Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кировец » 17 ное 2013 13:54

TodorT написа:
Кировец написа:Татяна Дончева се изпусна и разкри - Сталийски и Иво Тонев назначават и избират футболистите в Левски.

Къде го е казала това ?! :roll:

Сутринта в предаване на БТВ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 ное 2013 14:10

Кировец написа:
TodorT написа:
Кировец написа:Татяна Дончева се изпусна и разкри - Сталийски и Иво Тонев назначават и избират футболистите в Левски.

Къде го е казала това ?! :roll:

Сутринта в предаване на БТВ.

http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/vi ... yanka.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 17 ное 2013 14:27

Двама бивши футболисти на Левски са пред завръщане на "Герена". Това са холандецът Сержиньо Грийн и бразилецът Зе Соарес, съобщава "Меридиан мач".

Грийн се е самопредложил на шефовете на "синия" клуб. Холандецът в момента е свободен агент, след като разтрогна със сръбския Войводина заради неизплатени заплати. Грийн е в отлични отношения с новия силен човек на "Герена" Христо Йовов, с когото бяха съотборници по време на силния период на Левски с Георги Иванов и Ясен Петров. Той дори вече е в София, за да гледа вечното дерби, а в сряда се видя с бившите си съиграчи. Пред холандеца има още една възможност да продължи кариерата си у нас. Това е Черно море, където треньор е именно Георги Иванов, който го доведе в България. Грийн е говорил и с Гонзо и в момента чака отговор.

Зе Соарес, чийто договор с украинския Металург (Донецк) изтича през зимата, също може да се появи като свободен агент. Той е на 30 години и на тази възраст едва ли може да очаква добра оферта от Украйна или Русия.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 ное 2013 16:41

https://www.facebook.com/photo.php?v=214952965352370
Откъс от филма "Всички Сини Сърца".Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 ное 2013 19:08

blue atak написа:Двама бивши футболисти на Левски са пред завръщане на "Герена". Това са холандецът Сержиньо Грийн и бразилецът Зе Соарес, съобщава "Меридиан мач".

Грийн се е самопредложил на шефовете на "синия" клуб. Холандецът в момента е свободен агент, след като разтрогна със сръбския Войводина заради неизплатени заплати. Грийн е в отлични отношения с новия силен човек на "Герена" Христо Йовов, с когото бяха съотборници по време на силния период на Левски с Георги Иванов и Ясен Петров. Той дори вече е в София, за да гледа вечното дерби, а в сряда се видя с бившите си съиграчи. Пред холандеца има още една възможност да продължи кариерата си у нас. Това е Черно море, където треньор е именно Георги Иванов, който го доведе в България. Грийн е говорил и с Гонзо и в момента чака отговор.

Зе Соарес, чийто договор с украинския Металург (Донецк) изтича през зимата, също може да се появи като свободен агент. Той е на 30 години и на тази възраст едва ли може да очаква добра оферта от Украйна или Русия.

Зе не играеше ли отляво, ако не бъркам? Т.е., ако дойде, Йорданов или Туре си заминава, дано е първия.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 ное 2013 19:10

ralka_levskarka написа:
blue atak написа:Двама бивши футболисти на Левски са пред завръщане на "Герена". Това са холандецът Сержиньо Грийн и бразилецът Зе Соарес, съобщава "Меридиан мач".

Зе не играеше ли отляво, ако не бъркам? Т.е., ако дойде, Йорданов или Туре си заминава, дано е първия.

Бъркаш се, дясно крило е. ;) Но важно е да се върнем към схемата с крила, за да може да ни е от полза Соарес.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 ное 2013 19:20

Крилото на Левски Ларсен Туре днес гостува в предаването на главния редактор на Livesport.bg Крум Савов по Канал 3 - „Спортен свят”.

Французинът, който играе за националния отбор на Гвинея е на 29-години и е продукт на школата на Лил. Досега Ларсен ще бъде запомнен с две неща – с победния гол над Славия (1:0) и с репликата, че е дошъл във втория най-титулуван клуб в България (след ЦСКА).

Разберете как се чувства в България, защо Левски не победи ЦСКА, помни ли победата на България над Франция преди 20 години, защо Славиша Йоканович се провали начело на "сините" и още куп любопитни неща от кухнята на клуба.

Ето и цялото интервю с Ларсен Туре:

„Това ми бяха първите пълни 90 минути в дерби срещу ЦСКА. В предния мач се контузих в началото. За мен зрителите на дербито не бяха малко, защото във Франция на срещите за Купата въобще не идва публиката.

Имах физически проблеми в началото, след като страдах от травма в коляното.

След тежката загуба от ЦСКА преди няколко седмици, сега започнахме мача психологически затормозени и напрегнати. Гледахме да не допуснем такъв срив, както тогава, когато ни вкараха 3 гола за отрицателно време, да не повтаряме онези кошмарни 15 минути. Освен това сега беше различно, защото за Купата са два мача. Искахме да подходим с повече спокойствие и да покажем всичко в реванша.

С треньора, който ме покани (б.р.- Славиша Йоканович) тренирахме повече тактически. Докато сега при новия треньор (б.р.- Антони Здравков) е различно. В момента, в който дойде, смени схемата на игра, разположи полузащитата в ромб и на мен ми се наложи да влизам в нова роля. Най-новото, най-важното и най-различното е пресата, която вече упражняваме срещу противника. Здравков иска от нас-нападателите първи да пресираме вратаря и защитниците. Кара ни да внимаваме винаги, когато съперника изнася топката. Видя се с колко преса играхме срещу ЦСКА.

Друго хубаво в момента, е че сегашният треньор ни дава по време на тренировката много да играем с топка. На нас това ни харесва повече, отколкото леко досадните тактически занимания. На мен ми е интересно и различно тук“, каза Туре.

„Не знам кой от Левски ме е искал, търсих си варианти за Франция, не исках да напускам страната. Знаех за Левски само от мачовете с Лил. Тогава аз бях в този отбор, но не играх в двата мача срещу Левски. След като разбрах за интереса към мен, се обадих на Кевин Бру, защото знаех, че е тук. Той ми обясни, че си заслужава, каза ми да дойда и да опитам. Пуснаха ме като свободен агент и подписах с Левски до 2015 година.

Доволен съм от това, което видях в Левски. Знам, че парите не са големи. Другото, което леко ме притесняваше и доста ме тревожеше в началото са честите смени на треньорите. Във Франция сменях един треньор на 3 години, тук в Левски за 3 месеца се смениха трима. Започнах с Йоканович, той ме оценяваше, харесваше ме, работихме чудесно. Смятах, че той е специалист, който много разбира футбола. След това дойде Ивайло Петев, който стоя 1 час и си тръгна. Звъняха ми хора от чужбина, приятели да ме питат за събличането му. Кадрите от инцидента ме подтиснаха, дори леко ме изплашиха. Такова нещо не бях виждал. Българите не бяха толкова шокирани, но чужденците бяхме много уплашени. Чужденците се събрахме и си казахме, че трябва да се абстрахираме от този скандал, да покажем че сме професионалисти и да продължим да играем“.

Ларсен Туре заяви, че е поласкан от думите на бившия изпълнителен директор Наско Сираков, който обяви французинът за най-качественото попълнение в селекцията на Левски.

„Не знаех какво е казал Сираков за мен. Развълнува ме, че такова име като него е обърнало внимание на качествата ми. За съжаление не успяхме да си поговорим повече с него. Той винаги беше на тренировките, но явно бурните събития направиха така, че да не си поговорим повече“.

Доволен съм от това, което видях в Левски. Знам, че парите не са големи. Другото, което леко ме притесняваше и доста ме тревожеше в началото са честите смени на треньорите. Във Франция сменях един треньор на 3 години, тук в Левски за 3 месеца се смениха трима. Започнах с Йоканович, той ме оценяваше, харесваше ме, работихме чудесно. Смятах, че той е специалист, който много разбира футбола. След това дойде Ивайло Петев, който стоя 1 час и си тръгна. Звъняха ми хора от чужбина, приятели да ме питат за събличането му. Кадрите от инцидента ме подтиснаха, дори леко ме изплашиха. Такова нещо не бях виждал. Българите не бяха толкова шокирани, но чужденците бяхме много уплашени. Чужденците се събрахме и си казахме, че трябва да се абстрахираме от този скандал, да покажем че сме професионалисти и да продължим да играем“.

Ларсен Туре заяви, че е поласкан от думите на бившия изпълнителен директор Наско Сираков, който обяви французинът за най-качественото попълнение в селекцията на Левски.

„Не знаех какво е казал Сираков за мен. Развълнува ме, че такова име като него е обърнало внимание на качествата ми. За съжаление не успяхме да си поговорим повече с него. Той винаги беше на тренировките, но явно бурните събития направиха така, че да не си поговорим повече“.

„Знам, че в Левски са били Гара Дембеле и Седрик Бардон, които са оставили сериозна диря тук. Гледал съм им интервюта. Винаги ме свързват с тях, защото съм французин.

„Нивото на футбола, подобно на медиите ви, е подобно на първа френска лига. Няколко отбора биха играли успешно в Лига 1. Но има и отбори, които няма да оцелеят и в Лига 2.

Най-добрият в отбора? За мен, този който много харесвам, е Кевин Бру, и Гаджев също. В началото го гледах отстрани, и след това като влязох, видях, че е перфектен технически, много решаващ играч. Той в средата на терена контролира нещата. Дори ми е приятно да го гледам.

Също така и Вутов, който е много млад и много талантлив. Той е почти дете, но показва страхотна техника и качества. Да, казаха ми отбори от Франция да го следя. Отначало не го знаех, много отбори ме помолиха да им разкажа за него. Обясних им, че е млад, техничен и че има много да се развива. Ако излезе сега да играе в чужбина, това може да му спре развитието. Нека да изчака. Още му е рано за отборите, които знам че го искат. Говоря за добри отбори от първа дивизия“, разкри Ларсен Туре.

Той отговори по любопитен начин на въпроса дали в Левски действително има забавяне на заплатите.

„Ами честно казано след последния мач не съм си получавал заплатата. По едно време имаше някакви проблеми, някакво забавяне. За пръв път чувам в Левски някой да не си е взел парите на време. Но знам, че шефовете са коректни. Надявам се, че всичко ще бъде наред“, отбяляза френската перла на Левски.

В края на интервюто, попитан спомня ли си мачът в Париж между Франция и България на тази дата, Ларсен Туре заяви изненадващо, че тогава е стискал палци на нашите за победа срещу "петлите".

"Тогава бях малък, само на 8 години. Гледах мача заедно с баща ми, който е от Гвинея. Въпреки че живеехме във Франция, той искаше България да победи. Съответно и аз виках за България. Стана много късно и аз си легнах. В 90-та минута обаче чух как баща ми крещи неистово от радост, събудих се и си спомням точно тези кадри как българите празнуват".

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 17 ное 2013 19:22

ralka_levskarka написа:
blue atak написа:Двама бивши футболисти на Левски са пред завръщане на "Герена". Това са холандецът Сержиньо Грийн и бразилецът Зе Соарес, съобщава "Меридиан мач"

зе соарес е класа 2009 та вкара на цска за 2 на 0 юрданов да се маха без тва в резерва :) Ще помогнат на левски ако ги превлечем и един нападател класен централен бранител и сме бетон ;) според мен ще се радвам да споделите вашето мнение колеги на кои постове ни трябват играчи ;)
Последна промяна от blue atak на 17 ное 2013 19:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 ное 2013 19:26

Помня го този мач, все пак беше на 9 май, 2009, а точно тогава имах рожден ден :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 17 ное 2013 19:27

пак ще запомниш :) тая година

Върни се в “Левски”