1.9.1.4 написа:За съжаление освен лицемер си и доста ограничен човек. Да оставим и настрана факта, че се изказваш тук като последна инстанция, но все пак има и други различни от твоето мнения. Което се оказва, че се мени през ден, но нищо, ти си "свободен" да изказваш мнението си тук, нищо че тържествено се отказа от това, но пък явно бързо-бързо разбра, че няма къде другаде да намериш поле за изява за "свободните" си мнения. Само така междудругото, как за 10 мача разбра че треньора Йоканович не става, а провалилия се навсякъде в последните години Мърльо (да, Мърльо) е успешен такъв? Защо по Йока почна да плюеш след 5-6 мача, а за Сухия напираш да му се даде шанс до края на сезона да се докаже? Защо за единия трябва време, а за другия не? Защо Мърльо да бъде оставен до края на сезона да наложи идеите си? Или на Йоканович време му не трябва? Защо е налице от теб този двоен стандарт те попитах и не получих смислен отговор. И няма да зле да проумееш, че и другите левскари си имаме собствено мнение и това, че то е различно от твоето не ги прави по-малко левскари или "събличащи" треньори, капиш? Нима вярно си толкова ограничен? Спирам дотук, просто не си струваш отделеното време. Тва хората тук са го разбрали още на другия ден след "сбогуването" ти.
Последните дни нямах компютър пред себе си и за това отговарям чак сега. По отношение на т.нар.форумно законодателство квалификации като"лицемер и ограничен човек" заслужават някаква санкция, но все пак модераторите знаят по-добре. На мен вече ми е налаган бан, за теб не знам, може би един модератор фен на Славия ще каже.При всички случаи ти не си този който ще ми дава оценка. Извън форумните правила това е обида и държа да се извиниш и то веднага. Още повече, че ти не си достигнал нивото ми та да ми даваш оценка. Аз за теб мога да я давам, но ще се въздържа. За сега. Мога да пиша каквото си искам, не съм длъжен винаги да имам едно и също мнение по еднакви въпроси защото обстоятелствата се променят. Не пиша като последна инстанция, а само това което мисля. Всеки има право да има различно от моето мнение и може да го напише. А аз мога да се съглася или не. Сега за треньорите. При Йоканович който толкова държеше да остане не играехме нищо и най-вероятно щяхме да се окажем във втората седмица. При Здравков когото не харесваш при всички случаи не играем по-лошо. Най малкото. Тогава защо да даваме луди пари за недоказано сръбско менте когато си имаме наш човек левскар който за много по-малко пари ще свърши същата работа и то ще я върши с мерак като истински левскар? Защото Тони Здравков може да не е най-великия треньор на света, но е левскар и винаги е готов да помогне на Левски с каквото може. И е правил компромиси като този инж. Гонзо да ползва неговата диплома в името на доброто на Левски. Що се отнася до т.нар. от теб Мърльо, то Станимир Стоилов е извел Левски на четвъртфинал в УЕФА и групите на ШЛ. И за сега няма друг не само в Левски. Който го направи да се обади. А пък прехваления от теб Йока може да го сънува поне. Та толкова за провалите, чакам извинение.