Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Djack_84 » 17 ное 2013 21:48

Абе,не знам доколко имаме нужда от тях.Вече са над 30 и отдавна не са играли.Едва ли ще се върнат формата от тогава.Грийн първата година беше много добър ,после му падна формата.Зе Соарес лично аз никога не съм го харесвал,чак толкова.Мисля,че ако дойде няма да е нещо по-ралично от Туре,Бру ,Мру и т.н.Нас ни трябва по един класен играч във всяка линия,даже в защита 3-ма :) Имаме много шлака за чистене от сегашния отбор.Според мен селекцията тябва да е нещо от сорта:

Класен централен защитник(чужденец)+ Борко Стойчев(Берое) и Асен Георгиев(Локо Пд)
Дефанзивен халф - Грийн или нещо от сорта(защо не един Балтанов да си върнем)
Като оанзивни халфове да се налагат задалжително братята Цоневи и Вутов
В атака Дембеле и защо не един Домовчийски който е резерва в Ботев(или Божинов да кажем)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 ное 2013 22:14

Ще подмладяваме отбора ли с тия двамата? Зе Соарес никога не е бил кой знае каква класа, сега на 30 години едва ли е станал много по-добър. Грийн го харесвам като футболист, но много си подбира мачовете в които да играе. А в комбинация с другия такъв - Гаджев, малко в повече ще ми дойдат. А и кухите лейки в ръководството, преди да се чудят кой застаряващ свободен агент да привлекат, да вземат да решат кой ще е на треньорския стол, че време няма. Херо отказа за пореден път, синоптика Мърльо пък днес би Черно море и вече отново е "господин Стоилов", а и ефендито им е забранил на сопотчани да мрънкат против него, така че остава в БотевЪ. При тва положение вариантите се свеждат до Гонзо, а туй не е много на хубаво, въпреки че се наблюдава сериозно израстване при него.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2013 22:55

Ето ви един футболист, който още през зимния трансферен прозорец ще си бие чукалата от Турция http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0% ... 1%D1%82%29
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 ное 2013 23:00

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M1WogfncAqY[/youtube]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 ное 2013 23:00

Djack_84 написа:Абе,не знам доколко имаме нужда от тях.Вече са над 30 и отдавна не са играли.Едва ли ще се върнат формата от тогава.Грийн първата година беше много добър ,после му падна формата.Зе Соарес лично аз никога не съм го харесвал,чак толкова.Мисля,че ако дойде няма да е нещо по-ралично от Туре,Бру ,Мру и т.н.Нас ни трябва по един класен играч във всяка линия,даже в защита 3-ма :) Имаме много шлака за чистене от сегашния отбор.Според мен селекцията тябва да е нещо от сорта:

Класен централен защитник(чужденец)+ Борко Стойчев(Берое) и Асен Георгиев(Локо Пд)
Дефанзивен халф - Грийн или нещо от сорта(защо не един Балтанов да си върнем)
Като оанзивни халфове да се налагат задалжително братята Цоневи и Вутов
В атака Дембеле и защо не един Домовчийски който е резерва в Ботев(или Божинов да кажем)

Божинов изобщо и не го споменавай като име за селекция . Галин Иванов от Славия е левскар и иска да играе за нас .

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2013 23:11

ЕМИЛ написа: Галин Иванов от Славия е левскар и иска да играе за нас .

Опазил ви Господ от футболист, като него.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 ное 2013 23:12

Защо да не го споменавам,след като има вариант да го вземем.предпочитам го пред Брю,Матондо,Слори,Млори и т.н.За Галин съм съгласен - нека го вземат.Трябват повече българи и най-вече левскари в отбора.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2013 23:21

Djack_84 написа:За Галин съм съгласен - нека го вземат.Трябват повече българи и най-вече левскари в отбора.

Трябват можещи и искащи да играят, а с каква клубна принадлежност са няма никакво значение.
То на прима виста от футболистите играещи в България сещаш ли се за добър футболист левскар?

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 ное 2013 23:31

Да,Мариян Огнянов,Галин Иванов,мартин Кавдански,Валери Домовчийски,Веско Минев,Асен Георгиев,Симеон Райков

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2013 23:37

Добре, че не си скаут на Левски, а и от изброените половината не са левскари, това че са играли за Левски в различни периоди е коренно различно.
Гледам Домовчийски си писал, то тоя пич ако днес става нещо от него ще е титуляр в Ботев, където на всичко отгоре е и любимец на треньора им.

Върни се в “Левски”