 2013 01:32

Ясно и ти си от тези дето си мислят, че футбола се върти около Левски.
Някой ти го каза тази вечер, не е важно, за какво излизаш, а с какво се прибираш.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 18 ное 2013 06:28

Преговорите по сделката между Левски и "Газпром" били към края си и договорът между двете страни е изяснен на 99%, пише "Меридиан Мач". Подписването му се очаква да стане факт до два месеца. "Газпром" ще стане генерален спонсор на тима и ще влага по 2,7 млн. евро годишно. Ако това се случи, то сините ще могат да се огледат на трансферния пазар през зимната пауза, тъй като в момента покрай строежа на новия сектор собственикът Тодор Батков е ограничил всички разходи.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=458426
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 18 ное 2013 10:10

Stanislav_Ivanov написа:
Преговорите по сделката между Левски и "Газпром" били към края си и договорът между двете страни е изяснен на 99%, пише "Меридиан Мач". Подписването му се очаква да стане факт до два месеца. "Газпром" ще стане генерален спонсор на тима и ще влага по 2,7 млн. евро годишно. Ако това се случи, то сините ще могат да се огледат на трансферния пазар през зимната пауза, тъй като в момента покрай строежа на новия сектор собственикът Тодор Батков е ограничил всички разходи.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=458426

И в ДБ и . има новината, източникът е ММ :mrgreen:
[offtopic]нямам[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 ное 2013 10:57

ЕМИЛ написа:
BadBoy написа:Емиле ето ти програмата на Левски и Лудогорец до края на годината, сори че дискутираме и за нея, но този мач с Ловеч е част от нея, а ти повдигна въпроса за Левски шампион.

Левски - Литекс
Лудогорец - Локо Пд

Черно море - Левски
Берое - Лудогорец

Лудогорец - Черно море
Левски - Любимец

Лудогорец - Левски

Нефтохимик - Лудогорец
Левски - Черноморец

Нефтохимик - Левски
Лудогорец - Локо Сф

Може да ми цитираш мнението във всекидневната за да не отклоняваме много темата тук, но постави по един реален знак на тези мачове и ще видиш, какво ще се случи с точките, изненади винаги може да има, за това ти казах по един реален знак.

Левски - Литекс 1
Лудогорец - Локо Пд 1

Черно море - Левски 2
Берое - Лудогорец X

Лудогорец - Черно море 1
Левски - Любимец 1

Лудогорец - Левски 2

Нефтохимик - Лудогорец 2
Левски - Черноморец 1

Нефтохимик - Левски 2
Лудогорец - Локо Сф 1

Аз тука виждам максимум 4 победи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 18 ное 2013 12:23

1.9.1.4 написа:За съжаление освен лицемер си и доста ограничен човек. Да оставим и настрана факта, че се изказваш тук като последна инстанция, но все пак има и други различни от твоето мнения. Което се оказва, че се мени през ден, но нищо, ти си "свободен" да изказваш мнението си тук, нищо че тържествено се отказа от това, но пък явно бързо-бързо разбра, че няма къде другаде да намериш поле за изява за "свободните" си мнения. Само така междудругото, как за 10 мача разбра че треньора Йоканович не става, а провалилия се навсякъде в последните години Мърльо (да, Мърльо) е успешен такъв? Защо по Йока почна да плюеш след 5-6 мача, а за Сухия напираш да му се даде шанс до края на сезона да се докаже? Защо за единия трябва време, а за другия не? Защо Мърльо да бъде оставен до края на сезона да наложи идеите си? Или на Йоканович време му не трябва? Защо е налице от теб този двоен стандарт те попитах и не получих смислен отговор. И няма да зле да проумееш, че и другите левскари си имаме собствено мнение и това, че то е различно от твоето не ги прави по-малко левскари или "събличащи" треньори, капиш? Нима вярно си толкова ограничен? Спирам дотук, просто не си струваш отделеното време. Тва хората тук са го разбрали още на другия ден след "сбогуването" ти.

Последните дни нямах компютър пред себе си и за това отговарям чак сега. По отношение на т.нар.форумно законодателство квалификации като"лицемер и ограничен човек" заслужават някаква санкция, но все пак модераторите знаят по-добре. На мен вече ми е налаган бан, за теб не знам, може би един модератор фен на Славия ще каже.При всички случаи ти не си този който ще ми дава оценка. Извън форумните правила това е обида и държа да се извиниш и то веднага. Още повече, че ти не си достигнал нивото ми та да ми даваш оценка. Аз за теб мога да я давам, но ще се въздържа. За сега. Мога да пиша каквото си искам, не съм длъжен винаги да имам едно и също мнение по еднакви въпроси защото обстоятелствата се променят. Не пиша като последна инстанция, а само това което мисля. Всеки има право да има различно от моето мнение и може да го напише. А аз мога да се съглася или не. Сега за треньорите. При Йоканович който толкова държеше да остане не играехме нищо и най-вероятно щяхме да се окажем във втората седмица. При Здравков когото не харесваш при всички случаи не играем по-лошо. Най малкото. Тогава защо да даваме луди пари за недоказано сръбско менте когато си имаме наш човек левскар който за много по-малко пари ще свърши същата работа и то ще я върши с мерак като истински левскар? Защото Тони Здравков може да не е най-великия треньор на света, но е левскар и винаги е готов да помогне на Левски с каквото може. И е правил компромиси като този инж. Гонзо да ползва неговата диплома в името на доброто на Левски. Що се отнася до т.нар. от теб Мърльо, то Станимир Стоилов е извел Левски на четвъртфинал в УЕФА и групите на ШЛ. И за сега няма друг не само в Левски. Който го направи да се обади. А пък прехваления от теб Йока може да го сънува поне. Та толкова за провалите, чакам извинение.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 ное 2013 12:37

СВОБОДЕН написа:При всички случаи ти не си този който ще ми дава оценка.

СВОБОДЕН написа:Мога да пиша каквото си искам

Наглееш!!!
1.9.1.4 и аз сме едно и също лице!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 18 ное 2013 13:15

terata написа:

Наглееш!!!

Ами ти знаеш ли колко ми пука кое лице си? Но понеже говориш за лицемерие, то какво по голямо от това да имаш повече от една регистрация и да се представяш с която ти е удобно. Ако са само две. Аз не съм се вглеждал особено, но явно е трябвало да направя. Щях да забележа еднаквите малоумни бръщолевения и заяждания и под двата псевдонима. А, ако не се извиниш, може да си имаш известна работа извън форума.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 ное 2013 13:18

Rivaldo, сърбят ме пръстите да дам прогнози за тези мачове :arrow:
Левски - Литекс
Лудогорец - Локо Пд

Черно море - Левски
Берое - Лудогорец

Лудогорец - Черно море
Левски - Любимец

Лудогорец - Левски

Нефтохимик - Лудогорец
Левски - Черноморец

Нефтохимик - Левски
Лудогорец - Локо Сф

:?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 ное 2013 13:39

СВОБОДЕН написа:
terata написа:

Наглееш!!!

Ами ти знаеш ли колко ми пука кое лице си? Но понеже говориш за лицемерие, то какво по голямо от това да имаш повече от една регистрация и да се представяш с която ти е удобно. Ако са само две. Аз не съм се вглеждал особено, но явно е трябвало да направя. Щях да забележа еднаквите малоумни бръщолевения и заяждания и под двата псевдонима. А, ако не се извиниш, може да си имаш известна работа извън форума.

Дали ти пука или не, ми е през дедовия. Близко до акъла е защо ти го казвам, но нищо. Драпаш от одеве за извинение, хубаво имаш моите извинения! Ето пред целия форум, тъй като очевидно си доста обидчива личност, щом се засягаш толкова много от форумни обиди. Не е проблем да се извиня за нещо, за което съм сбъркал, въпреки че в случая не съм много сигурен, дали го заслужаваш, но щом ще се почувстваш така "свободен"... интересно ми е обаче друго, аз ще получа ли такова от теб примерно за многобройните квалификации и обвинения, че видиш ли всъщност не съм "истински фен" на Левски щото съм плюел по Мъри и тем подобни глупости? Че съм от "качулатите" съблекли Петев понеже поддържам и оправдавам постъпката им? Едва ли. Хубаво е когато искаш от отсрещната страна да не прави квалификации за човек, който не познава, да се опитваш и ти да си налагаш същото, но...

Остани със здраве!

Върни се в “Левски”